Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: ???µ?‰??, ?????µ?‚?? ?‚?????±???°???µ ???° ???????????° ?????µ???? ?????????? ?????µ???µ
Публикувано на: 27 Яну 2004 22:28

?•, ?…?????°, ?°?· ???µ ?????????°?…. ?????????? ?????????? ?»?? ???µ :lol: ? ???°?°?°?° ?‚???·?? ???°?·???°?· ?±?µ???µ ?????‡???°?‚ ?????µ???? ?????????????????? ?????µ???µ ???°???? ?‡?µ ???µ ???? ???????°???µ ?????·?°?‚?° ???? ?????µ?? ?µ ?µ?‚?? ?? ?‚???µ?‚?° ???»?°???° ?????????µ. ?”?°???? ???? ?…?°???µ???°. ?§?µ?‚???????‚?? ?? ???????»?? ???µ???°, ?°???° :cry: (???µ?‰?°?‚?µ ???µ).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 13:26

Aз го прочетох току що и мога да кажа само едно:
НЕВЕРОЯТНО!ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Яну 2004 20:46

Перфектно! Много добра идея, да използваш герои от разли4ни игри! Мноо е готино! Искаме непременно продължение, не като оня път, когато уж след два дни си щял да го пишеш!
Искаме ПРОДЪЛЖЕНИЕ :P :D :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Яну 2004 19:16

Много се радвам, че трета глава ви е харесала. Сега пиша четвърта. Действието ще се успоредно с трета глава. Ще се разказва за агент Рейн, която е много объркана и търси отговор от тези, които са я изпратили.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 17:56

Готино е и противоречи на историята на всички игри от които успях да различа героите:това ми харесва.
Давай 4та глава скоро.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 22:39

Kajete kakvo imate da kazvate za men? :twisted:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2004 22:59

Ko4 iak razkaz si napisal , prodalzavai vse taka....

Профил Skype

Аватар
Заглавие: kazva6 and more
Публикувано на: 05 Мар 2004 16:08

ta imam edna :idea: za6to ne vkliu4i6 i kate archer ot no one lives forever prosto ideq ako ti haresva i ima mqsto i za neq t1i kato sa samo qki igri se setih za nolf :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2004 23:36

Знам, че тая тема отдавна е била тук, но току-що прочетох всичко и ... МНОГО ЯКО, ПИЧ !!! Ще се радвам да чуя края й (ако ще има такъв :? )

And Rare
False Friends
Like Autumn Leaves
Are Found Everywhere

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2004 22:54

Човече пиши по скоро ама да знаеш че Разиел не е крадец а събирач на души.Именно Богът го прави такъв щот иска душата на Каин.Голям съм му фен както си личи от ника и аватара.Продължавай в същия дух!!! :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2004 22:58

Разиел си е поглъщач на души, а също и крадец на такива. Той е наречен при съживяването си reaver of souls и при сцената, когато меча се слива с него богът казва"may the Soul Reaver and the Reaver of Souls become one"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Авг 2004 08:39

човече на Legacy of Kain:Defiance самия бог му казжа следното :"you are my harvester of souls....." играта съм я играл и началната анимация е една от най-яките ,поне според мен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Авг 2004 09:37

Извадка от диалог между Разиел и стария бог от Soul Reaver 1:
Цитат:
Elder God:
I know you, Raziel. You are worthy.
Raziel:
What madness is this? What pitiful form is this that I have come to inhabit? Death would be a release, next to this travesty.

Elder God:
You did not survive the abyss, Raziel. I have only spared you from total dissolution.

Raziel:
I would choose oblivion over this existence!

Elder God:
The choice is not yours.

Raziel:
I am destroyed!

Elder God:
You are reborn.

The birth of one of Kain’s abominations traps the essence of life. It is this soul that animates the corpse you ‘lived’ in. And that Raziel, is the demise of Nosgoth. There is no balance. The souls of the dead remain trapped. I can not spin them in the wheel of fate. They can not complete their destinies.

Redeem yourself. Or if you prefer, avenge yourself. Settle your dispute with Kain. Destroy Him and your brethren. Free their souls and let the wheel of fate churn again. Use your hatred to reave their souls... I can make it possible. Become my soul reaver, my angel of death...

Цитат:
Elder God:
You are weak - you must feed.

Raziel:
The old hunger has left me; I have no desire for blood.

Elder God:
You are changed. Your blood-thirst is replaced by a deeper need - you have become a devourer of souls.
To sustain your strength, you must hunt the lost spirits of the Underworld, and consume the souls of your enemies.

От Soul Reaver 2:
Цитат:
The Reaver was never forged to be a soul-stealing weapon…

…the ravenous, soul-devouring entity trapped into the blade was – and always had been – me.

Колкото до интрото на Defiance, по-добре да си имаше собствено интро представящо добре края на Soul Reaver 2, а не да е скалъпено от интротата на 1 и 2, но какво да се прави, фирмата правеща анимациите се била занимавала със собствена игра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 22:38

човече не знам за Soul Reaver-ите , щото не съм имал възможността да ги играя но дефианс почти превъртях .Най важното е ,че накрая меча на Кейн поглъща изцяло Разиел и се пречиства и така Елдър Богът е затворен в подземния свят. :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2004 22:55

Има едно почти, има и едно че не си играл другите игри има и едно, че не случайно съм си сложил този аватар...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com