Автор |
Съобщение |
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Моя втори разказ Публикувано на: 20 Авг 2004 23:52
Беше тъмна нощ.В дрореца на крал Марк цареше ужас,армия от орки нападна замъка.
Мерил най добрият боец-маг подготвяше батальона си.дойде заветният миг.
Отвориха се портите на замъка и Мерил поведе хората си.чуха се виковете и на орките
и на войниците на Мерил.излезнаха напред през ръждясалите порти и атакуваха орките.
Мерил направи заклинание и срещу злите създания се изтреляха куп лъчи които ги
заслепиха.Това даде възможност на малката армия на боеца да срази повече орки.
След дълга битка останаха 20-30 човека от хората на Мерил.Орките бяха сразени.
Мерил имаше една рана на бедрото която го гореше.Друидите в замъка едвам го спасиха.
Той получи благодарности от крал Марк и за подарък получи свещения меч на крепоста
Стоун Харт.След един месец лечение Мерил беше готов за битка.И краля го изпрати на
мисия-да зарбере плановете на орките които скоро пак щяха да нападнат след загубата
на битката пред замъка Стоун Харт.През това време расата на немъртвите скючи примирие
с орките.Единствената надежда на човешката раса да се спаси беше съюз с Елфите.
И така мисията на Мерил се Отложи и той тръгна към свещенната гора на Елфите.
Още със влизането си в гората той забеляза много създания които той не би се поколебал
да убие,но беше сам а пък не искаше да нарушава хармонията в света на Горските създания.
Мерил чу писъци и тръгна към близката поляна от където идваха те.Той видя трима елфа
да се бият с двама много здрави оркски разузнавачи.Мерил веднага помогна на елфите и
срази единия орк другия беше убит от пазачите на гората.
-не искаме чужденци в нашата гора-каза единия елф.
-аз не съм чужденец-каза Мерил
-водете ме при вашия старейшин,за да говоря с него-каза Боеца строго.
И елфите отведоха Мерил при старейшиният им.
-Господарю този човек иска да говори с вас-каза един от елфите
-да говори -каза висшият елф.
-Владетелю на горските земи животът на моето царсво,моята раса зависи от теб
и великодушието ти-каза Мерил.
-какво искаш да кажеш-попита елфа.
-моите шпиони ми докладваха че немъртвите и орките са сключили съюз.
-о това е беда,те ще изтребят нашите раси една по една като малки мравки-каза Старейшина
-да за това те моля да се съюзим и ние-каза Мерил.
Елфа се замисли и каза на висок глас
-Великият съюз межди хората и елфите ще се възроди като феникс от пепелта.
-изпратете нужните хора с Мерил към крепоста Стоун Харт аз ще дойда после с още
три пъти по толкова бойци- каза елфа.
-благодаря велики пазителю на гората,човешката раса няма да ви предаде-каза Мерил
И великият войн тръгна обратно към крепоста със 50 000 бойци
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 23:53
Следва Продължение
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 23:57
много добро разказче без майтап хем не е дълго и пак е много добро
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 00:15
Демис ако ти кажа истината надявам се да не се обидиш ! Това беше доста ..... зле . Просто е някак детско и недооформено . Няма описания , изтъркана идея . Диалозите са порязаващо слаби . Въобще не струва . Началото бе бозаво до безкраи ( всъщност и до края е все същото ). Много има още да пишеш за да ПРОПИШЕШ ако това се случи изобщо . Хубаво е че се опитваш но просто май още не му е времето . И без да ми се обиждаш на колко си ? По малко от 12 ли ?
П.П. Опитвам се да бъда тактичен и ще съм поласкан ако никой не се опита да се заяжда с мен !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 00:40
благодаря Ивъл мнооо 10х да на 12 съм и все пак съмнявам се че някога пак ще пиша където и да е 10х
само 10х за тебе 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х 10х
П.П. дано си зарбрал нещо от поста ми
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 00:48
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 01:37
EviL написа: Демис ако ти кажа истината надявам се да не се обидиш ! Това беше доста ..... зле . Просто е някак детско и недооформено . Няма описания , изтъркана идея . Диалозите са порязаващо слаби . Въобще не струва . Началото бе бозаво до безкраи ( всъщност и до края е все същото ). Много има още да пишеш за да ПРОПИШЕШ ако това се случи изобщо . Хубаво е че се опитваш но просто май още не му е времето . И без да ми се обиждаш на колко си ? По малко от 12 ли ?
П.П. Опитвам се да бъда тактичен и ще съм поласкан ако никой не се опита да се заяжда с мен ! Ммм и аз мисля така.Абе подписа на БлууД_Демис е много ироничен и тъп! Цитат: П.П. дано си зарбрал нещо от поста ми
Аз лично не!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 02:08
Хъм какво ли да кажа ? Май ще ставам най-мразената личност във форума ! Е лошо няма и такива трябва да ги има .
Ловецо сега ако мислиш във всяка тема да се жалваш колко съм те нагрубил и да цивриш просто няма да го бъде ако имаш да ми казваш нещо важно чустваи се свободен да си излееш мъките чрез едно ЛС .
Демис сори че ти разбих надеждите . Жалко че си некъдърен и не се чуствам зле ! Ако имаш да ми плачкаш още на рамото чустваи се свободен да пуснеш едно ЛС . А да добрече ти разбих надеждите защото ако слушаш ламове като тоя ловец ( или онзи Боромир ) завинаги ще живееш в заблуда !
П.П. Мамаму стара как пък веднъж не пропуснахте еи така за спорта моя пост ? Просто как не можахте да го прочетете и да го игнорирате ?
П.П.П. Готин подпис Демис мисля да си го запазя !
"Спецялни благодарности на EviL,
Защото, ми разби надеждите 10х
още един път Благодаря"
|
|
|
|
|
Mistral
|
|
В момента играе: MWO
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 02:49
Ми, КърваВ_Демис, определено е по-добро от първия ти разказ. Сега, ако исках да се заяда, щях да кажа, че нямаше начин да е по-зле от първия ти разказ. Но вместо да се заяждам, ще ти дам няколко насоки.
Няма да повтарям, каквото ти бях препоръчал в предишния разказ, на то си остава в сила. Прекалено телеграфни са ти писанията. Пиши с повече подробности. Пиши "по-плавно". Мисли преди да слагаш цифри от сорта на 50000, защото във фентъзи тази цифра е недостижима, особено по начина дето описваш. И най-важното: като напишеш нещо прочети го внимателно и се убеди, че звучи "правдоподобно".
Не спирай да пишеш, хубаво е че опитваш. Трябва ти повече търпение обаче.
Зъл, "такива като тебе" трябва да ги има - хубаво е да си изкажеш критичното мнение, когато е обосновано. Полезно е за другите. Не е задължително обаче да си толкова остър (което на повечето не пречи всъщност, защото човек трудно може да се засегне от нещо си постнато в интернет).
___________________________________ старо куче
|
|
|
|
|
Името вече е заето
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 10:38
як е подписа нали
виж ся просто се издразних че вместо да кажеш аре ся той се учи кажи ми примерно това и това са ти грешките и тн. и въпроса да прикючи ама ти не, тряя да ми кажеш че не ставам за нищо.
ей от тва се подразних.
П.П. Мир?
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 11:09
И аз съм на нението на Мистрал,има какво още да се иска.Ама няма к'во да се притесняваш,та ти си само на 12,всичко ще си дойде с времето.А и не си мисли,че си единствения,в форума има още много като теб.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 11:11
Мир да бъде нямам нерви вече да се карам ! Относно изказванията ми такъв ми е стилът . Нещо като не ми харесва си го казвам .
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 11:22
Споко,никой не иска да спори.Всички сме готини,няма смисъл да спорим.Мир.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 21:57
EviL написа: Хъм какво ли да кажа ? Май ще ставам най-мразената личност във форума ! Е лошо няма и такива трябва да ги има . Ловецо сега ако мислиш във всяка тема да се жалваш колко съм те нагрубил и да цивриш просто няма да го бъде ако имаш да ми казваш нещо важно чустваи се свободен да си излееш мъките чрез едно ЛС . Демис сори че ти разбих надеждите . Жалко че си некъдърен и не се чуствам зле ! Ако имаш да ми плачкаш още на рамото чустваи се свободен да пуснеш едно ЛС . А да добрече ти разбих надеждите защото ако слушаш ламове като тоя ловец ( или онзи Боромир ) завинаги ще живееш в заблуда !
П.П. Мамаму стара как пък веднъж не пропуснахте еи така за спорта моя пост ? Просто как не можахте да го прочетете и да го игнорирате ? П.П.П. Готин подпис Демис мисля да си го запазя !
"Спецялни благодарности на EviL,
Защото, ми разби надеждите 10х още един път Благодаря"
Извинявай за мен ли ставаше въпрос.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 22:04
Не споко Ловецо на Глави . Оня другия нещо се опитва да ми софлира във всяка тема дето вляза . Споко не говоря за теб !
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 22:09
Ааа да, извинявай ама не зацепих в първия момент
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2004 23:18
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|