Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
spisuka shte ti pokaje koi naistina e memberstfu-n00b! написа:Абе вижте идеята не е лоша обаче ,не виждам какво би могла да промени.
Ако такива хора се приемат какво би променил тоя списък ?
Или обратното ,той не е необходим за да стигне Unruly или някой друг до решението ,че даден човек трябва да бъде махнат.
ako Y ti kaje az sum member a Y ne e (proverqvaiki v spisuka) ti shte znaesh 4e e nqkoe wannabe i che go e addnal nqkoi zauhav shaman. po jicata po jicata shte razbere lidera vi koi e shamana i shte mu izdurpa ushite.
- Horde[G2H]
ъъъъ това на какъв език беше ?Anonymous написа:spisuka shte ti pokaje koi naistina e memberstfu-n00b! написа:Абе вижте идеята не е лоша обаче ,не виждам какво би могла да промени.
Ако такива хора се приемат какво би променил тоя списък ?
Или обратното ,той не е необходим за да стигне Unruly или някой друг до решението ,че даден човек трябва да бъде махнат.
ako Y ti kaje az sum member a Y ne e (proverqvaiki v spisuka) ti shte znaesh 4e e nqkoe wannabe i che go e addnal nqkoi zauhav shaman. po jicata po jicata shte razbere lidera vi koi e shamana i shte mu izdurpa ushite.
Interesting news for you Warcraft 3 freaks out there. Looks like on Saturday the 28th of August, an all star match will be
played between the best of Europe and Korea. Here are the lineups and boy do they look good
Korean Lineup
Check[PooH]
Cherry-ReiGn
SK.Sweet
SK.Zacard
Swain[FrienZ]
European Lineup
4K.Zeus[19]
4K.Grubby
SK.HeMan
SK.MaD]q[FroG
SK.FatC
The teams will chooose one player each and the loser gets knocked out while the winner has to play again against the next challenger.
уааа без инсо европейците ще загубят...уааа
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
LP forevar!
абе...както и да еAnonymous написа:Ами и преди съм казвал - на шаманите им е гласувано доверие и могат да аднат/махнат всеки от клана. По принцп, който ме пита за адд в клана и има поносим статс (50%) го инвайтвам, ако нямам време в момента да играя. Ако имам - играя, ако ми направи добро впчатление - чак тогава инвайт. Тия, които са минали между капките - нямал съм в момента време, оставил съм ги да играят по-нататък. Обикновено съм сам, когато има желаещ за клана и е нормално да не мога да играя с всички...ок, като се върна от село ще направим някои съкращения ;]
ееассс ще не играеш една игра с оня дето те псува и "харасва"?? бий го, после го кикнете от клана
spisuka shte ti pokaje koi naistina e member
"заухав шаман??? ми аз запоследно като видях клана такива нямаше....
Естествено!High_voltage написа:ДА, ДА, за него говоря. Участвали Ем Ти Дабълю и други кланове. САМО РАЗКАЖИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА!!!shpeki написа:High_voltage написа:СТФУ, обясни всичко за кланбейс-а.
Ако е за този който ние се записахме побързайте,че срока е до 30 август.
Ще се запишем, нали съкланници? дааа
Абе нещо са затворили в батъл.нет страниците с инфотата на клановете.... някой да има информация кога ше го оправят..
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
по-спокойно бе човек! няма страшно вече се разбрахме нали??High_voltage написа:Йессс! Корейците изнасилват Европейците.Така им се пада като не включват Инсомниа в лайнъп-а.
П.П. ЗА БОГА, НЕ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ТЕМАТА! ДЕНИК ДА НЕ СИ СЕ ПОБЪРКАЛ?!?
пп. може не че не са включили инсо, ами той е бил зает и не е могъл да участва
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
ми мисля че идеята не е лоша, но може пък и да е.А ЗА БОГА, няма да "заключим" темата споксHigh_voltage написа:Йессс! Корейците изнасилват Европейците.Така им се пада като не включват Инсомниа в лайнъп-а.
П.П. ЗА БОГА, НЕ ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ТЕМАТА! ДЕНИК ДА НЕ СИ СЕ ПОБЪРКАЛ?!?
-
Гост
- stfu-n00b!
Да ти обясня какво представлява clanbase изобщо би отнело поне 20-30 реда ,а чакам втората игра на
Zacard&MadFrog.Ето ти само това което те интересува :
http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1647
Zacard&MadFrog.Ето ти само това което те интересува :
http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=1647
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- Horde[G2H]
- stfu-n00b!
PR3DA7OR™ написа:и аз искам да знам какво е товаHigh_voltage написа:ДОБРЕ БЕ МАМА МУ СТАРА! АЙДЕ НАЙ-ПОСЛЕ ОБЯСНЕТЕ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ Е ТОВА КЛАНБЕЙС?!?!?!?!!?
Сега какво и да ти го преведа ли ?
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
-
Гост