Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Авторите във форума
Публикувано на: 04 Авг 2004 11:13

Така доста време разглеждах този форум като гост и най-накрая реших да се регна.
Та искам да ви питам какво мислите за авторите във форума:TheGuardian,Evil,MM13_666,Deywona,He@d_HuNteR,Rand_al-Tor,The_prophet,Traun,Sentry,BlooD Rayne,Fresh,MetalGearRex и други.Какво мислите за тяхното творчество!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 11:53

Тука май ще стават четки :) да кажа нещо,а :wink: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 12:17

Ето какво мисля аз - Мисля , че не трябва да гледаш само 3 теми за да определиш кои са авторите във форума.Поогледай се още малко и тогава ще говорим отново ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 13:23

А къде са Мани Калавера, Лорд Ъф Даркнес...?
Ето съвета ми: първо чети (ама чети наистина много, не само горната половина на първа страница) и тогава пиши...

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 16:03

Ще кажа, че много (твърде много) автори са изпуснати, включително личния ми фаворит.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 16:06

MM13_666 написа:
Ще кажа, че много (твърде много) автори са изпуснати, включително личния ми фаворит.

Stone_boy? :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 16:25

JazzJack написа:
MM13_666 написа:

Stone_boy? :lol:

Мне, става дума за Demented. Тоя човек знае как да пише.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: В момента играя с виличка и чашка в рака :D
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 20:58

А НА БАС, ЧЕ ТИ СИ ЕДИН ОТ ИЗБРОЕНИТЕ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 22:23

Ми спечелих от тотото, тва е :roll: :lol: :lol: 8)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 22:53

А къде е creator? Няма го в списъка. Той също е автор.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2004 23:45

Я поне разгледай и втората страница.Къде ме забрави мен,слим_к,дезайр/въпреки че няма толкова творби/
авалант,ривен.

Следващия път преди да пишеш проучи повече

Профил WWW

Аватар
В момента играе: MWO
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2004 01:52

Хайде пък сега! Човека си е казал "...Fresh,MetalGearRex и други". Явно тези, които ги няма поименно, влизат в категорията "други". Не му се сърдете.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2004 07:18

Е аре пък вие го изядохте човека с дрехите бе.Сега какво и аз ли да изкам да бъда споменат(постнах едно разказче вчера сутринта).Може би другите не са му направили впечетление на човека .а и той не е "разглеждал форума като гост" годинка, две.
И все пак тая тема може да се превърне в ''голямото бунище на мазненията и четкането''.А аз мога само да обобща че в творческия има наистина много добри автори като... :D ,а другите не толкова издържани творби са от начинаещи, който се учат и стават все по-добри.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2004 10:29

Мале... Да не би като не ви е споменал да се чувствате обидени?!? Пренебрегнати? От човек с 3 поста на кръст... Смешни сте, като толкова искате си направете темичка със същото предназначение, но само с вас и още някой... И с'а к'во?!? :wink:

Е, наистина в крайна сметка всеки иска малко слава, ама за да я има трябва да се потруди малко...

Иначе аз съм съгласен с ММ - Дементед според мен също е най-добрият тук, но все пак не съм чел толко' много за да имам що-годе компетентно мнение по въпроса... Също и авалант умее да пише добре, както и 'drjekil', който май се оттегли от форума, но да спра дотук. :)

Иначе съм съгласен, че не е поразгледал преди да пише, но все пак е нов тук, не знае за вашето /и моето/ самолюбие... И един автор ако пропусне всички ще му се нахвърлят, като че ли е направил кой знае какво. Поне темата, като за начало е много по-добра от някои други флъдърски изпълнения на потребители, които са тук от доста време /сега да дам пример: Хай, който 'ем прави някакви супер несвързани постове/теми, 'ем претендира че е 'автор', като 'творбите' му /в кавички/ са някакви бозави подобия на... Да спра дотук, да не се оливам/. Та това беше, бъдете здрави, хеф ъ найс дей!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 01:40

аз лично мисля че всички от форума са абсолютни пичове без изключения само дето някои малко се заяждат ама сега няма да споменавам имена

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 02:40

Падан Фейн написа:
Мале... Да не би като не ви е споменал да се чувствате обидени?!? Пренебрегнати? От човек с 3 поста на кръст... Смешни сте, като толкова искате си направете темичка със същото предназначение, но само с вас и още някой... И с'а к'во?!? :wink:

Е, наистина в крайна сметка всеки иска малко слава, ама за да я има трябва да се потруди малко...

Иначе аз съм съгласен с ММ - Дементед според мен също е най-добрият тук, но все пак не съм чел толко' много за да имам що-годе компетентно мнение по въпроса... Също и авалант умее да пише добре, както и 'drjekil', който май се оттегли от форума, но да спра дотук. :)

Иначе съм съгласен, че не е поразгледал преди да пише, но все пак е нов тук, не знае за вашето /и моето/ самолюбие... И един автор ако пропусне всички ще му се нахвърлят, като че ли е направил кой знае какво. Поне темата, като за начало е много по-добра от някои други флъдърски изпълнения на потребители, които са тук от доста време /сега да дам пример: Хай, който 'ем прави някакви супер несвързани постове/теми, 'ем претендира че е 'автор', като 'творбите' му /в кавички/ са някакви бозави подобия на... Да спра дотук, да не се оливам/. Та това беше, бъдете здрави, хеф ъ найс дей!

:cry: :cry: :cry: Пиша бози . ПОЛАСКАН съм. Самият МАД ДА ДЕМОН каза че аз пиша бози.Какво повече да иска човек от живота.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 09:53

Ебал съм му века на МАТ това го казах иронично/на мен не ми пука какво казват хората.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 10:26

А аз къде съм? Вярно, напоследък не пиша, ама преди няколко месеца си бях автор. Дано не е прозвучало нахално. :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2004 10:54

Lord of Darkness написа:
А аз къде съм? Вярно, напоследък не пиша, ама преди няколко месеца си бях автор. Дано не е прозвучало нахално. :wink:

Ами изчакай малко и ще видим нека дойде ПАДАН ФеИН да каже.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com