Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

stava duma za MU online a ne wow, kartata mi e fx 5500
btw problema ne e software 100% i predi mi stavashe taka predi okolo 1 mesec no se opravi ot samo sebe si, sa shte go gledam prepolagam 4e moje da e ot zahranvaneto
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

eeasss написа:stava duma za MU online a ne wow, kartata mi e fx 5500
btw problema ne e software 100% i predi mi stavashe taka predi okolo 1 mesec no se opravi ot samo sebe si, sa shte go gledam prepolagam 4e moje da e ot zahranvaneto
о_О!! МУ?? значи това е прословутия МУ... :oops: :oops:
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

hora kakvo shte kajete za promenite v 1.17 az taka gi vijdam neshtata Human>NE>Orc>Undead
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

eeasss написа:hora kakvo shte kajete za promenite v 1.17 az taka gi vijdam neshtata Human>NE>Orc>Undead
Аз писах по-горе - за мен hum е имба, ud sux, 1.17 няма да промени това, напротив. Временно спирам играта си, отчасти заради лошия си нет, лага, дискънектите и отчасти заради небалансираността...

unruly
Гост

Мнение от Гост »

HUMAN Imba-Archmage,MK+Bloodmage(+orb of fire) - LOL
Аватар
Myrddraal

Мнение от Myrddraal »

stfu къде цъкаш Lineage-a we,имам предвид в някой безплатен сървър или си плащташ?
"This had better be good...."
Гост

Мнение от Гост »

eeasss написа:оплачи се на близард
i idvat 1 2 3 driada i ti dispellvat sleepa.
gg dl.
;;;;nerd;;;;;

Мнение от ;;;;nerd;;;;; »

Anonymous написа:
eeasss написа:hora kakvo shte kajete za promenite v 1.17 az taka gi vijdam neshtata Human>NE>Orc>Undead
Аз писах по-горе - за мен hum е имба, ud sux, 1.17 няма да промени това, напротив. Временно спирам играта си, отчасти заради лошия си нет, лага, дискънектите и отчасти заради небалансираността...

unruly
OFF ..................................................................................................
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

;;;;nerd;;;;; написа:
Anonymous написа:

unruly
OFF ..................................................................................................
хм така...за 1.17
- Abolish Magic no longer auto-dispels hero spells ! няма да ти диспел слеепа
блоодмагето имбалансираната софон мана са я намалили (слава богу)
Siphon Mana drain per second has been reduced to 15/30/45 from 18/35/55.
това е последната бета и скоро ще излезе 1.17..а докато не видите сичките промени по добре си играйте според мен...
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
Lt_Sharky

Мнение от Lt_Sharky »

Само Siphon Mana ли намериха, да променят на Хумана, има о6те толкова IMBALANCED UNITS + SPELLS.
eeasss определено нещата щте стоят горе долу така Human>Elf>Orc>Undead!!!
Аватар
donPECI
Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета

Мнение от donPECI »

High_voltage написа:Е не е редно просто, току що направих 4 загуби и 2 победи....
Блейдмастър и мас еър на лост темпъл как се спира?
Не стига, че ми уби 7 аколита при харас...не стига, че с блейдмастъра ми смъкна 4-5 финда с блейдсторм...не стига, че патинга е мега бъгнат...и още какво ли не стига. Да не говорим, че тоя пич си влиза преспокойно в хай ъпкийп САМО С ЕДИН ЕКСПАНД...Мас еъра го спрях някак си ( нищо, че уивърните му бяха повече от паяците ми и бяха лъстнати, но все пак имам скилс), но после някак си тоя пич извади 10тина таурена, уби всичките ми дестройъри (СЕДЕМ) с 4 прилепа и блейдмастъра си (с орб).

Другата ми загуба беше срещу крайно типичния шадоу хънтър като първи на двете реки...е това беше върха. Оня не само, че има по-малко армия, ами даже не прави опити да си дърпа ранените единици И ДОРИ ГЕРОИ...НОУ КОМЕНТ...

Другите 2 загуби бяха срещу елф...мани мани. Ако 22 гула и 2 героя не са достаъчни да убият 12 арчъра, 4 ДотТ и кийпър ъф дъ гроув, то не мисля, че нещо друго ще подейства....

Добре поне, че и двете ми победи бяха срещу орк, за да мога да си запазя поне малко добрия процент победи срещу тях. (който сега сигурно е смъкнал до 70% -_-)
ми лош ден ти е било
The day I died was also the day I started to live
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

LT orc mass expo да кофти е ,аз откак играя UD я махам тая карта.
Сичко и мразя на тая карта :D ,като се почне от creeps ,през експандите на Hum и най-много от сичко шибаната пасивна игра която се играе на нея. :P

btw от игрите ни имам чувството ,че не намираш много експандите на другия :)

За SH еми почни на ghouls...

12 archer-a & 4 DotT могат да победят 22 ghoula САМО В 1 СЛУЧАЙ :LVL 5+ Warden или LVL 5+ Panda
и то само ако твойте герой са изостанали в lvl (или си с 1st оня умрел герой дето не става за агресивна игра или ако нямаш 10 aboms DL)....С KotG и пълен с scrolls да е тва са BS....
Може да го пробваме ако искаш ,че са ми се доиграли 2-3 игри.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

[LP]Rado написа:
;;;;nerd;;;;; написа:
Anonymous написа: Аз писах по-горе - за мен hum е имба, ud sux, 1.17 няма да промени това, напротив. Временно спирам играта си, отчасти заради лошия си нет, лага, дискънектите и отчасти заради небалансираността...

unruly
хм така...за 1.17
това е последната бета и скоро ще излезе 1.17..а докато не видите сичките промени по добре си играйте според мен...
strashno e trudno da si go dispelne sam? newb?
Аватар
Style

Мнение от Style »

Лол,неска ми е мноо як ден-3победи и 1 загуба :shock: Да не си помислите,че съм надобрял?Нееееее,това е невъзможно(стил имам все пак :D )Просто 2 диска и един дроп,а относно загубата-НО КОМЕНТ направо^^^ :wink:
PEACE Bro'!!!
Freund
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

аве тоя Coder иска да се включи в клана, ама не мога да намера кобра_4 или някой от другите шамани за да решат. някой знае ли им мейлите(поне на един от тях)? И ако някой иска да играе срещу него за да го прецените.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Anonymous написа:
[LP]Rado написа:
;;;;nerd;;;;; написа: OFF ..................................................................................................
хм така...за 1.17
ънръли, станал си доста добър с хюман(въпреки загубите). сега с хюман ли ше играеш?
СТФУ, и аз я мраза тая ЛТ! дразни ме, най вече заради крийповете и фаст експанда на хюмана, който просто няма спиране!обаче Whirlwind и тая ледената съм ги махнал щото според мен са просто тъпи карти.Чудя се да си пусна ли Гнол-а.Изключил съм я щото е много голяма и там срещу хюман и орк трудно процедирам :cry: . дай съвет какво да правя
Аватар
Style

Мнение от Style »

Denik,Ънръли си беше дал меила в поста си за "Турнира на Мармота".
Ако не се лъжа беше unruly@abv.bg.
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

Cyrax написа:
Anonymous написа:
[LP]Rado написа: хм така...за 1.17
ънръли, станал си доста добър с хюман(въпреки загубите). сега с хюман ли ше играеш?
СТФУ, и аз я мраза тая ЛТ! дразни ме, най вече заради крийповете и фаст експанда на хюмана, който просто няма спиране!обаче Whirlwind и тая ледената съм ги махнал щото според мен са просто тъпи карти.Чудя се да си пусна ли Гнол-а.Изключил съм я щото е много голяма и там срещу хюман и орк трудно процедирам :cry: . дай съвет какво да правя
вие луди ли сте ?? ЛТ е най-хубавата карта ве..лесни креепове..експанди на корем...сичко е супер....
ами адаш на гнолл лоод..освен фаст експанд....?което е задължително
..ми добре..по време на битка..ще изнамериш дриадите из группите..ще натиснеш "б" и през това време...героя ти ще е или деад или съроунд...а не преди ауто диспел=каст слееп ,няма слееп..
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Гост

Мнение от Гост »

Ами днес (по-точно утре :P) след 24:00, мога да го видя този Coder. Другата възможност е утре около 9:0. Иначе с human съм супер зле, трябва да играя поне 1 месец, за да стигна някакво що годе прилично ниво.

P.S. спокойно, на 1.17 ще оправят lt - анти FE за human.

unruly
Гост

Мнение от Гост »

Забравих изключи smiles, за това е този лигав език горе ;]
Публикувай отговор