Разбивача я пробвай пак втория линк който ти дадох. Сега трябва да стане.{{RAZBIVACHA}} написа:Знаеш ли как се казват този тип куестове????????Дето работят в ДОС.Indiana Jones написа:Sorry линка наистина не бачка. За други куестове не се сещам в момента.{{RAZBIVACHA}} написа:Нямам Представа дава ми "Done but with errors".И свалянето не почва.И тоз линк не бачка.Аве даи някои куест които е до 20 мегабаите и в него има:МистерияНапрегнати Ситуации,Страх.
Bagerista_Boy нали ти дадоха линк!!!!!
Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
1.Indiana Jones And The Infernal Machine - старичка е ама е убийствено интересна;{{RAZBIVACHA}} написа:А някои стил Adventures?????
2.Indiana Jones And The Emperiors Tomb - По-нова е ама не можеш да се сейваш по време на мисия и за това не е чак толкова готина;
3.Prince Of Persia - не съм играл нито една част ама много я хвалят.
Ако искаш да ти давам линкове.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Искам ДОС игри!!!!!!!!!Имам една игра:Indiana Jones and The Fate of Atlantis.Ако намериш други игри за indy(Да са на ДОС еи!!) го постваи.Да не Indiana Jones and The Fate of Atlantis.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ми Indiana Jones And The Infernal Machine не знам дали ще стане за дос въпреки, че е бая стара.{{RAZBIVACHA}} написа:Искам ДОС игри!!!!!!!!!Имам една игра:Indiana Jones and The Fate of Atlantis.Ако намериш други игри за indy(Да са на ДОС еи!!) го постваи.Да не Indiana Jones and The Fate of Atlantis.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Ваи убии ме с правата лопата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз не искам Indiana Jones and The Infernal Machine защото не работи в ДОС.Не я искам защото е голяма за моя НЕТ.
Аз не искам Indiana Jones and The Infernal Machine защото не работи в ДОС.Не я искам защото е голяма за моя НЕТ.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Ето ти линк за играта:http://www.retro.data.bg/games/arcade/indy3.rar.Трябва да стане.
Играта е много интересна:Отиваш да тарсиш Атлантис!!!!!!!!

Играта е много интересна:Отиваш да тарсиш Атлантис!!!!!!!!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
10x. Айде, че утре трябва да ставам рано.{{RAZBIVACHA}} написа:Ето ти линк за играта:http://www.retro.data.bg/games/arcade/indy3.rar.Трябва да стане.
Играта е много интересна:Отиваш да тарсиш Атлантис!!!!!!!!![]()
![]()
Някой може ли да ми даде линк за Kult Heretic Kingdoms,ако вече е излезнала на пиратската сергия... 
Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
Алоун ин дъ Дарк 1 ве момче.Ей цък цък хората не знаят какво се казва досови игри.{{RAZBIVACHA}} написа:Искам ДОС игри!!!!!!!!!Имам една игра:Indiana Jones and The Fate of Atlantis.Ако намериш други игри за indy(Да са на ДОС еи!!) го постваи.Да не Indiana Jones and The Fate of Atlantis.
Respect big pimpin'''