Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви сериала?

Да    73%  73%  [ 16 ]
 Не    27%  27%  [ 6 ]
Общо гласове : 22
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Сериал
Публикувано на: 24 Авг 2004 00:22

Хаха късно е и няма кво да правя
Постоянно се появяват разкази с форумците - кой от кой по сполучлив или не толкова
Много от тях така и не се довършват обаче сега ми хрумна идея и ще се опитам да я реализирам - ще стане нещо като сериал ма още не съм измислил концепцията утре ще постна първата част пък ще видим кво ще стане

айде дано реализирам идеята а пъ ако не - ще изям няколко псувни и пак няма да се пробвам в творческия в следващия месец

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 02:20

цериал!!!!!ооо....звучи интересно!!!но какво мислиш точно да пишеш?човече,заел си се с доста друдна задача.. :o

Приятел

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 07:09

Пепе се доближи до Корела и я погали по нейната буина червена коса.Корелоа не можеше да го спре. Ръцете и прегърнаха Пепе и те се повалиха на канапето.
******* Пауза за реклами*****
-Донатела не ме оставяй аз те обичам-каза Педро.
-Не може да се продължава така,или жена ти или аз,избирай Педро-отговори плачещата Донатела.
*******Криминална музика******
-Сигурен ли си че е безопасно Едуардо-попита запотеният Хернандо.
-Да, Фредерико ми каза че няма никой в склада-отговори Едуардо.
Те се приближиха до склада 6-ц и Едуардо отвори вратата.
-Не мърдай...
*******РЕКЛАМИ*******
-Пепе ти ме обичап нали-попита Корела която беше обвита във червените сатенени завивки.
-Да ти си любовта на живота ми-отговори Пепе който пушеше цигара на терасата.
*******Романтична музика*****
-ЩЕ се ожениш ли за мен-попита Корела.

Педро не мога да живея така-каза Донатела.
-Моля те нали ме обичаш,не мога да се разведа със жена ми,тя ще ни убие.
*******В същото време обаче през нощта****
-Полиция вие сте арестувани-извика сержанта.
Полицаите бързо строполиха двамата крадци и ги закопчаха.
******РЕКлами******
КРЕДИтс

Нещо такова ли или имаш предвид че ще взимаш не довършени разкази и ще ги довършваш някакси??

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:12

Уааа... ще напълните форума с баби ве, недейте така :D :D :D :D :D :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:17

Не бе няма да е бабешки сериал не ме разбрахте ей ся почвам да го пиша ще видите кво имам предвид

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:18

Ами убаво.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:20

Представяте ли си как в 1020392 епизод доня Лейла убива дон Пеци :lol: :lol: :lol: ,а пък в 23423454 епизод (осми сезон) младия Хосе Актив изневерява на доня Деси/ре(старт) :lol: :lol:
Майтапя се,разбира се.Айде моля те постни го днес,че утре ме няма :( И да ме включиш,ей!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:54

Ето го първи епизод от сериала!!!

Епизод 1

Хмм. Чудно място е България. Във века на технологиите сме а все има много неща неразгадани. Има едно място все още не сложено на картата - област Маниево. Чудна област е това. Там има едно още по чудно място. Това е село Форумово. Там жителите не са много но важното е че са сърцати и добряци. Но как да започна да ви описвам това място. Смятам че Имението е одходящо за начало. Имението е дворецът на admin където той живее със своята власт и наглежда жителите за да поддържа реда. Странно как този човек винаги е всявал толкова респект а никога не излиза да обмени мнение с селяните и да се включи в техните разгавари. Хората казват че този човек е с добра душа но никои не го познава достатъчно добре за да каже със сигурност.
Малко по надолу се издига кметската къща. Това сдание е най-величественото в града. Цели четири етажа са на разположение на кмета Stealth и жена му desire. Макар да имат власт те са хора от обществото - приятели на града и противоречат на мисълта че политиците са нищожества.
Малко по-надолу е тавирната. Какви ли не празненства е посрещала тя но по това време - обяд е почти празна. Неин собственик е Хисарския поп - чуден човек е това. Някога е бил поп но го изгонили и открил тазе кръчмичка и сега е приятел на всички в селото, но все пак си има и врагове.
В кръчмата сега има само двама човека - притежателят й и още един човек който много хора наричат Saruman. Никой не знае със сигурност но се предполага че този човек си е имал проблеми със закона и затова често често си сменя имената паспортите и местоживеенето. Но нека чуем какво си говорят двамата посетители:
- Хмм колко беше хубаво наистина когато имаше Старопрамен - възкликна попа и продължи да чака пратката с боира Старопрамен която чака вече от седмица.
- Остави това приятилю нека си поговорим по наща си тема - с усивка рече Saruman
- Ааа да съвсем бях забравил старата ни тема.
- Да, да живее великият Съветски Съюз!
- Да човече знаеш че за това сме на едно мнение.
Да оставим рано запилите да продължат разговора си за Сталин и да вървим напред.
Хмм ако излезете от кръчмата и ще видите тавана на нещо голямо но за това ще ви разправям по-късно. Сега да хвърлим поглед в библиотеката. За жителите на Форумово това е мястото където намират всичко което им трябва. Главният управител тук от дълги години е R_I_P - човек който знае всичко и рядко напуска работното си място защото го пази като очите си. Въпреки това той има доста приятели и е готов да ги брани по всякакъв начин. Друг служител тук е Resident - и той знае много но е вече отегчен от работата на знаещ и често се навиква на незнаещите. Макар че е доста раздразнителен той си има групичка от приятели с които прави чести срещи в библиотеката с хора които уважава и те ръзсъждават по наболели за селого въпроси.

Оше много други хора имам да ви представя но това ще стане следващия епизод.

Сега след рекламите останете с другия ни хитов сериал - Зоо сериала на Active Tv ООД а ако можете да дочакате гледайте Вот на доверие - хитовото предаване което е единственото хитово предаване което спира защото няма нет и вече закъсява с две седмици. Останете с нас!

Е искам мнения и критики за да знам дали да продължа!

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:59

tanasi написа:
Останете с нас!

Ще остана,къде ще ходя :lol: Хубаво е разказчето,обаче другото го направи по-дългичко!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 10:02

САмо аз ли си мисля или това е копие на темата на Актив. :shock: :shock: :shock:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 10:09

Ами да обаче както самия Актив казва тва е на съвсем различна тематика а и не искам да крада нищо от Актив!

Ей сега почвам работа по епизод втори

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 10:10

Искам публично да заявя, че лицето ТАНАСИ не е плагиатствал от мен. Просто му е хрумнала идеята за подобен разказ с герои от форума. Тематиката не е осмиване на форума, а друга. Така че не виждам причина да го обвинявате. Доколко му е успешна работата - сами преценете, но за плагиатство не става дума!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 10:20

Добре разбра се че тук не става въпрос за плагиатство.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 10:20

high_till_i_die написа:
САмо аз ли си мисля или това е копие на темата на Актив. :shock: :shock: :shock:

Не :)
Но може би това е някакъв нов жанр в творческия форум - фентази юзърс ентертейнмънт. Демек избираш си 7 юзъра от форума (гледаш да са "популярни"), избираш си къде да живеят, т.е. каква метафора за форума ще използваш - слагаш ги там, изреждаш какво прави всеки един и чакаш отзивите. Поне това виждам засега. Не съдя никого, даже мисля че е нещо по-свежо от фентази напъните и криминалните истории. Всъщност и "Сагата..." започна горе-долу така, но винаги гледах да има някаква история, нещо да се случва, да има причина историята да върви, за да четеш не само за да си скиваш името, но и заради сюжета.
Вярвам че и Актив и Танаси ще развият разказите си, дано да станат сполучливи, защото започват добре....

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 10:26

Ами дано темите преуспеят.И творците да не се отказват.
А за историята в разказа си много прав.Разказ без исторя е нишо. Може би след това ще го продължат примерно като има някакъв ултра спор те ще го направят във разказ или пък ще проследят живота на някой форумец.Много свежи идеи има .

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 11:14

Епизод 2

Вторник. Винаги е спокойно във вторник. Но спокойствието е привидно. В кръчмата също е тихо. Още не е отворено. През ноща постерите от изпращането на MR Sunlord вече са паднали на земята но пак ще бъдат вдиганти и ще стоят докато Слънчо не се върне.
Докато обаче таверната още почива онова голямо сдание вече пуфти и гърми. Работата там е сериозна от сутрин до вечер. Това е доскоро малката къщичка на tanasi. Сега обаче се е разрастнала до огромна сграда. Тук живее tanasi. Определено е добре за него да се каже обичаният и мразеният. Много хора го мразят тоя човек. А и с основание. Този няма мярка - като хване някой и не го пуска. И наистина много злоба има у тоя човек как ли някой няма да му намери някое успокоително. Аз съм просто разказвач и нямам честта да го познавам лично но някой казват че бил добър приятел. Но да оставим тази странна особа и да продължа разказа си.
Та tanasi основава собствена компания за игри и тя става основного забавление за града. И макар той да има добри идеи не може да ги реализира сам и гавната причина е мързел. Затова пък наема приятели които вършат работата си перфиктно - JazzJack и Active. В началото тези двама люде са просто служители но с времето tanasi ткрива че са гений и ги прави равни на него. Така тримата започват да бълват игри с които да забавляват Форумово и живеят в мир и хармония.
Сега да оставим хората да се трудят и да погледнем Форумово. След като ви представих част от хората му да обърнем внимание ная природата. Наистина и интересна природата около селцето. От едната страна - огромна планина а от другата бърза и широка река. И двете места крият големи опсности. В реката се крие митичното същество Flood чиято мощно опашка е разрушила не малко къщи в селото.
В планината живее нещо по страшно нещо по-голямо но то никога не е излизало да сега - легендатата за чудовището SPAM. То е наистина разрушително. По-старите жители все пак помнят проявите му - скрито в планината то е насъсквало война срещу съседното село - Workshopово!
Но това са митове - всички се обвиняват един друг за тази война тъй че вината на SPAM не е сигурна.

Толкова за този епизод в следващия очаквайте: Запознанство с нови герой и събитие което жителите на Форумово трудно ще преглътнат!!!

Знаете чакам си отзивите! Ае поздрави на всички

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 11:22

Хе-хе.Така и така сме та такава вълна-скоро съм намислил още една игричка :P

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 11:28

Да пиша ли следващ епизод

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 11:31

Естествено,не ставай смешен :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 11:35

Добре ама няма да е сега . по късно днес ще го сложа епизода че сега ме мързи да пища четвърта част.

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: