Хора, запецнах на Уил Рок!помагайте! стигнах до 4-та часt - Zeus Lair
там 1-то ниво почва от няква зала.Аз в тая зала избих сичко и взех сичко.Ама вратата за изход не се отваря!Кажете какво да правя!
Ако някой знае линк за Club Football 2004 моля да си каже.Няма значение за кои отбор ама е за препочитане Ман Юн. или РЕАЛ Мад..Благодаря предварително!
Хора,трябва ми една игрица(всъщност 2 но ще съм доволен на която и да е от 2те) -
Cabela's deer hunt 2003 - hunt sim(Кой ще търси такова нещо ако не аз)
The Fift Deciple - RPG Ако е имало въпрос за тези игри в темата сори,ма не ми се четат 15 страници.
Moje li niakoi da mi dade link za Soldiers: Heroes of World War II. No da ne e tozi ot arenata za6toto ne moga da vliaza - sled kato vuveda user name i pass mi dava : page cannot be displayed
HUN73R™ написа:Хора,трябва ми една игрица(всъщност 2 но ще съм доволен на която и да е от 2те) -
Cabela's deer hunt 2003 - hunt sim(Кой ще търси такова нещо ако не аз)
The Fift Deciple - RPG Ако е имало въпрос за тези игри в темата сори,ма не ми се четат 15 страници.
Cyrax написа:Хора, запецнах на Уил Рок!помагайте! стигнах до 4-та часt - Zeus Lair
там 1-то ниво почва от няква зала.Аз в тая зала избих сичко и взех сичко.Ама вратата за изход не се отваря!Кажете какво да правя!
master_orion написа:Moje li niakoi da mi dade link za Soldiers: Heroes of World War II. No da ne e tozi ot arenata za6toto ne moga da vliaza - sled kato vuveda user name i pass mi dava : page cannot be displayed