В тази част участват
Кмета
Прометей
Безименния
Грим Рипър
Секретаря
Момичето с очила
Разел четиридесетиседмак
Ловеца
Добрата вампирка
iddqd
Стелт
Злия
Стрелеца
Деник
И с беглото участие на Деси
От два дена кмета беше в болница.Така и така нямаше какво да правят,жителите на Форумово решиха да го посетят.Организираха се на групичка и тръгнаха.
На вратата на болницата ги посрещна Пазачът:
-Добър ден,предполагам,идвате да видите кмета?-попита той
-Да,къде да го намерим?-попита Актив
-Стая 13.
Всички заедно влязоха в болницата и влязоха в стаята.Там,освен кмета лежаха един човек,целия в бинт,един,който не обелваше нито дума,един,който си беше закрил лицето с ръце и едно момиче с очила.До леглото на кмета беше застанал и Секретаря със приемник пред устата,а една сестра му сипваше топла супа.
-Здрасти,шефе!-поздрави Стелт.-Ние,такова..Дойдохме да те видим.
-Абе вие четете ли правилата?
10.1 Пострадали потребители, които се опитват да съберат подкрепа и съчуствие от форумците за , получават неподлежащ на обжалване бан + бан на ip-адреса.
-Ама айде,щом сте дошли,казвайте.
-Господин кмете-прекъсна го секретаря-Имате ново ЛС.
-Сега ли намериха да ми пращат ЛС?Чети,Хикс.
-"Абе кмете,нещо напоследък има един във форума,дет ноу мъ дразни.Не стаа ли да го баннеш,а.Абе то сеа кът се замисля (това го правя на всяко второ чесло,честно) има и още един дет ни мъ радва.Абе направо го банни него и още един.Наш,кво?Абе то и ти ме дразниш,ама можеш ли да се баннеш?Абе ай напрао тури по един банан на всички,аз си падам малко самотен."-прочете Секретаря
-Пиши го тоя в жълтия списък-нареди кмета
-Сестра,какви са тея другите-попита Ловеца
-Този-посочи сестрата бинтования-е Прометей.И той като кмета се запали.Този,мълчаливия,сме го нарекли Безименния.Бедата е,че когато постъпи при нас не помнеше как се казва.Този,дето е закрил лицето си с ръце,е Грим Рипър.Между нас да си остане,но под тези ръце няма нищо!Правим всичко възможно да му върнем лицето.
-Правете,правете-обади се кмета ехидно
-Ха!Това не е нищо!-изсмя се Ловеца-Аз в нас собственоръчно си направих пластична операция.
-Последната.....
-Колко е часа?-прекъсна я момичето с очилата,седящо на последното легло
-Какво те интересува?-отговори си сама,но с променен глас
-Просто питам.-отново попита първия глас
-Няма да ти кажа!-заяде се другия глас
-Тази тук има раздвоение на личността-довърши сестрата.-Понякога с едната ръка се опитва да се удари,а с другата да се възпре.
-Еми,хайде да си ходим-предложи Ловеца
-Чакайте-спря ги Стелт,избърсвайки една голяма капка от челото си.
Всички погледнаха към тавана.Отгоре се спусна още една капка и уцели този път кмета.Скоро капките се увеличиха и на пода се образува локва.
-Само не тук!Предупредих ги,да не ми флуудят болницата.Само да ги хвана!-изръмжа Злия
-Надежда,Ловецо-заемете се с тях.Всеки,който заподозрете,го хванете.Деси,ти попий тук-Нареди Стелт
-Ъм,аз съм леко гладна-обади се Надежда
-В краен случай можете да хапнете някой.
Ловеца и полу вампирката се спуснаха по коридора.Останалите излязоха на двора,за да наблюдават ожесточената борба,която се водеше на покрива.Там срещу пълчищата Гости и флуудъри смело се биеха Ловеца и Надежда.С премерени изстрели безпощадния убиец сваляше един по един натрапниците.Вампирката явно не беше закусвала,защото често правеше изключения.От време на време и Стрелеца пускаше по някоя стрела.Скоро на покрива остана само iddqd,който се смееше ехидно:
-Ха-ха!С пръст не можете да ме пипнете!Безсмъртен съм!
-Слизайте от горе-каза Стелт-То се видя,че с iddqd няма да се оправим.
Скоро след това двамата бяха вече на двора с оцелелите нарушители.
-Оставете ги на Деник,той ще се оправи с тях.-каза Стелт
Този разказ няма за цел да обиди който и да било
Не стана хич добре,но айде.
Ако това ви харесва,прочетете и това