Автор |
Съобщение |
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: The return of the dark lord Публикувано на: 14 Авг 2004 14:53
бе6е слън4ев летен ден и в селото на амазонките от ордена на светлината вси4ко бе6е спокойно.В един момент от къщата на жреца се чуха радостни викове всички хора се завтекоха към къщата на магиосника Валерин и неговата съпруга Селесттин и какво да видят хората- родило им се дете.Кръстиха го Валериа на името на бащата.Тя беше красиво малко моми4е с руса коса и сини о4и което бе типично за амазонките и имаше здраво тяло и дух което се усещаше при първия досег до нея.Валерин каза на Селесттин скоро ще трябва да започне нейното обучение с копието и лъка скъпа погрижи се тя да приеме своята съдба на войн,а съпругата му отвърна но скъпи и тя ли трябва да се бие срещо онези зли сили не искам да умре като сестра си от желание за мъст към лордът да тъмнината Диабло.Не тя трябва да се включи във войските на сестра ми още щом стане на 17 това определено не е скоро но ако предсказанието е вярно тя може да е избранницата която ще поведе войските ни към погрома на Диабло.Въпросът бе решен Валериа трябваше да поеме бремето на своят клан и да се пребори със злото тормозещо селото от 3000 години.(то be continued)
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 15:53
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 15:57
.
|
|
|
|
|
Paladin of Innos
|
|
|
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 18:51
Аре бе, защо всички почнахте да се мислите за творци?!? И по-лошото - да пишете в творческия... Абе както и да е всеки тръгва от някъде, но ще те посъветвам да не пишеш "ш" като "6" и "ч" като "4". И всеки знак е приближен до лявата буква ето така:
-Защо се върна, мошеннико?!?
Разбра ли? И има още много, но всичко по малко. И последно - много ме издразни поста/овете на невинничката палачинка - съветвам те да се спреш в скоро време с безмисления спам, защото ако phpbb-то имаше "warning" вече да е на сто процента. А пък рано или късно /везната клони към раното, ако продължаваш/ ще си заслужиш временен бан, може би и нещо повече...
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 19:49
По същото време на раждането на детето пристигна шпионин да съобщи за опасност от преждевременна атака от минионите на Диабло.Валерин веднага пое отговорността да пътува до Кураст и да им съобщти за опасността и да се консултира с великите жреци от неговиат клан,за да решат дали паладините да помагат на жреца и амазонките.Валерин знаеше че не може да се разчита на ничия друга помощ.Той замина още на следващия ден но се случи на много мъглив и облачен ден.Пътят до селото на паладините беше 3 дена.Първиат ден той преспа в една пещера в скалите.Самите орли му позволиха да влезне при тях защото сред една от най добрите му способности беше тази да говори с животните.Преди много столетия Валерин бе спасил техният пълководец от два от най злите миниони на Диабло а именно-лунните лордове които имаха способноста колкото повече се бият толкова повече да се разбесниават.На следващия ден изгря слънце и жреца не чака а замина още рано сутринта дори преди събуждането на орлите.Макар и слънчев ден този ден бе от най трудните за издържане защото му предстоеше да премине през горите на Кураст за да стигне до града.Пътят през тях е 2 дена като там обикновено всеки бе нападан и изяждан най безмилосно от малките демони които винаги са на цели пълчища и са почти неподими заради огромната бройка дори и велик жрец като Валерин не можеше да се справи с тях за това той реши да използва двата му дадени от боговете телепорта-тази магия бе разрешена за ползване само от най великите жреци единствено той и още един жрец на име Корселиус биаха упулномощени с правото на тази магия а който не го спазваше беше подложен на съд от боговете.Но за стартирането на такъв портал бяха нужни известно количество часове,Валерин бе разгневен за първи път през живота си той почувства гняв което бе признак на слабост,също така той изпитваше огромно притеснение за семейството си и най вече за новородената си дъщеря от която зависеха толкова много неща.След кратък период той започна приготовлението за отварянето на първият от двата му разрешени портала.(TO BE CONTINUED)
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
weenie111
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 20:19
Офффффффффф......Не се ли отказа отказа, а?
1.Прекалено кратко.
2.Много неописателно.
П.П.Напиши по голям текст и тогава го постни.
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 20:57
ако случайно не виждаш аз ги правя с продължения така че млък!!!
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 21:11
Абе засега имаш добър напредък, особенно ако това е първия ти опит. Но все пак има доста неща за изглаждане. Но да започнем с правописа. Това със знаците /което обяснявах в предния постинг/ не е зле да го направиш - просто изглежда много по-прегледно и чисто, а пък и от гледна точка на граматиката е най-правилно. Също така някои имена не трябва да ги превеждаш буквално както ги виждаш - примерно "Минионите" е по-удачно да ги напишеш като децата на Диабло, или пък подчинените, може и пълчищата на Диабло. Нещо от тоя сорт. Това беше само пример. Сега нататък - някои имена се превеждат не както се пишат - примерно "Кураст", както си го написал на български е "Къраст". Също така някак си действията се развиват много спонтанно и бързо - докато читателят се е усетил вече Диабло е мъртъв. Също така действието се развива много логично, тоест както си мисли, че ще стане читателят. Трябва да има и обрати, таквизи работи. Та засега е това, постарай се да оправиш тези кусури и може да се получи нещо наистина хубаво! Не се отчайвай, като никой не те хвали в началото, просто все още ти трябва умения, но може би това ще се промени. И последно - на дължина са си много добри главите, не е нужно нито да ги намаляваш, нито да ги увеличаваш. Е, разбира се ако може да е по-дълго - по-добре, но казвам че сегашната дължина е напълно приемлива.
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 21:22
е на тва викам пич най сетне някой да ме подкрепи много съм ти благодарен брат ми за подкрепата!!!и наистина междо другото ми е за първи път само така да те информирам и мисля че се справям похвално даже!!!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 21:27
Eu ako много ви харесва да четете първи опити на някои хванете та вижте мойта:''Аладин Маринов(смелото сърце)''В творческия е.
Може би ви е изглеждало като простотия на Стоун бой ,но не е чак така зле . Аре молим ви се ...
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 21:33
Ами Хел, аз много-много не си падам по такъв жанр разкази.. Разбираш ли, фентъзи то ми е.. стихията?!? Но нищо, някой път ще го погледна, уверявам те! Но все пак както виждам /от първите пет-десет реда/ разказа ти е на ниво, над средното ниво, но повече не мога да кажа... А, и за теб също вАжи онова за знаците... Както и за всички, които правят такава грешка и пишат в творческия...
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 22:15
и аз ти благодаря за подкрепата стелт!!!
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2004 22:27
[quote="Падан Фейн А, и за теб също вАжи онова за знаците... Както и за всички, които правят такава грешка и пишат в творческия...[/quote]
Кво за знаците ...тва последното не го разбрах.
( кЪм никои не е тва само си се псувам и пробам да се вкарам в правия път)Виждам у себе си нещо което много не е на добре.Постовете ми са с по два реда и нямат никакъв смисал ,ставам тъп и безличен флудар.И тва ми е съдба ,не изках така да става ама...
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2004 01:43
скоро очаквайте продължение хора особено тези които ме подкрепиха имам в предвид стелт падан фейн и др вече почти сътворих следващата част!!!
|
|
|
|
|
Head_HunteR
|
|
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2004 18:42
b0neS написа: NoName написа: Ммм не е толкова готино колкото си мислиш.Доколкото знам амазонките са били жени-воини и са си отрязвали едната от гърдите за да могат по-лесно да боравят с лък!!!
Затова тая от диабло 2 ги има такива големи нали
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2004 10:31
Stealth написа: мислех, че разказът ще бъде нещо от рода на "Пешо се разкарваше по цял ден между едрогърдите амазонки. Всяка го гледаше с влажен поглед..."
Това би било по-интересно...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2004 11:09
Ами щом почваш сега...това е добре като за начало...Чети повече, пиши повече и няма да усетиш как ще станеш наистина добър творец...Чакаме следващата част!
Ей и няма да се отказваш чу ли...почнал ли си веднъж...няма връщане назад...това е творчески форум и всеки има правото да пише тук...Нов ли си трябва да получиш съвети и подкрепа от другите...иначе просто се убива желанието!
|
|
|
|
|
Reaf
|
|
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2004 20:14
Трябва да бъда честен,но тъй като много ме трогна с думите си относно моя разказ,ще бъда мек.Просто се вслушай в съветите на хората преди мен.Аз също съм нов като теб ,така че не мога да ти дам по-добър съвет.И вярвам ,че можеш повече.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|