Автор |
Съобщение |
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Игра - състезание Публикувано на: 18 Авг 2004 14:06
Вчера преглеждах форума и видях, че един от членовете на форума отправи обида към друг, че не пишел добре(няма да споменавам имена). Тогава ми хрумна следната идея: Имаме двама играчи/състезатели, като всеки от двамата трябва да мисли, че пише по-добре от другия(иначе няма да има никакво състезание).
Ако някой иска да предизвика друг да ми пише едно лично съобщение. Аз ще питам въпросния човек дали иска да отговори на предизвикателството и ако той иска ще гледаме сеир.....ъъъъ... състезание.
Ще изберем жури от 3ма. Журито ще оценява разказите, които участниците ще пишат, като членовете на журито трябва да са напълно безпристрастни в оценката си и да могат да се обосноват. Ако се чувствате способни за това ми пишете и аз ще пусна анкета.
А сега за разказите:
Всеки от участниците пише в следните жанрове: комедия, екшън, фентъзи, фантастика и хорор.(по един разказ за всеки жанр) Разказите нямат ограничение в обема, но всеки трябва да е готов за не повече от три дни. Когато някой от участниците е готов не поства разказа си веднага, а ми пише лично съобщение и когато и другия участник е готов също ми праща ЛС. След това двамата постват едновременно. интервалът между постовете на двамата участници трябва да е най-много половин час.
Когато разказите са готови, журито ги оценява по следните критерии:
Сюжет, описания, придържане към жанра.
Оценките са по десетобална система. Всяка оценка се преобразува в точки. Накрая на състезанието който има повече точки печели.
Ако сте съгласни започвам набирането на журито
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2004 14:13
Идеята като цяло е добра,но не мислиш ли,че жанровете са множко?По-добре да ги ограничиш до комедия,екшън и фентъзи,но играта си е твоя,ти си прецени.Иначе е добре да има една такава игра,за да се спрат тези подмятания.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2004 14:14
Ще ги огранича до комедия, фентъзи и фантастика.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2004 14:17
Ми аз напоследук доста се ровя в Творческия макар че избягвам да давам отценки мисля че джак е прав - множко са жанровете!А иначе идеята доста ми харесва и чакам с нетърпение!
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2004 17:45
Идеята е интересна,но не мога да се включа.Не мога да пиша комедия,с другите два се ще се справя.Така че бих могъл да съм жури.
П.П.:А и хорор май немога да пиша,не ме бива да плаша другите.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2004 18:06
За да се включи някой в състезанието, той трябва да мисли, че е по-добър в писането от някой друг от форума.
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 16:06
Добре де.Стана ясно че не отговарям на изискванията за състезател.Как да стана жури?
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 16:07
Прати ЛС на Хед Хънтър и той ще те включи в анкетата.
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2004 18:11
Всички, които ми пратиха ЛС ще бъдат включени в анкетата, но засега са само трима и трябва да изчакам поне още един да се кандидатира иначе няма смисъл от анкета.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|