Автор |
Съобщение |
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 07:16
Може би аз не би трябвало да давам оценка,но ще си позволя да попитам само едно нещо.
Разказът ти повлиян ли е от Sacred?
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 15:42
Do chas dwa shte pusna moeto tvorenie !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 17:48
Reaf написа: Може би аз не би трябвало да давам оценка,но ще си позволя да попитам само едно нещо. Разказът ти повлиян ли е от Sacred?
Ами не.Защо ти дойде наум?
Хелуинд, 10х за мнението.А,да - само да кажа - според мен въобще не трябваше да включвам някъв по-специфичен сюжет, но късно се сещам.Нали главно трябваше боя...Както и да е.
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 19:18
Ами просто елфа,гладиатора и арената странно ми напомниха за играта и сюжета й,въпреки че там героите не се срещат по този начин.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 19:36
Лека мъгла се стелеше над заспиваща София . Светлинките на сградите умираха една след друга във вечния танц на ноща и деня . Навсякъде бе нереално спокоино , навсякъде освен в Историческия мозеи . Обграден от жълти полицеиски ленти със запечатани врати и покрити прозорци той стоеше като мрачен мономент на древна култура . А някъде вътре се спотаиваше същество могъщо , същество безмилостно . Хиляди години той бе ловец сред ловци създадени с една цел – лов . Расата му бе лишена от чуства но не и от чест . И този ловец не правеше разлика в неговата малка вселена в подземието на старата сграда . Там в малката си стая окичена с трофеи от далечни светове той чакаше следващия нощен лов – следващата жертва защото той бе ХИЩНИК . Всяко сухожилие и мускол в него бяха създадени и подчинени на една единствена цел – да убива . Могъщо тяло окичено със смъртоносни уреди пригодени за безпогрешно унищожаване . Лице покрито от тежка маска скриваща личноста защото той бе Хищник и не трябваше да се различава по нищо от събратята си ! Той отново прокара пръсти през най-хубавия си трофеи – череп от пришелец майка , един могъщ противник погубен с хитрос и умение . Но вече трябваше да тръгва . вече си бе набелязал жертва . Тялото му загърнато в тънка нано мрежа се изпъна и с два скока той бе излязал от окритието си . Нови няколко скока и вече стоеше на покрива на музея . Жълтите му безмилостни очи обхождаха замръкналите сгради в търсене на мишената . Сега бе моментат за последна проверка на оръжията . Хищникът отправи поглед към дясната си китка . Не голяма гривна от черен метал бе пригледно разположена точно на сгъвката а скритото и деиствие се показваше за миг . Хищника рязко стегна длан и две диамантени остриета изкокнаха от гривната а лунната светлина се заигра зловещо във лъскавата материя . Добре явно гривната работеше . Сега Хищникът насочи поглед към лявото си бедро където на ефектен колан висеше тънка и дълга педесетина сантиметра пръчка . Отнво едно светкавично движение и пръчката се оказа в ноктестата ръка на собственикът си . Последва разко завъртане на скрит механизъм в края на пръчката и от единия и краи се показа страховит връх способен да пробие метал . Остна едно единствено свирепо оръжие . Оръжие по мощно от всичко познато на примитивната раса на тази планета . Фотоно оръдие с автономно захранване и автоматично насочване . Това оръжие се използваше от неговата раса само когато притежателът му беше смъртно заплашен и без никакъв избор . Често смятано от хищниците за оръжие само за страхливците то бе спасило много от собствениците си . Кратка проверка на функциите му и бърза диагностика от малкия компютар на лявата ръка на хищника показа че оръдието е готово да сее смърт . Време беше хищникът се изправи и с все сила се исталска от покрива . Тялото му се отхвърли от повърхноста и полетя към най-близкия покрив . Приземяването бе леко за хищника но все пак няколко парчета бетон се изкъртиха . Последваха редица скокове преди ловеца да пристигне до целта си . Триетажна къща , голям двор , висока стена опасана от електрическа мрежа , множество въоръжени мъже и няколко кучета – да това беше целта къщата на кръсникът . Ловецът бе збелязал боса на мафията преди два дена в една малка уличка където неговите хора пречукаха петима мъже по неразбираеми причини . Тогава хищникът бе решил че черепът на този човек щеше да бъде достоен трофеи . Време беше хищникът да прибере трофеят си . Той превключи на топлинопроследяване . След няколко секунди погледът му виждаше само червеникаво жълти петна смътно напомнящи хора и кучета . Дланта му се стегна и двете кристални остриета се подадоха от гривната му . Скок – скок – замах – скок . Телохранителят до главната порта стоеше с зареян , безмълвен поглед втренчен във собственото си тяло докато главатаму се търкаляше към близката стена . Тялото му се свлече само след миг във фонтан от кръв . Хищника направи още един скок и мигновено изчена в гъстата градина на имението . Очите му следяха ставащото в двора . Малките червеникаво хълти петанца продължаваха да се разхождат спокоино . Очите му се спряха над двама пазачи до главната врата на къщата .
- Какво ще правиш утре вечер ? – Иван попита охранителя до него .
- Мисля да изкарам моята малко из града че ми наду главата . Може да мина и през Бият нали се сещаш аная кръчма . Ама след последните престрелки съм малко притеснен ! – отговори видими оплашен охранителят и стисна здраво “калашникът” си .
- Абе споко ! – подхвана Иван – нали знаеш че боса е този дето коли и беси . Нас никой не може да ни закача . Ако некой има проблем ше го оправим . – след това изречение Иван се изхили а дебелото му тяло се разклати силно . Смехът му спря така както бе започнал . Остата му продължаваше да стой отворена но вместо говор от нея потече гъста черна кръв . Очите му се замятаха бясно а зениците му станаха като карфици .
- КАКВО СТАВА ИВАНЕ . МАМИЦАТА МУ К’ВО СТАВА – изкрещя охранителя и се приближи до гърчещия се Иван .
Само след миг гърдите на Иван се разкъсаха и образуваха алено цвете а две остриета преминаха от там и се врязаха в гърлото на охранителя без да му оставят шанс да реаргира . Гардът квичеше неистово докато гърлото му кървеше жестоко а остата му се пълнеше с кръв . ПОгледът му се замъгли и тялото му се струполи на почервенялите стълби . Хищникът бе згрешил . Бе дал шанс на жертвата да извести събратятаси и тя не го бе пропуснала . Скоро из имението се разнесоха викове и тропане от кубинки . Хищникът натисна бърза комбинация от копчета на малкото компютарче на китката си и изчезна . Нанопаяжината по тялото му си бе свършила работата и го бе направила невидим , това щеше да му даде цено приемущество когато охранителите пристигнат . Само след секунди при входа на къщата се събраха дваисетина едри мъжаги стиснали автомати . Някои от тях повърнаха при гледката на обезобразените си потънали в кръв приатели . Няколко от пазчите понечиха към телефоните си а двама влязоха в къщата . Хищникът трябваше да деиства наистина бързо . Той набеляза първите си жертви и начерта кратък план на деиствие в главата си . Всички клетки в тялото му се напрегнаха до краен предел а мозакът му започна да издава команди с невероятна скорост .
Изведнъж един от пазачите в центара на групата се струполи а в тялото му се отвори огромна кървава рана . Последва второ падане този път в единия краи на групата още един пазач се бе лишил от живота си а главата му се търкаляше безпомощно на някъде .
- Мис Крфот имам нужните карти за да достигнете до тракииското слещие . Знам че ви интересуват и знам че ги искате . Въпросът е какво ще получа – изрече бавно стилно облечения бос а лукавите му очи се втренчиха в прекрасните гърди на Лара.
- Ще се договорим стига да престанете да зяпате гърдите ми – отговори леко изнервена Лара .
Изведнъж в стаята нахълтаха двама гардове неможещи да си поемат дъх . Двамата един през друг заговориха .
- Шефе нападат ни . Ванката и Бокса са мъртви доло на главния вход за къщата . Убити са брутално . Мислим че виновниците са още ....
От входа се разнесе тежка канонада примесен с ужасени викове . Постепено виковете се увеличиха а гърмящите оръжия намаляха и в един момент всичко затихна . Вече нямаше писаци , изтрели а само тишина . Тягосна мъчителна , мъртвешка тишина .
- Подяволите какво стана ? Мамкаму кой има смелоста да посегне на мойте гардове , на моята собственост . Да не са шибаните антимафиоти ? – проговори сякаш на себеси босът . – Вие двамата веднага слезте и вижте какво става долу ! ВЕДНАГА .
Двамата гардове пребледняха . Но заповетта на боса бе закон . Двамата бавно запристъпяха по стълбите към първия етаж . Изнервените им погледи шареха по стените сякаш очакваха самия дявол да се покаже . След още двадесетина крачки те вече бяха на първия етаж а пред тях бе тежката махагонова врата на главния ход . По малкият и прозорец от инкрустирано стъкло се стичаха черни капки кръв образуваики адска картина на смърт ! Единия гард зае защитна позиция и насочи калашникът си към вратата а други с плахи съпки се приближи до нея хвна бравата и рязко дръпна . Последваха мигове на ужас и уплаха . Навсякъде имаше кръв и меса но не и цели трупове . Гардовете отново запристъпяха напред . Краката им се хлъзгаха във всичката тази течност а ръцете им трепереха нервно . И тогава истинския ужас се появи пред тях . Телата на другарите им висяха по покрива на къщата а кръвта им капеше по лицата на двамата .
Някъде там в градината смърта спокоино ги наблюдаваше със своите безчуствени жълти очи в очакване да направят една грешка . И те я направиха като обърнаха гърбовете си към градината . Последваха две просвятвания и труповете на покрива се увеличиха с още два . Хищникът се изправи гордо а победоносният му вик се разля в околноста .
- Мамка му какво беше това . Къде са шибаните ми гардове . Мамицата му какво за бога става тук – крещеше неистово босът .
Рязък удар разби носът му и го прати на земята в бесъзнание .
- Научи се да мълчиш глупако . – прошепна Лара макар да знаеше че човекът не може да я чуе !
С отмерени движения младата архиоложка се придвижи през вратата и слезе по стълбите до първия етаж . Гледката я изнерви . Тя непонасяше кръв но често и се налагаше да я гледа . Но нещо тук бе много извратено . Тя нямаше идея срещо какво се изправя но скоро щеше да разбере по-скоро от колкото очакваше . Изведнъж храстите от дясната и страна се размърдаха . С бърз рефлекс Лара изкара двата си “Смита” ( пистолети за тея дето не знаят ) и с претъркулване в страни насочи ръце към шумолящия храст . Там обаче нямаше никой или по-точно не се виждаше никой . Но все пак нещо се движеше към нея тя го усещаше . Пръститеи нервно трепнаха натискаики неволно спусаците на пистолетите . Последваха два зловещи взрива . Тежките куршими се стрелнаха към “нещото” и се забиха направо в него . След миг пространството пред нея сякаш оживя . Бързите му правилни движения се показаха из зад нищото. Мрежата върху тялото на хищникът бе прекъсната и той трябваше да се покаже иззад невидимоста . Очите му яростно стрелкаха виновникът за щетите а Лара седеше вцепенена . Тя никога не бе срещала нищо подобно . Огромното тяло макар хуманоидно не приличаше изобщо на човек . Ръцете завършваха с хищни нокти а мусколите бяха многократно по големи от човешките . А още по невероятното бе че всичко това бе излязло от нищото ! Хищникът не чакаше повече а се хвърли диво напред като извади светкавично копието си . Един скок със салто и се оказа изад гърбът на младата археоложка . Лара скочи напред като в скока си се обърна назад и започна да стреля . Тялото и се приземи тежко на земята но тя не спираше да стреля докато и последния патрон не бе изпратен към хищникът но той вече не бе на старата си позиця . Тялото му в момента летеше към покрива изхвърлено от могъщ скок . Ловеца отново бе в неговата си роля на преследвач . Само трябваше да изчака жертвата да се измори да бяга или да нправи някоя грешка .
Лара се изправи пъргаво и се огледа нервно . Нямаше и следа от нападатела или по точно от нещото . Тя направи две крачки и замръзна . Малки зелени локвички се бяха обрзували на мястото където беше “нещото” до преди малко . Тя приклекна и се вгледа в течноста . Тя не само че бе зелена но и фосфорицираше . Лара реши да не рискува повече . Презареди “Смитовете” и с бърза крачка се отправи към джипа си като се оглеждаше нервно .
Хищникът спокоино наблюдаваше как жертвата му се панира . Той бе намерил достоен трофеи за колекцията си и не мислеше да го изпуска , пък после така или иначе щеше да се върне тук за да си вземе и другия трофеи . Той закачи копието си на бедрото си и се приготви за дълга гонка . Джипът запали а гумите му забоксуваха неистово оставяики черни петна на асфалта и тежка задушлива миризма на изгоряла гума .
По мрачните улици на София лишени от улични лампи един джип се надбягваш със смъртта .
Лара нервно натискаше педала на гаста и караше много над разрешения лимит на скороста но ченгетата бяха най-малкият и проблем сега . Зад нея се чуваше победоносния смразяващ кръвта вик на Хищникът . Лара направи остър завои с надежда да избяга но присъствието на ловеца продължаваше да се осеща . Археоложката направи нов остър завои а когато изправи волана колата се разтресе жестоко . Лара помисли че е минала през някаква голяма дупка и продължи .
-ХАХАХАХА ИЗБЯГАХ ТИ КОПЕЛЕ ! – Изкрещя превъзбудена тя . – Никой не може да се ебава с мен никой !
Нечовешки спокоен и неестествено звучашщ глас долетя от задната седалка .
-Млъкваи кучко – след тези думи ноктестата ръка на хищникът се вклини дълбоко в шията на археоложката и с едно рязко дръпване в ръката на хищникът увисна главата на Лара заедно с част от гръбначния и стълб !
Зловещия смях на Хищникът за пореден път накара София да настръхне . Поредния лов предстоеше , поредната жертва бе избрана !
Абе не стана така както го исках но чесно казано не ме бива да пиша по зададена тема . Следващия път сам ще си измислям историята и героите . Ако има некви грешки относно характера и движенията на кака Лара имате моето извинение но аз нито съм и фен нито съм гледал филма нито съм играл игрите !
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 20:02
Damn,I'm stuned.I'll wait for the choise but I can allmost predict the victor.That was f***** good.
|
|
|
|
|
Soulharvester
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 22:14
края е особено як човече поздрави от Белиал! И ека огньовете на ада никог не стихжат за да има къде да се пържим!!!
___________________________________ Where do you think you're going, little soul?
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 22:17
Пич виж са - гледам пишеш си културно и не се заяждаш с никой пък и теми безмислени не правиш демек може да се окажеш свестен форумец - надявам се мразя да грешя в оценките си . Но ще те помоля нещо недеи да опражняваш англиския си тук освен ако темата не го изисква излишно . Просто ме дразни дори в България в български фрум да говорим на англиски .
П.П. Ласкаеш ме с този си пост макар да е на англиски .
П.П.П. Моето мнение за твоето творение ще чуеш утре . Обичам да съм изчерпателен !
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 23:11
А бе хора, аз ли съм в някаква огромна шибана грешка или хищника не може да говори на български, английски или какъвто и да е друг земен език!
Така, сега мнението ми и за трите. Реаф, съжалявам, но изключително не ми хареса, не описанието, а малките детайли и различия и донякъде смахнатите сравнения, макар, че са забавни.
Гард, еми какво да кажа, а твойто най-много се накефих, просто са ми слабост мечовете, а и описанието ти е по-добро от предишните(колкото съм ги чел...)
EviL, еми супер е, но... еми... а бе нещо ми куца. Не че е важно, но си забравил снайперистката пушка на хищника(освен по мечове съм увлечен и от снайперите). Също не мисля, че толкова лесно ще падне невидимостта на хищника... е поне го описа като пич, а не като Реаф като пълен тъпак...
Аз може и да напиша нещо, но в битките съм толкова добър, че просто нямам думи(няма го емотикона "I suck" ) Е, ако го направя, със сигурност ще е с мои герои, мразя да поставям герои в необчайни ситуации
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 14:11
Много си прав сентри - Хищникът не може да говори . Но пък записва звуци . Сети се във втората част на филма малко преди да пук не че каза " Живота е гаден " и последва ужасяващ смях . Просто е записал някой . Друг въпроса че думите му съвпадат много точно с момента което е вече малко невъзможно !
Пушката не съм я включвал защото я няма във филма . А иначе в играта ако се сещаш има и пистолет със електрически заряд и тн.
Относно невидимоста си прав . Просто не се сетих как да направя нещата по раздвижени . Реших че видим е по готин - Тамън Лара да се наслади на близката си смърт !
Не мисля че ще се справиш зле със битките . Пък можеш и да ги пренебрегнеш за сметка на нещо друго . Забелязал съм че те бива да вкарваш реални митове и легенди в измислени неща и то доста добре . Косача в общия разказ . Пробваи се .
Гард - на мнението на Сентри съм относн твоето творение !
Reaf - добре добре . Явно и преди си писал или четеш много книжки . Добре си се справил с обстановката и с описанието на битката но имаш и една две издънки . Вкарването на бате Арни в разказа бе смешно но в никъв случаи не може да се брои като плюс . Просто ако ще го вкарваш трябваше да напишеш името на героя му в Хищника 1 . Другото което е много лесно пречука Хищникът . Два шипа в краката и му клъцна тиквата . Нали се сещаш че той е доста по здрав . Да не говорим че края бе взаимстван от филма . С бомбата и смехът . Това също е минус . Иначе добре беше !
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 19:45
Благодаря ви за критиката.Но аз смятам,че трябва да се защитя.
Относно бързата смърт - ами опитах се да представя битката по възможно най-реалистичния начин.Ще кажете,че по вероятно е Хищника да победи,но оповавайки се на игровия си опит не бих казал.Според мен той много слаб и лесно раним,дори и невидимостта не може да му помогне(моля ви се всеки би забелязал аномалията).А в момента в който го атакуват той губи инициативата.А и какво очаквахте като съм за Лара.
Относно смешките - тук си признавам,просто не се сдържах.Като ми дойде нещо наум нема отърване.
Относно Арни - не помня името на героя му от филма,а именно в това бе смисъла.Той си е поредната смешка.
Относно самата смърт - е вие какво очаквате,той винаги си умира така.Просто нямаше да е правилно да я променям.
Така аре стига защита.Благодаря Ви,че все пак сте я прочели,тя май има по голям успех от разказа ми за Диабло.Радвам се и че ме смятате за не толкова лош писател.Да си призная не съм и подозирал,че го мога писането.Само съм си мечтал за него.Благодаря пак за всичко.
П.П.:Обещавам повече да не пиша на английски,освен ако не се налага.Мир.
|
|
|
|
|
Soulharvester
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2004 21:29
Добре хора скоро и аз ше напиша нещо , ама няма да е с два героя а 3 или 4 щото имам доста идеи , а може да се опитам и цял турнир да направя , ама ше видим по нататък . Така май ше е по добре , а ? Кайете си мнението за тази моя идея .
___________________________________ Where do you think you're going, little soul?
|
|
|
|
|
Mistral
|
|
В момента играе: MWO
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 02:56
Така... Обнових правилата и сега те са в малко по-конкретен вид.
Ако имате конкретни предложения за подобряване на правилата - по добре пращайте лично съобщение.
Чакаме поне още два разказа преди да можем да завършим първи кръг.
Преди някой да ме е попитал - ще кажа, че в този кръг ще пропусна участие.
___________________________________ старо куче
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 13:03
Така като фен на Хищника няма как да не се изкажа.
Reaf ей тоз пасаж много ме издразни - "Противника и ревеше от болка и страх че идва края.Лара взе пушката от гърба му и я насочи към сърцето".Също и това че ако някой се покрие с кал оръдието не само не може да се самонасочва ами и самия хищник не го вижда!!!(справка първата част)
При Хищника няма ама абсолютно никакъв страх.При хищниците ако жертвата ти те убие значи си попаднал на наистина добър екземпляр (спомнете си втората част след като Данни Глоувър уби хищника останалите хищници го пуснаха и му дадоха античен пистолет).Освен това не е задължително хищника да умре взривявайки се.Във втората част Глоувър му отряза ръката и механизма за самоунищожение се прецака.А също така Глоувър изпразни двуцевката си в хищника и това само го зашемети а Лара с един истрел го уби направо
Evil като цяло ми хареса какво си сътворил.Но си пропуснал диска,снайперската пушка(има я във втората част) и пистолета който обаче изтрелва мрежа!!! с която пленява жертвата(отново втората част).Мрежата която покрива хищника не създава маскировъчното му поле а генератора отзад на гърба му който дава енергия и захранва йонното оръдие.Маскировката му може да се прецака само от вода (отново втората част).Но Evil твойто много повече ми хареса.
Сори за детайлите ама става въпрос за едно от любимите ми същества наред с Пришелеца.
Искам двубой между Люк Скайлоукър и Пришелеца и искам Люк да остане без мозък.Както и Masterchief-а от Halo срещу zealot-а от СтарКрафт ,повярвайте ми равнопоставени са!Са сички ше почнете да викате че Зилота нема равен ама не е така.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 15:35
Майната ви на всички,предимно на теб Джони.Голям спец по Хищници се извъди,(ирония)да не би и ти да си такъв.Сигурно си пазиш джаджите скрити в гардероба,ама така че да не ги види мама.Знаете ли,хич не ме ебе ко си мислите,аз знам какъв ви е проблема.Яд ви е,че Хищника бе надвит ,и още по зле,бе надвит от жена.
П.П.:Джони,като поиграеш малко AvsP,ми кажи дали Хищника е толкова "могъщ и непобедим".Смешник.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 15:45
Reaf ne taka ! Ne se druz kato selianin shtom te kritikuvat . Joni govori istinata i sum suglasen . I ne ne mi e kofti che hishtnikut be nadvid ot zena zashtoto az moga da unishtoza amerika s edin chovek no tova shte e samo v edin izmislen ot men razkaz . Hvani go karai po spoko .
Joni prav si ne se setih za vtorata chast . Kato pisah si misleh osnovno za purvata . Shte imam redvid kritikite .
P.P. I men mngo me divi hishtikut !
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 15:56
Сори,просто си изпуснах нервите.Може би не трябваше да пиша преди да мисля,но така мисля и се извинявам само от учтивост,а не защото смятам че съм казал нещо грешно.
П.П.:Малко трудно да сравниш Хищника с цяла Америка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 20:37
Айде бе хора, творете!Дойде ми музата и нямам търпение да пиша!Просто така се надъхах, че може да напиша някой-друг разказ
|
|
|
|
|
Soulharvester
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 21:39
Аз вече пиша ама до утре вечер ше почакате щото нямам много време.
Обаче моляте Мистрал във втория кръг да включите Пришалеца щото ме
кефи повече от всички герои дет си дал за сега.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2004 22:41
Аз още не сън почнал да пиша, но очаквайте утре разказа ми. Само дето героите ще са малко променени, щото вече съм си измислил основните моменти.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|