[LP]Rado написа:
ами адаш..картата ти ми хареса..даже мога да кажа че си я направил супер..ама ако направиш и таверна да си избираш героите...бтв хумана го направи плейер еди колко си че да може да се дига 5+ щото от креепове само до 5..въпреки че има томове оф повер и екс...а и да те питам защо секи път гънеш земята ? и какъв куест ще слагаш ?
ами адаш това за таверната съм го обмислял.След Даларан Има недовършена ъндедска база.Малко преди нея ще има още един мерс камп от който ще могат да се взимат много разнообразни НЕ единици, някой от които са и орки

.та от там ше може да се зима ДХ който прави малко дмг ама стреля адски бързо и има Чейн Лайтинг който може да се дигне 10 пъти.Също така има едно тайно място където има кристал от който се купува тайния герой.Там си мисля да сложа още 1 ама нз.
А хюмана ще го направа плейър естествено, но не целия и не само 1.Щото представи си ти нападаш 1-та база с 5-6 райдера и ти си изсипват сички хюмани от картата

.А терена го "гъна" за да има разнообразие.Просто картата става много посна ако е равна.бтв още я тествам за трудност.Я поиграй малко (на Хайд Терен!)и кажи дали е добре щото бях сложил едни дарк рейнджъри който ти скъсват армията и се наложи да ги махна.Та виж дали Кобилион (

) е убиваем.Тва е оня Мейдж дето е най-долу в дясно и дето пуска един много ценен предмет....