Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: За хора с чувство за хумор
Публикувано на: 07 Сеп 2004 09:10

dokato se roveh iz data-ta gleite kakvo namerih:

РЪКОВОДСТВО ЗА ПРАВИЛНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЖЕНА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Съжалявам, че ще го кажа, но жената е капризна техника. Ето защо трябва да се полагат специални грижи за съхранението и експлоатацията й в домашни условия.
Ако не можете да осигурите всичко необходимото – по-добре не си взимайте жена, а нещо друго…

Ако разходите по експлоатацията на жената започнат да превишават вашите доходи, то е повече от наложително въпросната жена да бъде заменена с по-икономичен модел!
В никакъв случай не се опитвайте да оправите жената собственоръчно, тъй като това може да я извади от строя завинаги!
Заводски дефект на всяка жена е липсата на копче за изключване на звука (някой му викат “муте”-то).
Изборът на жена трябва да бъде дълъг и внимателен, тъй като закупени екземпляри не се връщат!
Препоръчително е да се избират млади и здрави модели, тъй като те са с по-дълъг срок на годност!
Жените трябва да получават разнообразна храна, наситена с витамини и минерали.
Особено полезни за жените са витамините А, В, С, Е и Х (да ви кажа ли къде се намират?!).
Сухи и консервирани храна не се препоръчва.
Жената се поддава на дресура особено трудно. За да постигнете някакъв резултат, ще са необходими няколко години упорит ежедневен труд. Имайте предвид, че ефектът не е гарантиран. Даже добре дресираната жена не винаги реагира правилно на подадените й команди, а често дори се опитва самата тя да ги подава!
Оптималната температура на помещението, в което се съхранява жената е около 20 градуса.
Жената трябва редовно да се извежда, тъй като се нуждае от движение и чист въздух.
За да изработите условни рефлекси у жената, трябва да постъпите както при другите домашни любимци: за да изпълнява командите ви, отвреме-навреме й обещавайте да й купите нещо.
Жените, както и котките, обичат да напускат дома, но по правило - винаги се връщат!
Жените не търпят в къщата друг представител от своя вид и често го нападат. Този екземпляр светкавично бива нахапан и изподран, като при това съществува риск и за онзи, който го е домъкнал в къщата! Рядко някоя жена ще се съгласи да бъде отглеждана в аквариум или терариум, затова е най-добре да я съхраняваме в сухо и проветриво помещение!
Жените отделят много време в близане на козината си и пощене за въшки. Когато ги видите, че правят това – не им пречете! Защото жена с чиста козина и без въшки изглежда и се чвуства значително по-добре! Учените до ден днешен спорят - може ли жената да мисли или не, но до единно мноние по въпроса още не се е стигнало!
Младите екземпляри имат доста по-активен начин на живот, като често сменят местообитанието си, докато старите все по-рядко напускат къщичката си.
В изборът на жена трябва да се вземе в предвид не само екстериора, но и характера на екземпляра. В никакъв случай не дразнете непозната жена, защото може да ви се ядоса и дори да ви ухапе!
Когато разхождате жената е необходимо да я държите изкъсо. Защото в противен случай – може да се изплъзне и да избяга. Нашийници за жени се използват рядко.
Отчетете факта, че – попаднала на свобода - жената може да се размножава безконтролно.
Процесът на облагородяване на жената е започнал още в каменната ера, когато мъжете отивали на лов, хващали си диви жени, след което ги опитомявали.
Жената смята мъжа за собственик на къщата и затова му се подчинява. Ако започне да смята себе си за собственик, то значи вече е непригодна за по-нататъшна експлоатация!
Ако гаранционният срок е изтекъл, препоръчваме ви да я замените с такава, която по-добре ще изпълнява командите ви!
На свобода жените бързо подивяват.
И днес често се срещат диви или подивели екземпляри, които лесно може да познаете по очите!
Жените имат множество недостатъци, които ги правят негодни за дълга експлоатация. Жената рядко ще се хвърли в блатото, за да донесе простреляната патица и с неохота ще изтича да върне хвърлената пръчка.
Добре дресираната жена се изправя на задни лапи и издава радостни звуци при завръщането на стопанина вкъщи, облизва го от главата до петите и енергично маха с опашка!
При правилна експлоатацията жената ще ви служи дълги години, при това – без ремонт и без замени!
:P :D :P :) :D :P :D :P :D :P

Профил

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 10:21

Това ми хареса,ама се досещам как ще реагират жените.Лека ти пръст човече.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 10:30

oooooppppssssss!! mai si prav.
no vse pak ne sam az avtorat!
az sam samo ne6to kato posrednik!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :? :? :?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 10:48

евала пи4
много яко
п.с. за жените - затова Господ ти е дал крака

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 11:09

Ми ти хубаво си го написал тва обаче не тряше ли да е в творческия? :?

П.П.Съгласен съм с Reaf,май много бой ше ядеш :lol:

Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.

Профил

Аватар
В момента играе: aoe3
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 11:49

Хааха велико е

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 12:02

Тъпо , тъпо .....
Тва е толкова тъпо , елементарно , детско , просто , безсмислено , кухо .... абе с една дума не ми хареса изобщо . Като се има и в предвид , че преди това съм го чел около 100 пъти , когато пак не ми хареса . Незнам защо се кефите на това ама според мен е тъпо . А Reaf като гледам още никоя жена не е прочела темата , тъиче първата критика ще доиде от мен ..... сега да не си помислите нещо ама просто не ми харесва .

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 12:33

Да бе,няма да си помислим нищо... :lol: бъзик,бъзик

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 12:48

А6Со/Ютно съм съгласен с това, въпреки че е доста смешно...отдавана не съм се смял така!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 13:51

Искаш да кажеш от вчера когато гледа пейката пред блока...?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 02:02

[quote] Тъпо , тъпо .....
Тва е толкова тъпо , елементарно , детско , просто , безсмислено , кухо .... абе с една дума не ми хареса изобщо . Като се има и в предвид , че преди това съм го чел около 100 пъти , когато пак не ми хареса . Незнам защо се кефите на това ама според мен е тъпо . А Reaf като гледам още никоя жена не е прочела темата , тъиче първата критика ще доиде от мен ..... сега да не си помислите нещо ама просто не ми харесва . [/quote]

жента от далече се надушва . и мисля че не съм сам в това си умозаключение. Аз бих казал или младолико или зле опитумено

As well as in the vibration frequency of the open sea."
Vintersorg

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 11:43

Кейн написа:
NoName написа:
Тъпо , тъпо .....
Тва е толкова тъпо , елементарно , детско , просто , безсмислено , кухо .... абе с една дума не ми хареса изобщо . Като се има и в предвид , че преди това съм го чел около 100 пъти , когато пак не ми хареса . Незнам защо се кефите на това ама според мен е тъпо . А Reaf като гледам още никоя жена не е прочела темата , тъиче първата критика ще доиде от мен ..... сега да не си помислите нещо ама просто не ми харесва .

Колко години още трябва да бъдеш в този форум, за да се научиш да пишеш мнения като хората? Очевидно никога няма и да започнеш да спазваш правописа на българския книжовен език... Мнението ти, от своя страна, можеше да бъде написано на един ред, без да повтаряш едно и също нещо 15 пъти, а като го беше повторил, поне да нямаше никакви грешки. Май и ти си същата работа, като Злия. Много отворени, много заядливи, от известно време във форума, а още не са се научили да пишат... Хайде, не е толкова трудно - "й" е по диагонал, под "и", до "к" ...

А ти ! Колко време трябва да мине за да се научиш , че когато искаш да кажеш нещо на определен човек то трябва да стане с ЛС ... А не да пълниш дадена тема с глупости , както направи в случая , защото в твоя пост нямаше и една дума по темата !!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 02:07

:notfair: :nooo: :flack: :mgun:

As well as in the vibration frequency of the open sea."
Vintersorg

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение