Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2004 22:33
Anonymous написа: range e geroia i lava spawn sa ranged. dokolkoto razbrah se razmonjavat kogato ne ponqsqt mnogo damage i naprqvqt nqkakf. ina4e sreshty elf e tupo shtoto ima wisp i ti gi dispelva tia.
Bylgarin e !!!
|
|
|
|
 |
Lt_Sharky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 09:22
eeasss написа: a moq e sk.zarard ama da si traesh
Oh, toi me pomoli da vlqza v GateWay US EAST , za da mi go pokaje.
Az vlqzoh i v channel frozen throne bgr-1 mi pokaza 35 lvl acc.
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 09:32
High_voltage написа: Ако някой може да ми каже какво по дяволите да правя срещу Хюман мас еър, ще съм му много благодарен. Дестройъри не помагат, гарги - пффф, паяци - FF anyone? Да не говорим, че хюмана просто ти ФФ-ва ДК-а и преди да можеш да направиш нещо умираш. (все пак 3 секунди стън). Добре, че 1.17 наближава. Тогава дестройърите може би ще успеят да контрират този БС. ае гл & хф. Ето и едно флашче, дето си го гледам след като загубя и съм много нервен. http://www.albinoblacksheep.com/flash/idioth.phpНяма нищо общо с Уоркрафт, ама ви препоръчвам да го гледате.
ми.....или масс гарги..което не е много хубаво или финдове...защото друго решение невиждам..освен да не го оставиш да извади масс аир...
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Lt_Sharky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 09:45
kak moga da redaktiram nqkoi post ?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 10:10
ми като си напишеш поста, който ще редактираш после погледни долу вдясно на поста ти и има една иконка (лист и едно моливче) кликни там и си го редактирай/изтрий!
и плсс пиши на кирилица
п.с. и на мен ми беше трудно да свикна но иначе админа може да те банне...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 11:07
Are помогнете малко относно един ГОЛЯМ проблем за играта...Та предполагам знаете за какжо се използва Алт-а от клавиатурата на Уар3  той е може би най-важния клавиш в цялата игра...и тук идва проблема-Алт-а в самата игра не ми работи както трябва не се изключва?!?!?Единствения начин да го изключа е чрез Алт и Таб и като влезна пак в играта го няма -а не е много удобно да го правя по време на битка...Та някой ако знае от какво е ?!?Може да помогнете и като кажете евентуално Опшънсите си или как да го сменя с друг бутон(не става на цустомкейс...)
Моля Помогнете ----->Без Алт не мга и да си упражнява микрото защото свиквам да играя без него а това е лошо.....
|
|
|
|
 |
БИЛБО ЧАНТОВ
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 12:02
Anonymous написа: Are помогнете малко относно един ГОЛЯМ проблем за играта...Та предполагам знаете за какжо се използва Алт-а от клавиатурата на Уар3  той е може би най-важния клавиш в цялата игра...и тук идва проблема-Алт-а в самата игра не ми работи както трябва не се изключва?!?!?Единствения начин да го изключа е чрез Алт и Таб и като влезна пак в играта го няма -а не е много удобно да го правя по време на битка...Та някой ако знае от какво е ?!?Може да помогнете и като кажете евентуално Опшънсите си или как да го сменя с друг бутон(не става на цустомкейс...) Моля Помогнете ----->Без Алт не мга и да си упражнява микрото защото свиквам да играя без него а това е лошо.....
и при мен е така...много кофти,наистина...
сигурно е от wina или ot flextype2k...
ama не си струва да го оправям....напоследък така или иначе само cg играя...
___________________________________ THERAPY-FEMTEX
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 13:46
High_voltage написа: Ако някой може да ми каже какво по дяволите да правя срещу Хюман мас еър, ще съм му много благодарен. Дестройъри не помагат, гарги - пффф, паяци - FF anyone? Да не говорим, че хюмана просто ти ФФ-ва ДК-а и преди да можеш да направиш нещо умираш. (все пак 3 секунди стън). Добре, че 1.17 наближава. Тогава дестройърите може би ще успеят да контрират този БС. ае гл & хф. Ето и едно флашче, дето си го гледам след като загубя и съм много нервен. http://www.albinoblacksheep.com/flash/idioth.phpНяма нищо общо с Уоркрафт, ама ви препоръчвам да го гледате.
хаахах ман тва флашче > АЛЛ масс яко е  много ме кефи ;;;
|
|
|
|
 |
shpeki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 14:58
Zorg ела довечера да поиграеме ако си свободен.Ако нямам проблеми с нет-а след 10 съм вътре.
___________________________________ DaTa.bG Clan - Warcraft III (Battle.NeT)
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 15:13
Значи първо да кажа Добре дошъл на Шарки.После да се извиня на сички от клана че не съм играл одавна.От 1-ви почвам!
ЦКД що да не става с гарги?human-a на драгонхоук-ове ли е ?
|
|
|
|
 |
Нефертити
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 15:45
Basi manijcite:)))NJMA LA6O! 
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 16:00
Anonymous написа: Are помогнете малко относно един ГОЛЯМ проблем за играта...Та предполагам знаете за какжо се използва Алт-а от клавиатурата на Уар3  той е може би най-важния клавиш в цялата игра...и тук идва проблема-Алт-а в самата игра не ми работи както трябва не се изключва?!?!?Единствения начин да го изключа е чрез Алт и Таб и като влезна пак в играта го няма -а не е много удобно да го правя по време на битка...Та някой ако знае от какво е ?!?Може да помогнете и като кажете евентуално Опшънсите си или как да го сменя с друг бутон(не става на цустомкейс...) Моля Помогнете ----->Без Алт не мга и да си упражнява микрото защото свиквам да играя без него а това е лошо.....
ми
и-з-к-л-ю-ч-в-а-ш флекс тупа...а цкд филмчето е лудо 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 16:02
Nefertiti написа: Basi manijcite:)))NJMA LA6O! 
I Love You ;;;
|
|
|
|
 |
Lt_Sharky
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 16:53
Cyrax написа: Значи първо да кажа Добре дошъл на Шарки.После да се извиня на сички от клана че не съм играл одавна.От 1-ви почвам!
ЦКД що да не става с гарги?human-a на драгонхоук-ове ли е ?
Ами аз от много отдавна съм в клана ощте от създаването му в хофф, но не съм писал във форума, но вече ще
пиша.
[LP]Rado с кирилицата нямам проблем, защото трябваше да пиша Курсова Работа по математикар минимум 20 печатни страници  )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 18:04
Hehe поздравления за lt_sharky, който единствен (освен UB.Unruly) ми взе карта на турнира
П.С. К`ви се станали форумисти(  ) всичките думи нямам
Мг
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 18:07
Anonymous написа: Hehe поздравления за lt_sharky, който единствен (освен UB.Unruly) ми взе карта на турнира П.С. К`ви се станали форумисти(  ) всичките думи нямам Мг
село рулез ?
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 18:33
Unruly Мисля ,че трябва да се повишат критерийте за влизане в клана?
полчавам такива и в игра и навсякаде по 5-6 пъти на ден, и то все от хора от клана незнам защо си ги адднал но невиждам основателна причина!

|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 18:38
eeasss написа: Unruly Мисля ,че трябва да се повишат критерийте за влизане в клана? полчавам такива и в игра и навсякаде по 5-6 пъти на ден, и то все от хора от клана незнам защо си ги адднал но невиждам основателна причина! 
Не че несто но незнаеш ли че има /dnd за такива ...
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2004 19:04
баланс промени с 1.17 -- карти -- лост темпле..на мината до старт локейшъните вместо огре 3 лвл се слага огре 5 лвл и вместо приист се слага хаит приист--то превент ХУМАНС Фаст Експанд,...защоото неможе игра да се реши в първите минути без бой !..докато стигнеш (колкото и близко да е) 1-2 кули да готови + армия (2лвл армаге) и милитиа...става имбалансед....!!!!!!!!
после тръгваш да експандваш ти..а оня ти вади 100 лимит на 3/3 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|