Автор |
Съобщение |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 13:21
Цитат: ..ми добре..по време на битка..ще изнамериш дриадите из группите..ще натиснеш "б" и през това време...героя ти ще е или деад или съроунд...а не преди ауто диспел=каст слееп ,няма слееп..
noob-ско изказване !
Ами докато си намериш DL и посочиш а ?ахахах ROFL
Срещу Human давам 10тина пъти на битка "В" за да махам елементалите ,така ,че не му се плаши ,
само за orc player е много.
А в напреднала фаза е МНОГО грешно да тръгнеш да жертваш всичко за герой...Щото докато ме принудиш да се телепортирам ,оставаш с половината армия.....
Така ,че тогава sleep-a се използва за hero disable ,а не с цел убиване ,surround etc..
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Lt_Sharky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 14:03
Аз лично смятам, че Elf на 1.17 ще е по-силен само от UnDead 
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 16:01
hehe ludnica vie zabravqte novite geroi shte vidime kak shte se vpi6at v igrata.
Stfu pls kaji ako znaesh tova koeto te pitah na pm probvah sumati raboti se sushtata bira dava se greshka seki put
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 17:50
eeasss написа: hehe ludnica vie zabravqte novite geroi shte vidime kak shte se vpi6at v igrata. Stfu pls kaji ako znaesh tova koeto te pitah na pm probvah sumati raboti se sushtata bira dava se greshka seki put
Бате отговорих ти още вчера ,я провери....Освен да съм се заплеснъл и да съм затворил страницата преди да съм го пратил  (щото като нищо може)....Ако е така кажи ,ше пиша пак....
CKD така може  ....Като ти направат така или като някой UD ти играе с хлебарки просто 1 destro 
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
shpeki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 18:01
Cobra върна ли се от село?
Ако си се върнал влез довечера да направим 2-3 игри,че на клан уор-а ще играя вс UD.
ps.Който е UD да заповяда да играеме ако иска:))))
___________________________________ DaTa.bG Clan - Warcraft III (Battle.NeT)
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 18:11
mda stfu plu4il sam go sorry, ama ne mi se pokazvashe do sa i zatova ne sam go vidql.
btw po forumite na blizzard neprekusnato 4eta za "nerf na briliance aurata" no nikade v patch logovete ne q vijdam promenena nqkoi da znae za kakvo stava duma?
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 18:16
Аре в понеделник!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
|
|
|
|
 |
Style
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 18:51
Ънръли,виж си личните съобщения!Постнал съм ти една история на една карта(нещо като бонус кампаниите на орките в ТФТ),дето ше прочуе клана ни.Не можах да я представя така смешно като на Cyrax,все пак той сега е душевно болен.Виж ми ЛС-то,прочети го и ако ти харесва очаквай скоро готовата карта.
___________________________________ PEACE Bro'!!!
Freund
|
|
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 19:53
Аре да получа отговор, а!

|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 20:00
аре лапай патката
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 20:52
eeasss написа: аре лапай патката
Македонско девойче,
китка шарена.
Во градина раснала,
дар подарена.
Дали има овой бели свят,
по-хубаво девойче от македонче.
Нема нема неке се роди,
по-хубаво девойче от македонче.
Кога песен запее,
славей надпеее.
Кога хоро заигра,
суце разигра.
Кога коси разплете,
коси коприна.
Лична си ми по-лична,
от самодива.
|
|
|
|
 |
Unruly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2004 22:00
Coder написа: Аре да получа отговор, а!
Давай го по-спокойно, не съм цял ден във форума, все пак трябва да се излиза, да се пие бира, за да ти отговоря моментално. Ами хубаво, ако съм си в Sf в понеделник, ще те видя какво можеш.
Още не съм направил промените във клана, защото чакам blizzard да си оправят сайта, за да мога да видя кой от колко време не е бил online, кои не са активни играчи и т.н.
BG_Lud, страхотна историйка ;] Само като история ли си я замислил или мислиш да правиш и някаква карта ? ;] Ако мога да помогна с нещо - само кажи ;]
shpeki, в момента не играя активно, ще видя дали съм в настроение за игра, може и да вляза по-късно.
|
|
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 11:56
В колко часа в Европа?

|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 12:05
Unruly написа: BG_Lud, страхотна историйка ;] Само като история ли си я замислил или мислиш да правиш и някаква карта ? ;] Ако мога да помогна с нещо - само кажи ;]
хахахах а той каза ли ти кой ше е последния бос? 
|
|
|
|
 |
Lt_Sharky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 12:48
Искам да попитам, как може да се спре ORC играещ само на MASS BERSEKERS + Tauren Chieftain.
Днес един ме строши с тая тактика , освен TC имаше Naga и доктори  ((.
Записването за турнира WC3FT Купа zapo4na!!!
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 13:24
Lt_Sharky написа: Искам да попитам, как може да се спре ORC играещ само на MASS BERSEKERS + Tauren Chieftain. Днес един ме строши с тая тактика , освен TC имаше Naga и доктори  ((. Записването за турнира WC3FT Купа zapo4na!!!
същия въпрос зададох и аз малко по-нагоре.прочети отговора
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 17:02
NERD написа: Македонско девойче, китка шарена. Во градина раснала, дар подарена.
Дали има овой бели свят, по-хубаво девойче от македонче. Нема нема неке се роди, по-хубаво девойче от македонче.
Кога песен запее, славей надпеее. Кога хоро заигра, суце разигра.
Кога коси разплете, коси коприна. Лична си ми по-лична, от самодива.
1.Н.3.Р.Д,рулираш братле
2.Ънръли,това мисля да го праа на карта,ама нямам Едитор,така,че всичко зависи от Cyrax.Абе я пак си виж съобщенията и ми кажи ,ако треа нещо да се променя...
3.A.k.a. UB_Lud
|
|
|
|
 |
Style
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 17:37
Този пост на NERD ми напомня за:
Cyrax написа:
X gon give it to ya Fuck wait for you to get it on your own X gon deliver to ya Knock knock, open up the door, it's real Wit the non-stop, pop pop and stainless steel Go hard gettin busy wit it But I got such a good heart I'll make a motherfucker wonder if he did it Damn right and I'll do it again Cuz I am right so I gots to win Break break wit the enemy But no matter how many cats I break bread wit I'll break who you sendin me You motherfucker never wanted nothin But your wife said, that's for the light day I'm gettin down, down Make it say freeze But won't be the one endin up on his knees (Whoo) Please, If the only thing you cats did is come out to play Get out my way
First we gonna ROCK, Then we gonna ROLL Then we let it POP, GO LET IT GO X gon give it to ya He gon give it to ya X gon give it to ya He gon give it to ya
Ain't never gave nothin to me But everytime I turn around Cats got they hands out wantin something from me I ain't got it so you can't get it Lets leave it at that cuz I ain't wit it Hit it wit full strength I'm a jail nigga So I face the world like it's Earl in the bullpen You against me, me against you Whatever, whenever What the fuck you gon do? I'm a wool fin sheep clothing Only nigga that you know that can chill Come back and get the streets open I've been doing this for nineteen years Wanna fight me? Fight these tears I put in work and it's all for the kids But these cats done forgot what work is (UH-HUH!) They don't know who we be Lookin! but they don't know who they see
First we gonna ROCK, Then we gonna ROLL Then we let it POP, GO LET IT GO X gon give it to ya He gon give it to ya X gon give it to ya He gon give it to ya
Aiiyo where my niggaz at?! I know I got them down in the game Give em love and they give it back Talk to much for to long Don't give up your to strong (What?!) A dog to bow bow hug it Shoutout to niggaz that done it And it ain't even about the dough It's about gettin down for what you stand for yo
Брей,па и певци бе,брей-брей 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 18:05
Цитат: мисля да го праа на карта,ама нямам Едитор как така да нямаш едитор ??
аз тераина мога да го направя..и геройте..ама тея синематикс и тригерс не ги разбирам....ама как да нямаш едитор като имаш варкрафт ?!?
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Style
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 18:20
Немам,бе брат,немам....Тоест имам,ама нещо се пре*ба и не мога и риплей да гледам.А това,че играя в нета...да си забелязал,че съм се с Радо(другия),се по едно и също време влизаме и излизаме..просто играя от клуб 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|