Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 14:47
И аз бих гласувал за мани, моят разказ не струва.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 15:22
Ми интересно Мани макар да очаквах още повече от теб ! Явно съм останал с някво такова впечатление ! Както и да е сега гласът ми отива при теб ! Сентри наистина не е имало муза при теб ! Познавам те като доста по-талантлив !
Глас за Мани !
Така аз съм готов със първата част на моя дълъг разказ и го поскам ! Може да не е диамант ама вече ме сърби да го пусна !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 16:15
Evil - Deywona 1:5 - Класирал се Deywona
Resident - RIP 3:2 - Класирал се Resident
Many - Sentry 5:0 (променя се до 21:00 днес 31-ви)
Ето и жребият за следващият кръг (изтеглен от Поп-а този път).
Deywona vs. Many или Sentry
Resident vs. Хисарският поп
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 17:37
Пиши направо Мани, щом дори и аз смятам, че моето нещо не струва едва ли ще се намерят 6 човека, които да смятат обратното.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 17:51
Deywona vs. Many --- Гласуване до 1-ви 16:00
Resident vs. Хисарският поп --- Гласуване до 1-ви 16:00
Един глас от мен за Many и Resident.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 18:06
Един глас за Деилона ! Разказ кърти плочки !
Един глас за Резидент ! Разказът кърти глави !
Разбирасе има много причини да смятам тяхните разкази за фаворити но повечето от тях вече споменах и не ми се повтаря !
Успех народе !
|
|
|
|
|
Manny_Calavera
|
|
Мнения: 199 Местоположение: Велико Търново/Бл-град Occupation: Travel agent
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 18:38
Гласувам за попа, заради тематиката, иначе строго погледнато разказа му може да се приеме само като част от повест или просто някаква по-голяма история... Дълго се колебах, защото Резидънт има як стил, но пък щеше да е по-тъпо да не гласувам за никого...
___________________________________ Революцията е запазена марка на човешката еволюция
шол мъст гол он
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 21:26
Deywona vs. Many 1:1
Resident vs. Хисарският поп 3:1
Гледам,че вече 2-ма пуснаха дългите си разкази,но предполагам не ви пречи,че не объщам внимание на това.Тъкмо докато свърши конкурсът за къс,всички ще сте пуснали дългите и така ще се гласува общо.
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 21:27
ЕвиЛ разказът ти определено е "диамант" поне според мене,"кърти плочки,кърти глави".
Като идеа е супер саможертвата за родината, воюващи за любовта за живите си другари ,за света за семеиствата си ,но не и за себе си .Реализацията или идеата обаче е по добра това също е въпрос за много пари. Битката беше една от най-добрите който съм чел във форума дотук,малий битка ли беше...?
П.С. Р.И.П. що не постнеш между кои са двубойте при дълъг разказ,ако се наложи ще прелистя назат по темите и ще видя ,но ще е доста по-добре в следващия си пост да ги напишеш.
Як форум ,с яки разкази и автори
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 22:38
Мерси хора но почакаите малко преди да хвалите . Все пак срещу мен ще застане един титан на творческият форум ! Нямам търпение да прочета творението на Резидент ( какъв жарн ли ще бъде ? )!
П.П. Я Деилона плагиат такъв ( маитап ) . Са да видим кой е по-напред във фантастиката ? До колкото знам както ти така и аз сме писали вече дантастика ! Нямам търпение да прочета и твоето !
П.П.П. Сентри добре бе бруте адов !
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 23:28
Програмата нарочно не я постнах,защото искам да се придържаме към късите иначе темата се раздвоява.
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 23:29
EviL написа: . Все пак срещу мен ще застане един титан на творческият форум ! Нямам търпение да прочета творението на Резидент ( какъв жарн ли ще бъде ? )!
С огромно съжаление сядам да пиша този си пост.Първо ЗЛО се обръщам към теб..."титан" е доста силно казано:) още повече на творческият.Много пъти съм казвал аз съм ЧИТАТЕЛ във творческият.Почти никога несъм писал,това не е моята стихия:) Записах се само заради предизвикателството да се изправя срещу силните в дисциплина в която определено съм слабак.
Хоби ми е да се пиша доброволец в загубени битки:)
Заради това несе и записах във другите където имам шанс и да бия.Както всички очакваха да се поява в хард/софт.
----------------------
Пиша със съжаление, защото нямам никакво време...ама грам.Историята ми е полуготова но нямам никакво физическо време да я довърша.Няма да ви занимавам със подробности всеки си носи последствията.
Ако утре ме дисквалифицирате ще е по правилата и нямам възражения.
Ако пък има вариант ,ще я допиша и ще се изправя срещу Злото.
Но немога да си позволя лукса да пусна нещо полуфабрикат,скалъпено набързо само и само да участвам.Най-малкото защото разказа на Злото е много добър и е редно да получи достоен отпор.
----------------------
С две думи...виждам сте почнали да пишете историите на части,ако е приемливо да пусна моята до ден~два (max),ще я довърша на драго сърце.Просто до утре вечер 01,09,2004 нямам никакво време за нищо.
Ако не...здраве да е.Пак повтарям каквото и да се реши нямам възражения защото е регламентирано и част от правилата на играта.
Айде със здраве и нека по-добрите победят.
п.с.Дори и неможах да проследя какво се случи със късият...питах РИП набързо в ICQ и почти нищо неразбрах.
___________________________________ Through the mist I see the face
Of an angel, calls my name
I remember you're the reason I have to stay
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 23:33
Защо...пускай това което си написал,наистина ще е трудно да победиш Evil,но поне ще пробваш,а ако не успееш ще си пуснеш разказа отделно .
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Авг 2004 23:43
Evil, единствените думи, които ми идват на ум са "грандиозно" и "велико", атмосферата е поразяваща. Благодаря ти, че каза нещо и за разказа ми... тъкмо почнах да се чудя дали само аз го виждам
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2004 13:18
High till i Die vs. The_prophet --- Край 1 Септ. 16:00
Deywona vs. The Guardian --- Край 1 Септ. 16:00
Evil vs. Resident --- Край 1 Септ. 16:00
Sentry vs. Existence --- Край 1 Септ. 16:00
Manny_Calavera vs. Coder --- Край 1 Септ. 16:00
5-ма от тук дори не са споменали дали ще участват,а има 2 часа до края...Не знам...явно нищо няма да излезе ако постоянно се отлагат датите,защото 10 човека ми пращат ЛС кога им е удобно и просто става невероятно трудно да наглася датите.Нарочно дадох почти 4 дена срок,но за жалост много малко хора успяха.Нека обаче минат тези 2 часа за да видя как стоят нещата.Ако никой не е постнал други разкази,просто ще се елиминира,защото организацията куца като за първи път и май ще е добре да завършим конкурса по-бързо.
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2004 15:03
Наистина краен срок 21:00 днес,тъй като повечето влизат вечер.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2004 15:47
Деилона покъртително както винаги ! Описателно и каращо кръфта да закипи ! Остана ми последната глава да прочета и съм олраит ! Като го изчета до края ще си едитна поста със мнение !
Резидент прав си понякога времето ни притиска ! Аз лично ходя на бачкане но ако стигна втори кръг пак ще се напъна да напиша втората част ! Та идеята ми е - НЕ ПРИЕМАМ ОТКАЗ ОТ ТЕБ ! ЩЕ ЧАКАМ ДОКАТО НАПИШЕШ ШЕДИОВАР ! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ МЕ ОТСТРАНИШ !
Иначе сега ще прочета и на Мани разказа !
Едит на поста !
Вортекс къртиш човече просто къртиш ! Разтрепераха ми се мартинките ! Особено яко ми се стори мелето на планетата ! Преклон !
Мани от друга страна ме разочарова ! Можеби защото беше прекалено малко за да разбера смисъла и да хвана главната сюжетна линия или просто бе прекалено обикновено не нам !
Сентри добро добро както виждаме ще има епична битка междо рая и ада !
Междо другото останах с впечатление че човек пуска първата част от разказа си и чака да мине към следващият кръг за да пусне втората част а не да пуска част след част !
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2004 16:39
Deywona vs. Many 1:1
Resident vs. Хисарският поп 3:1 --- Класирал се за финала - Resident!
Само чакаме още един глас за другият двубой.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2004 16:53
Стига сте къртили разни неща. Не може ли примерно да се каже "късаш пердета" или "гънеш ламарина с поглед"?
Ако може точно това подхожда за разказа на Deywona. Просто ме разби, ама не разбрах кви са тия магии на бойното поле Е, ясно стана, че ще се разбере, защото със сигурност отиваш в следващия кръг.
Мани, а бе що не ми хареса не знам, май защото ми се стори адски обикновенна случка, не намерих нищо интересно, такива неща се случват всеки ден.
Това гласуване нали е за късия разказ, ако е така, бих гласувал за Deywona.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2004 17:30
Е, прав си, но за сега не ми допада, не обичам да чета за нещата, които стват около мен, та аз ги виждам с очите си,
Всъщност сега си поглеждам към скромното рафтче с мои книги в библиотеката, Дори не са сериозно фентъзи, чета Пратчет и си мисля колко неща в книгите му са истина. Разбира се осавяме света и героите, но истината в разсъжденията на героите си остават и повечето от тях са актуални. Дребни, странични проблеми са, но съществуват. Последното доректно казано умно нещо, което прочетох и е много вярно, но някои хора не са се замисляли за това е, че когато някой иска да се бие с теб(или да се кара или да спори, няма значение, все същото е) ти не си длъжен да го правиш(адски е просто, нали, предполагам, че всеки от вас го знае, но все пак ставаме свидетели и на такива неща). Другото, точно преди това беше, че когато се биеш(или изброените други нещица), не трябва да играеш честно, ако и другия не го прави.
П.П. Знам, че е офтопик, знам, че дори може да е досадно, но някакси ми се прииска да го напиша.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|