Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 07:23

Абе току що играх с некав SK.May]4[WiN Вика че бил SK ама си направил нов акаунт,за да пробва тактики.Вие тоя чували ли сте го?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 08:48

Moon отива на WCG :D :D :D :D :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 08:54

Квo означава ,,hz''?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 10:09

абе новите 2 героя ги тествах на бета сервера кво да ви кажа, вярно че алхимика прави голям демидж но от болт + фокус файър умря точно за 5 секунди....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 14:43

ам да то по принцип близард зеха да си праят ебавка с героите вече ... 0 армор наистина е на 1 фокус живот....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 14:58

е това вече е... ненормално.Баси демиджа прави тоя гоблин на огре.125% атак рейт!майко мила.....

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 15:41

abe qki sa novite geroi kefat. Еvala im prava taka trqbva da se podurja igra v nashe vreme zamislete se kolko mnogo se promeni igrata ot ROC v 1.00 nishto obshto nqma prosto druga igra ako ne vnasqt raznoobrazie neznam taka e po dobe no vse 6te se namerqt hora koito daje bez da sa probvali novostite da kazvat aa "SUPER TUPI GEROI" ili "BLIZZAD SI PRAVAT EBAVKA" i nekvi takiva tupotii

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 17:58

Aбе доколкото видях геройте са много добри. "Алхимика бил 0 армор" .То с тоя демидж на 6 броня ли да го пуснат?Е не става.А не ви ли стигнаха повече от 20 страници в началото,за да разберете,че такъв филм като "тъпи герои" не се прожектира :idea: Новите герой си имат недостатъци,ама то кой герой няма поне един такъв?Ма то па при 23 героя изборът е голям.На който не му харесват новите герои да не ги вади :D "Алхимика бил 0 армор".Играй ъндед и си пускай CL,ако армора е най-важното нещо в играта :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2004 20:41

stfu-n00b! написа:

За Корея трябва да има поне 5-6 места....Не знам как е станало просто...
Freedom след 1.14 направо изчезна ,а участията му в MBC са направо слаби...

Ами в индивидуална дисциплина на WCG нямат право да участват повече от 3-ма души от една страна,доколкото знам.
А корейските квалификации в популярните RTS са си финал преди преди финала ;).То и затова Boxer не участваше на WCG 2003,въпреки че беше шампион от предишните 2 турнира-не му признаха титлата и трябваше да участва в квалификации.Той се отказа,защото като нищо щяха да го детронират преди самото WCG^^.
Жалко,че невинаги най-добрите корейци се класират-мога да посоча поне 5 души,които за мен са по-добри от Freedom.WeRRa...

Koлкото до новите герои,imho Blizzard се опитват да задържат интереса към играта по този начин.И най-вече сред хората,които играят предимно single/custom maps.И нищо чудно пачовете с нови герои да продължат до запълване на квадратчетата в таверната,буахахаха.

Gl CKD!

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 09:32

може ли някой да ми каже от каде да си открадна CD-KEY ?Знаете ли някой клуб без защита?Моля ви кажете ми, защото е спешно

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 10:21

напрай въоръжен обир в магазина на пулсар :lol: :lol:

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 12:23

Za6titata na Extreme v Plovdiv ne e koi znae kakvo :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 12:59

Molia nakoi da me posavetva.Problema mi e 4e predi 3 meseca igrah s 300 ping i dosta time outs no namase lag i dosta malko discs.Sega oba4e pinga mi e 80 i namam time outi no lagva zverski i diskva zverski.Kato pusna free virus scan na pandasoftware.com mi dava slednia virus:

Common name: Downloader.GK

Technical name: Trj/Downloader.GK

Threat level: Severe

Type: Trojan

Effects:
It downloads and runs spyware and adware programs on the affected computer.

Affected platforms: Windows XP/2000/NT/ME/98/95

First appeared on: June 7, 2004

In circulation? Yes

Za sazalenie ne moga da go mahna s McAfee vapreki 4e sam ia updatnal.Vaprosa mi e dali laga moze da e pri4inen ot tozi virus i kak e vazmozno da go mahna.Pls help.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 13:01

Anonymous написа:
Molia nakoi da me posavetva.Problema mi e 4e predi 3 meseca igrah s 300 ping i dosta time outs no namase lag i dosta malko discs.Sega oba4e pinga mi e 80 i namam time outi no lagva zverski i diskva zverski.Kato pusna free virus scan na pandasoftware.com mi dava slednia virus:

Effects:

In circulation? Yes

Za sazalenie ne moga da go mahna s McAfee vapreki 4e sam ia updatnal.Vaprosa mi e dali laga moze da e pri4inen ot tozi virus i kak e vazmozno da go mahna.Pls help.
Аз до преди седмица имах подобен проблем.Оказа се че проблема е в БТК.Говори с ISPто си!Какъв ти е нета?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 20:36

D00MGuard написа:
Anonymous написа:

Effects:

In circulation? Yes

Аз до преди седмица имах подобен проблем.Оказа се че проблема е в БТК.Говори с ISPто си!Какъв ти е нета?

Relef.net.Plastam 40 leva za da tegla kam bg s 92k a kam mezdunarodnia 16.Do skoro bahme s posrednik spektrum net no sega mi kazaha 4e sme minali direktno kam BTK.Mersi mnogo za mnenieto.Btw kak si go opravi problema.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 09:56

3wD рулират ;;;

Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 10:01

Феноменален цитат от wcreplays.com :
Цитат:
Asian humans are pretty terrible. Even the best Korean Human, Swain, probably evenly measure up to mouz.Spell(a good european human but not the best) in my opinion

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 10:09

High_voltage написа:
Обио питаше за крак за едитър-а. Ето и него.
http://alien-club.hit.bg/wc3ft/worldedit.rar

Енджой!

П.П. Къде се дянахте бе, хора?

искал ли съм??хм...аз крака си го свалих със 1.16. одавна.просто се "подиграх" с деник, щото питаше дали е излязла 1.16.
Бъди спокоен "братчеде на мой приятел" :D крак си имам.BG_Lud пита кво става с турнира (човека се заби на море :wink: ) ко да му кажа?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 13:27

3wd izbiha ribata 0-5
emi taka e kato ne igraqt bulgarite:P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Авг 2004 14:33

абе 1.17 кога излиза?щото нямам търпение да пробвам Дракончетата срещу някой заблуден 25лвл+ орк :D
много яко че са увеличили демиджа.Сега само маджик да го направат и ше ги разцелувам близардци!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost