13 Авг 2004 20:06 Мнения: 46 Местоположение: Khorinis The City Of Lord Hagen
Заглавие: Историата на Хадрубал
Публикувано на: 13 Авг 2004 21:39
Имало един беден терговец на име Хадрубал.Видиал едит каратагенец и станал герои.Краи на историата.
Хареса ли ви?(ХоОХохХОхоХОХо ХАхаХ АХАхахах АХ хИХИхИХ1их!ИХ!ИХ!И!Хи)
Като постваш глупости и събираш мнения няма да вдигнеш ниво. Най много да те изтрият (и с право).
Paladin of Innos
Заглавие:
Публикувано на: 13 Авг 2004 22:24
ок продулжение има...След като станал герои Хасдрубал тругнал на боина сре6ту Рим Румлианите Прежзели Сицилиа а Картагенците отиват да превзимат Холандиа...Там Хасдрубал и Картагенците сре6тнали Иберииците и се съюзили....Победили Рим на много места но,Рим изпратил самиа Публии да се бие с тиах..ВъВ вс6тата но6т ж коиято пристигал Публии....Хасдрубал казал-Каратаген и Иберия...Рим Пра6та наи силниа си легион с на4ело с Публии...но аз имам план...Жси4ки Каратагенци скиите се по горите,храстите дерветата! а бие ибериици елате с мен'...И така на другата цутрин докато Публии си спинкал и легионерите съ6то Иберииците и Хасдрубал били при палатите им тогажа Хасдрубал казал-Сега понеже вие сте по леки идете и сменете храната и виното на римлианите с отрожно вино и отровна храна' така и станало....римлианите изиали вси4ко но после! ВСИ4КИ паднали на земиата с нито сила останала и тогажа Хасдрубал казал-КАРТАГЕН И ИБЕРИА РАЗКЕСАИТЕ РИМЛИАНИТЕ!!!!! така и станало..обили вси4ки и взели вси4ка плиа4ка!! После превзели сената на рим и Хасдрубал опажлиажал 34 години докато умриал....
Това е историата какжо 6те кажете!?!?
Ще кажа че ти си по неграмотен от мен и по малоумен и от ЛОЛ . Браво винаги може да се види нещо ново - ти ни показа че няма висини на човешката простотия който ти да не надминеш ! БРАВО ТИ СИ ЧОВЕКЪТ ВИКАМ АДМИНА ДА НАПУСКА И ТИ ДА СТАВАШ АДМИН . Аре хора такива оправници ни трябват . Само дето се притеснявам ако стане админ да не се банне сам в пристъп на простотия !
Ако модератор или админ наминат през тази тема искам смирено да ги помоля да я делнат !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Head_HunteR
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 13 Авг 2004 22:59
Като оня от новините дето нагълтал някви хапчета и са пребил сам
Paladin of Innos
Заглавие:
Публикувано на: 14 Авг 2004 08:08
МА КАКВО ИСКАТЕ ОТ МЕН БЕ ТАПАЦИ С ТАПАЦИТЕ! ОБИ4АМ ДА ПУСКАМ МНОГО СЪОБ6ТЕНИА И БИЕ НИАМА ДА МИ КАЗВАТЕ БАН БАН БАН ЕИ ГАТИ!!
01 Мар 2004 16:32 Мнения: 202 Местоположение: Варна
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 14 Авг 2004 08:11
Man this BULLSHIT!!!This guy is a retart.
No offence.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
Paladin of Innos
Заглавие:
Публикувано на: 14 Авг 2004 08:16
Reaf i think you should go Bullshit your mother ! ohh and onother thing go fuck a pig u retard.
01 Мар 2004 16:32 Мнения: 202 Местоположение: Варна
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 14 Авг 2004 08:24
I did not expected aything diferant from you.After all you are an unseccefull experiment of miksing a human and a donkey.Innos sould be a shame of you.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
Paladin of Innos
Заглавие:
Публикувано на: 14 Авг 2004 10:11
I will find you and kill you...you don't know who your messing whit you tug..you will beg me for your lfie in the last minutes i will leave you of it..
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения