Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

[LP]Rado написа:хм дам..доста по трудни стават елфите....бтв инсо класира ли се за най големия финал ???? или падна ?
катапулти и кули не дейста ама мноого грунтове и катапулти действа :)
действа друг път! :wink:
ееассс защо реши че елфите ставали толкова трудни?какво толкова ново правят? Аз лично не съм забелязал некви промени.Орките си техват бързо до таурени, като през това време играиат на хънтъри и гг!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

Cyrax написа:
[LP]Rado написа:хм дам..доста по трудни стават елфите....бтв инсо класира ли се за най големия финал ???? или падна ?
катапулти и кули не дейста ама мноого грунтове и катапулти действа :)
действа друг път! :wink:
ееассс защо реши че елфите ставали толкова трудни?какво толкова ново правят? Аз лично не съм забелязал некви промени.Орките си техват бързо до таурени, като през това време играиат на хънтъри и гг!
hm..освен че правя 80-90 лимит за нула време и малко злато....бтв почни никой орк не течва до таурени..каква е ползата ??? никаква а и елфа като извади масата унити,..няма с какво да го спреш освен с масса грунти и катапулти..а при наличието на беаст масгер=гг орк
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

Faery Dragon imba........ :lol:
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Гост

Мнение от Гост »

bats imba...
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

[LP]ki®oman написа:Faery Dragon imba........ :lol:
ето че има фенове на моя начин на игра :D .Ти пишеш "лол" ама то си действа срещу по-тъпите (повечето орки) :D
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

Бе незнаех че това е твоя стил на игра ,но гледах реплайа на Селект срещу Виннерс и на него Селект го изнесе с дракончета .....Хаха Като армията на виннерс бе6е от ар4ъри и дриади....
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Гост

Мнение от Гост »

Lordaeron, top 20 - 3 ud
Azeroth, top 20 - 3 ud
Northrend, top 20 - 1 ud
Kalimdor, top 20 - 0 ud
Westfall, top 20 - 2 ud

Да, рядко съм говорил за имба, но ето фактите...айде на 1.17 ще направим hum върха, на ud ще им върнем destros, само че бъга с тях няма да го има (splash dmg да си е еднакъв с увеличаването на range-a)...е, това определено няма да хвърли в първите места ud. No forestwalk - айде, вече abuse-вайте базата на hum (хмм, skelletons imba, да направим bonus dmg на tower-a 50. Пък с тоя допълнителен exp на вълците, human определено ще стане най-силната раса. Познайте коя ще си остане най-слабата ? - ud.

На tavern map NE > ud, no problem, трябва да се компенсира от миналите версии (даже ако искат blizzard да си компенсират и от war1 - само дето там "измислени" раси няма).

nice imba

Обмислям идеята да спра да играя war3, поне за малко...няма смисъл само да се дразня, че играчи с микро <<< от моето ме бият, само заради небалансираността. Или пък ще почна human, само че се съмнявам...
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

оплачи се на близард
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Са не знам близард колко са били напушени с всичките тези бъфове на хюман, но все пак това е бета пач и най-вероятно нещата ще се променят във финалната версия. Подсилват блъд мейдж-а, за да го направят по-използваем. (явно не са гледали риплеи на ANGRY_KOREA_MAN, за да разберат, че и сега блъд мейдж-а е ненормално силен...)[/quote]

ANGRY_KOREA_MAN е ненормалник.Не вярвам след като подсилят Меиджа, той да се вади по-често.просто Кореа_мен играе само с него и за това се е усъвършенствал.не ги разбирам Близард....всъщност с какво го подсилват?
Бе незнаех че това е твоя стил на игра ,но гледах реплайа на Селект срещу Виннерс и на него Селект го изнесе с дракончета .....Хаха Като армията на виннерс бе6е от ар4ъри и дриади....
ами така играя срещу орк. вчера имах инцидент.орка тръгна директно на хънтъри.на сичкото отгоре извади ТЧ за първи герой.правех от всичко по много ама дееба и берзеркерите.С малко катс и грънтове покрай тях са безсмъртни баси!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

решението е едно.....ехпанд--4 аов..и мааааааааааасаааааааааааааааааа хънтреси...пробвай адаш
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

адаш с мас хънти надали ше мога да спра Таурен +берзеркерс + 4-5 грънта + катс...
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

fan of knives + faerie fire > headhunteers
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Аватар
Lt_Sharky

Мнение от Lt_Sharky »

eeasss написа:fan of knives + faerie fire > headhunteers
Mda FoK >> HeadHunters
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

amа аз вада ДХ срещу орк.От каде да знам че ше играе на хънтъри....
Аватар
Style

Мнение от Style »

Най-после в София...
Виждам,че по-нагоре в темата сте повдигнали въпрос за критериите в клана...
Утре напускам,ако трябва-само кажете.
PEACE Bro'!!!
Freund
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

High_voltage написа:Хюман фаст експанд... :lol: Ебаси рисунката.... :lol:
http://www.wcreplays.com/forums/attachm ... entid=7976
rofl rofl rofl :D
LP forevar!
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

OWNED BY
maa snoshi si zeh novata video karta i dnes purvite 6 igri koito napravih 4 bqha zabivaniq na pc to tukmo ka4ih 34 lvl sa sam na put da go svala basi spiramda igraq dokato ne otkriq reshenie na problema.
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

След един месец разходка като пешеходец ,най-после си направих пустите крила :D .....

Изображение

CKD гледа ли Moon vs Freedom :P

EDIT : леле колко грозно е излязлооо...Изобщо не се вижда блясъка на почти перфектните Dragon Items :P[/img]
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

stfu-n00b! написа:След един месец разходка като пешеходец ,най-после си направих пустите крила :D .....

Изображение

EDIT : леле колко грозно е излязлооо...Изобщо не се вижда блясъка на почти перфектните Dragon Items :P[/img]
честито...само дето невиждам тоя шот..а да..ако можеш да го качиш някъде не на фтл
хм ееаасс каква ти е картата ? според мен трябва да си реинстал драйвърите...ако е софтуерен проблем..ако е хардуерен..слагай старата карта..
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

stfu-n00b! написа:След един месец разходка като пешеходец ,най-после си направих пустите крила :D .....

Изображение

еее супер!нямам търпение да излезе!Стфу колко кб трябват за да се играе УоУ в чуждите сървъри??
Публикувай отговор