Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
Гост
-
master_orion
E pa kolko mu e trudno, razarhivira6 4astite, polu4ava se bin file. Sled tva zarejda6 file-a s deamon tools, fantom cd i t.n. i vse 1 si si slojil cd-to v cd rom-a.
A az imam drug problem niakoi neveja e ka4il mnoo tupo c&c renegade - napravo e kopnal cd-tata i triabva da napravia cialoto durvo na cd-to za da go napulnia s filove sled tva,.. abe mnoo tupo ako niakoi moje da mi pomogne 6tot sled kato si svalih vsi4ko 1 kum 1 i zapi6ah vsi4ko osven dir-a cd2 na edno cd, i sled tva cd2 na vtoro cd ne baca! Puskav autorun-a i kat dam "install" - insert "game cd" i ni 1voto ni 2roto ne stavat za game cd
pls help
A az imam drug problem niakoi neveja e ka4il mnoo tupo c&c renegade - napravo e kopnal cd-tata i triabva da napravia cialoto durvo na cd-to za da go napulnia s filove sled tva,.. abe mnoo tupo ako niakoi moje da mi pomogne 6tot sled kato si svalih vsi4ko 1 kum 1 i zapi6ah vsi4ko osven dir-a cd2 na edno cd, i sled tva cd2 na vtoro cd ne baca! Puskav autorun-a i kat dam "install" - insert "game cd" i ni 1voto ni 2roto ne stavat za game cd
-
Албус Дъмбълдор
- Обратна връзка:
А как да да разархивирам частите като няма с каквоmaster_orion написа:E pa kolko mu e trudno, razarhivira6 4astite, polu4ava se bin file. Sled tva zarejda6 file-a s deamon tools, fantom cd i t.n. i vse 1 si si slojil cd-to v cd rom-a.
A az imam drug problem niakoi neveja e ka4il mnoo tupo c&c renegade - napravo e kopnal cd-tata i triabva da napravia cialoto durvo na cd-to za da go napulnia s filove sled tva,.. abe mnoo tupo ako niakoi moje da mi pomogne 6tot sled kato si svalih vsi4ko 1 kum 1 i zapi6ah vsi4ko osven dir-a cd2 na edno cd, i sled tva cd2 na vtoro cd ne baca! Puskav autorun-a i kat dam "install" - insert "game cd" i ni 1voto ni 2roto ne stavat za game cdpls help
Да,благодаря ти Сим,но преди да попитам за нещо,чета всичко,до което се докопам.Това съм го чел също,както и още доста подобни.Искам някой,който е играл играта,да ми каже за какво става въпрос в нея.Авно имаме една полугола секси мадама,дотук добре (дори много добреSim написа:За JazzJack http://fenbg.com/php/phpBB2/viewtopic.php?t=27642
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
- Ev1L[DeV1L]™
- Обратна връзка:
- Букмейкара
-
master_orion
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
- SneakyDude
- Обратна връзка: