Cyrax написа:
бетата на 1.17? я кажи добър ли е Lord-a? и по-специално елементала?
mi kvo da ti kaja.
igraia si az ud i si se razvivam normalno igraia sreshty nqkf lamak human. vidqh go 4e shte me rushi s footieta ama si vikam no problem az sm ud imam si skeleti imam si gulz imam si DK si4ko si imam, daje i malka kuli4ka.
vliza mi pi4a s fire lorda i 2 lava spawn ili tam kakto se kazvat ( qvno si e kupil clarity) i s nekolko footieta
kakto i da e otbluskvam go s 300 zora i po4vam da se pritesnqvam. onq pi4a sled malko se iztursva s osthe nqkolko footieta v dobavka(Vadi ot 2 baraki), lord i pak s 2 malki spawn4eta. sprqvqm se GORE DOLU dobre makar 4e onzi dokarva footieta ot 2 baraki. po edno vreme gledam q spawn4etata stanali 4. kakvo stana ?
te milite se razmnojavat ako ne gi biesh mnogo.
ta taka onq prosto me swarm-na s tier 1 edinici. fire lorda zabravi da go zaobikolish s tova mele pred nego.
i si padnah slavno.
posle igraem s edin priatel 25 lvl solo AT. i dvamata sme human. igraem sreshty nqkfi koito se vijda prosto 4e sa po dobri ot nas, li4i si i v mikro i vuv vsi4ko.
много 10х.Само не разбрах: как така се размножават?А иначе мойта идея беше да го вада срещу елф, но явно става и за други неща.

А меле ли е или рейндж?
oba4e nie nahalnite s 2 lorda i 2x baracks footieta.
vlizame na orc s defend. po edno vreme gledame q, onq nqma burrows ve4e armiata mu izklana geroia my bqga.
to da go e strah orca da si pribere idiotite v burrows 4e sami shte se iztrepqt ot defenda.
ta taka s novia geroi
prosto 2 zdravi dopulnitelni edinici ti dava, pasivnoto mu e SUPER, a tezi edinici mogat da se razmnojavat bez osobeni problemi.
drugia geroi gledam mnogo go hvalite tuk nz az za 2ri go zimam s elf ako sum i s entrangle + rage se opitvam da 4ukam geroite

p.s as ne sm eass prosto reshih da vzeme otnoshenie po postavenia vupros