Игра : Познай играта!
Имам 2 добри игри за показване, но няма де да кача шотовете- хит.бг не работи, а в бол.бг не ми ги качва както трябва. Някой друг да пуска.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Не съм гледал в тискали, просто като каза производителя и пуснах гуугъл-а. Интересно ми е що другите не са го направили. Аз си казах, че оставям другите да кажат, ама те като мълчаха като риби... дай просто друг щот, ако не знам от коя игра е въобще никъде няма да търся, честна дума.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- The Dark One
Абе Сентри, ти си мълчи там...Sentry написа:Не съм гледал в тискали, просто като каза производителя и пуснах гуугъл-а. Интересно ми е що другите не са го направили. Аз си казах, че оставям другите да кажат, ама те като мълчаха като риби... дай просто друг щот, ако не знам от коя игра е въобще никъде няма да търся, честна дума.
Аз как мислиш им вадя пълните заглавия (особено шугавите като WarCraft: Battle.Net edition)?
ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ
Mors ultima linea rerum est
Vulnerant omnes, ultima necat

Mors ultima linea rerum est
Vulnerant omnes, ultima necat