Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 12:15

Днес във Форумавата гора се забелязваше небивало оживление.Кметът на гората,Админ беше излязал на разходка.Това се случваше рядко и обикновено в такива случаи някой си го отнасяше отзад(демек биваше изритан по задника и зихвърлен от гората.За щастие днес всичко беше мирно и спокойно.Демонът iddqd се беше прибрал в леговището си и замисляше нови,пъклени глупости,освобождавайки хората от присъствието си.Олимпийските игри на Танаси вървяха с пълна сила,за сметка на пиеската с участието на животни от гората за която просто не му оставаше време.Явно в търсене на на моркови JazzJack отсъстваше.Дано не влезе в градинката на фермера с мотиката EviL,който вече с доста устати зайчета се справил!
Но да се върнем към Олимпийските игри.Обичайните спорове между спортистите и организаторите се развихряха,но иначе всичко вървеше нормално и Игрите бяха към края си.Цялата гора се беше събрала.Stealth също беше там.Но не беше спокоен защото имаше някакво предчуствие че днес ще е лош ден.Мда некромансерът b0neS днес беше излязал да си търси помощници(демек невинни животни които да зомбира и превърне в покорни роби) - мислеше си Стелт.Всъщнос той се беше запътил към Макс Пейн(който дъжеше едно магазинче насред гората) за да си купи нови очила,че със старите вече не можеше да си чете некромансерските книги и последният път вместо зомби съживи някаква прокълната коза която му изгриза половината книги и отнесе жезалът му за командване на мъртъвци.След сделката b0neS се прибра в мрачната си къща за да си свърши некромансерските задължения.
,,Странно."- помисли си Стелт - ,,предчуствието ми рядко ме подвежда".
Но не и този път Стелт.Две злокобни същества дебнеха в храстите.Това бяха бракониерите Corporal Hicks u HUN73R™ които днес щяха да създадат много проблеми на нашата гора.С излизането си двамата бракониери предизвикаха смут на поляната на която се провеждаха игрите.Те бяха въоръжени с обичайните си за лов оръжия - BFG-9000 u Rocket Launcher.Guardian и Кметът Админ отсъстваха(преди час заминаха за Тъмната Гора наричана още GW,за да преговарят за прекратяване на нелегалните набези отстрана на нейните безсрамни обитатели.)Обичайните герои неможеха да няправят нищо освен да се покрият.Paladin of Inos днес явно беше изоставен от Бог,а Jedi Knight извади джедайският си меч и произнесе култовата реплика:
,,Извинете!Май съм сбъркал разказа!"Останал сам Стелт не можеше да се противопостави на натрапниците.Ако продължаваше така днес Хисарският Поп щеше да има много работа.Но бракониерите хванаха първите 2 заека,изпречили се на пътя им и ги завлякоха в бърлогата си извън гората.Там двамата злодеи имаха осбени планове за зайчетата,които се бяха нанесли в гората преди 2 дни и вече я проклинаха.HUN73R u Corporal Hicks вече се подготвяха да им приложат най-ефективното мъчение известно на жителите на гората.А именно да им гъделичкат ушите с ... с перце де,докато не им кажат това което трябваше.А именно къде се е скрил демонът iddqd.Този демон се беше превърнал в жива легенда и двамата бракониери се готвеха да приберат тлъстата награда от 100кг малини и 100кг ягоди за залавянето му,обявена от ПРАВОПИСНИТЕ ВЛАСТИ за това че осквернява езикът на Междугорският съюз.Не след дълго мъченията дадоха резултат и двамата бракониери се готвеха да използват ценната информация получена от зайчетата за залавянето на престъпникът.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 15:46

HUN73R™ написа:
Явно в търсене на на моркови JazzJack отсъстваше

Ha-ha,tuk sum,spoko.Utre se vru6tam i sum namislil edna nova igrı4ka....

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 15:53

Хахаха да... да да да да :lol: :lol:
Хънтър, какво щеше да правиш без мен? :P :D
Виж колко слава ти донесох... брей, всяко "зло" за добро... :P :D :D

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 16:14

PRAVOPISNITE VLASTI...dobre be! :lol: koga pak 6te ima razbor na denj mnogo mi haresva :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 16:15

Публиката:Браво.
Пляс,пляс,пляс,пляс,пляс.
Още, още, още.

Пс: Я ми кажете саита на G amers W orkshop.

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 17:31

raZiel{47} написа:

За кво ти е?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 18:25

Хахахаха!Ааайде на простотийте!Тоопли,тоопли,спокойно утре към обед иде новата доза :lol: :lol: :lol:

П.П. - Е Hicks вече сме бракониери!Давай да решим кво ше праим със зайците!

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 19:53

Найк написа:
raZiel{47} написа:

За кво ти е?

Да разузная кво планира врага. :wink: :twisted:

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 20:11

HUN73R™ написа:
П.П. - Е Hicks вече сме бракониери!Давай да решим кво ше праим със зайците!

Ми те вече ни казаха каквото искаме да знаем, и утре ще го пипнем оня демон и аз викам да ги сготвим (зайците де), че нещо ми къркори стомаха :P :D

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Авг 2004 20:48

Много е яко.Браво!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 17:14

HUN73R™ и Hicks бяха свършили с мъченията и сега се бяха заели с доста по-важна задача:
- Айде Хиксе подай ми инструмената.- Каза Хънтър.Corporal Hicks му подаде БФГто.
- Не бе!-прозвуча в отговор - Дай ми лъжицата че тия кльощави зайци залепнаха за дъното на тенджерата.Само кожа и кости са а после било полезно да си вегетарианец.Поне ще си имаме по един талисман заешко краче.
След като похапнаха нашите бракониери се запътиха отново към гората,където щяха да продължат започнатото.Качиха се в Хъмърът си и тръгнаха.
- Абе Хънтър,мисла си,не е толкоз лоша таз горичка,има място за всички,а ние виж как живеем в смрадливата колиба и само тормозим горките животни.Защо го правим вместо да се преместим в горичката и да помагаме на другите.
- Защото сме бракониери! - :evil: :evil: -така изглеждаха физиономиите им в момента.Това май-трябваше да шега.Само те си разбираха шегите.Тук е моментът да напиша нещо повече за тези стрнанни личности.Те си умираха да правят номера,а когато се напиеха ставаха непоносими - отиваха в гората и дразнеха останалите животни.Намесваха се във всеки разговор и по цял ден псуваха а в гората беше забранено псуването,освен на ум.Всъщност в гората бяха забранени и доста други неща като например:пушенето,дрогата,пиенето,тичането с превишена скорост(ограничението е 40,все пак е населено място),викането между 14-16 през деня,носенето на кожени дрехи,талисманите от заешки крачета,споренето с Горските власти и най вече уринирането на публично място - основното занимание на бракониерите.Може би затова животът на бракониери им харесваше повече(е и зщото ги изгониха с шутове по задниците от гората,и то такива че 2 седмици не можеха да сседнат или да лежат по гръб.
Вече наближаваха табелата на входа: ,,Добре дошли във Форумавата Гора - най либералната гора в днешно време" - Незнайно защо този надпис предизвикваше смях в двамата ловци.Но докато се смееха забелязаха нещо обезпокоително - на входа на гората се бяха събралинай изтъкнатите и жители:
Stealth,Guardian,RIP,Sentry,Mакс Пейн, днес и кметът Админ се беше завърнал.Бяха екипирани така все едно бяха обрали оръжейният склад на командосите от ФарКрай,а после в тая гора нямало контрабанда,въпреки че по принцип най опасното оръжие което можеш да си купиш е нож за сирене от магазинчето на Макс Пейн.Двамата ловци слязоха от джипа.
- Къде си мислите че отивате нахалници?- Започна Гардиан.- няма да ви позволим да тормозите горските обитатели.iddqd сгреши наистина но напоследък се е покаял,мисли преди да каже нещо и съм сигурен че след време ще научи и езикът ни.Докога ще продължавате с глупостите си?Защо мислите че да напишете на вратата на кмета ,,Kilroy was here" е смешно?Май прекалявате с Looney Tunes, ма като безделничите по цял ден така е.И повече няма да поливате ягодите с разхлабително,защото не можем да изчистим гората от три дни.Зомбираните слуги на b0nes им паднаха зъбите от него.Ами катеричките?Вече не могат да махат с опашки.Изгонихме ви от гората а вие продължавате.Омръзна ни от вас.По цял ден карате тоя джип като луди,колко животни претрепахте вече.Хисарският поп не може за една бира да седна от литургии.И без това си имаме доста проблеми с хулиганите от Тъмната гора GW.И те са невъзможни като вас.Зарежете глупостите.Пораснете вече и ще ви позволим да се върнете в гората.Трябва най после да се отървем от тези натрапници.
- И ние какво сме виновни бе?- Каза Хикс.-Оправяйте се,ние нямаме нищо общо с вашата либерална гора.Нали сме изгонени!
- Можете да се върнете но трябва да спрете с глупостите и да помогнете.
- Ами...- каза Хънтър,но още недовършил изречението си към него полетя една... тухла,която го удари право в главата.И добре че го удари по главата(Празна но здрава като като главата неандерталец,тя беше издържала и по-силни удари) - специалната и ръбеста форма пое удара и начупи тухалата на парченца.Полетяха още тухли но 2мата бракониери,както и Защитниците на гората бяха заели стратегически позиций.
- Пак тея гадни п***ли от Тъмната гора.Най после ше си ползвам БФГто- каза Хикс и само с 3 изстрела сибра дърва за огрев за цялата зима.Но тухлите продължаваха да се сипят като Божие проклятие.Защо ли им трябваше да отварят магазин за строителни материали на едро точно до Тъмната гора?Ми ето защо!
След няколко минути поради свършване на муницийте(все пак не са си купили тухли с камион я) обстрелът приключи.
- Е?- Админ се обърна към бракониерите.
- Ще има отмъщение! - Заклеха се 2мата бивши бракониери и бъдещи защитници на гората.

П.П. - Както обещах ето го и продължението.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 18:27

Haaхахахахахахах МАНЯК, маняк!!!! :lol: :lol: :lol: :D :D Всяко е по-добро от предишното, ти ме разбиваш направо... но какво стана с Феминиста Existenovich!? :lol: Няма ли да се появи, паникьосвайки всичко цивилно в гората? :lol: :lol: Мдаа... и ще се моли на Бамби за помощ... но това си е твое решение де ;) :lol:
Go on! :live:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 23:05

Както казах и предния път:

Публиката:Браво.
Пляс,пляс,пляс,пляс,пляс.
Още, още, още.

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Сеп 2004 23:07

Ей хора искам честни мнения.Кажете какво не ви харесва в разказа,за да го променя в следващият епизод.Това ми първият творчески опит и садължително има недостатъци.Очаквам да ми кажете какви.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2004 10:27

Много е добро!!Ама я пробваи и мен да включиш в следващия епизод.
Иначе супер много добре си го направил :live: :live: :live: :live: :live:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2004 18:35

Зарибява доста даже :) ,не можах да му намеря кусури :wink: .

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2004 20:05

Хора,очаквам мнения и критики за да знам дали да продължа!
ЕДИТ- Еми в такъв случай: Tomorrow the saga continues...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2004 20:07

Иска ли питане?Всеки ден предоставя нови възможности!Давай!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2004 20:25

HUN73R™ написа:
Хора,очаквам мнения и критики за да знам дали да продължа!

Ето ти едно мнение.е то не е точно мнение а молба:Може ли и мен да включиш в разказ.
Може да включиш събития които са ти направили впечатлене в самоя форум не само пишещите в него(използваики метафори де)

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2004 20:29

Муахахаха! Това с тухлата ме уби :D :lol: :lol: :lol:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение