Ето първата част.
Участници:
Ловеца
Стелт
Саблезъбия тигър
Кметът
Заекът
Анар
Power
Тони
Героя
Разбивача
Злия
Морон
Над Форумово се спускаше мрак.Странно защо,но всички улици бяха празни и в къщите не светеха лампи.Само няколко окъснели гости ровеха по кофите,дано намерят някоя изоставена тема,та да си початят на воля.Изведнъж Ловеца забеляза движение.По една от улиците се задаваше човек със странни зелени цайси и парцал в ръка.От време на време той спираше до някоя локва и я попиваше с парцала.
-Това трябва да е Стелт-помисли си Ловеца-Чисти флууда.Да видим къде ще отива.
Ловеца понечи да тръгне,но рязко спря.На пътеката до него лежеше проснат по гръб един саблезъб тигър.
-Замалко да те забравя-каза Ловеца и метна животното през рамото си.
Скоро човека с парцала сви към единствената къща,от която бликаше светлина.Щом приближи,Стелт бръкна под дрехите си и извади един пакет.Звънна на вратата.Ловеца не можа да види кой отвори,но чу разговора между двамата.
-Оооооо,Стелт,човече,къде се губиш?-попита непознатия
-Абе малко се забавих,ама...Айде,честито!-каза Стелт и подаде пакета на другия човек.-Това тук е първият ми опит да опаковам подарък,така че не ме съди строго!
-Ама разбира се!-плесна се по челото Ловеца-Днес кметът има рожден ден и всички са се събрали в неговата къща.Отивам и аз!
С тигъра на рамо,той се приближи към вратата и позвъни.В същия миг на прага усмихнат застана кметът.
-Ловецо?Какво приятна изненада!Влизай,влизай.
Новодошлия пристъпи в стаята и зяпна от почуда-в къщата се бяха събрали всички жители на Форумово и разговаряха помежду си.Ловеца бързо се съвзе:
-Аз такова...Не съм купил подарък.Обаче ще ти дам този саблезъб тигър,който отстрелях днес.
-Брей!Благодаря!Как успя да го убиеш?-заинтересува се кмета.
-Еми,ето как.Вървя си аз из гората и тъкмо си мислех да се прибера у дома,когато изневиделица се появи този тигър и грабна от ряката ми заека,който бях застрелял същия ден.Аз тръгнах да го гоня,но той беше по-бърз от мен.Стрелях и успях да го раня.Заради раната,той забави хода си и аз бързо го настигнах.Сгащих го до едно дърво и му казах:
-Хванах те!Предай се и ми върни заека!
-Той обаче отвърна:
Never give Up,Never Surrender,Never Admit Defeat
Тогава аз се видях принуден да го застрелям.
-Брей,какъв тигър!Хайде,заповядай,че ще духам свещичките.
Щом чуха това,всички се оживиха.Отнякъде се появи Power,който носеше една огромна маса на раменете си и торта в едната си ръка.Всички се отдръпнаха,а той стовари масата на земята.После постави и тортата отгоре.Някой загаси лампите.
-Нека преди кметът да духне свещичките да му пожелаем нещо-предложи някой.
-ТИ!!!НАРЕД ЛИ СИ?-попита Тони
-Без коментар-каза Героя
-Аз ти пожелавам да те управляват жени!-обади се Анар-Много е хубаво!
-Леле,не навсякаде атмосферата е дружелюбна!!!-възмути се Разбивача
-Да,злото винаги ще е по-силно!-заключи Злия.А,и плюс това тея пожелания не са за тука!
-Ти ще кажеш!-отвърна Морон
-Тея пожелания се превръщат в спам,вече!Ако не млъкнете,ще ви сложа катинар на устата!-заплаши Стелт-Айде вече,духай свещичките,кмете.
Кметът се наведе,изду бузите си и в този момент рязко се отдръпна.Пламъка от едната свещ беше запалил косата му.
Той изглеждаше така :
След три дни.......
-Каде ли са всички?-запита се Ловеца и после сам си отговори:
-А да,на свиждане на кмета са.