EviL написа:
Съгласен съм относно точки 1 и 2 но по точка три сори ама не е тъи .
Кажи ми как точно имат надежда да оцелеят ? Храната е замърсена , армията разбита страната е обхваната от заразата а страните ни съседки са вече заразени . Последните кораби са отплавали . Скоро по-голямата част от земното кълбо ще е мъртво . Те просто виждат че изход няма и предпочитат да не киснат в ужасяващо тръпнене точно кога ще се заразят или кога ще измрът от глат . Затова решават просто да излязат на "разходка" .
Но като цяло критиката ти е обоснована .
Ne mislq, 4e si prav s to4ka 3. To4no dnes se razkarvah v Berlin, bqh super umorena i mozuka mi be6e otkazal (prekaleno mnogo nemski mi se subra) i nqkakvi punkari se zaputiha kum men. Iskaha mi pari, za6toto na nqkoi si mu otkradnali kitarata. Kato vidqh po kakuv na4in mi gledat portmoneto - povqrvai - kolkoto i da bqh pretrepana ot jega i hodene se upla6ih za jivota si. Nabelqzah si plan za bqgstvo i izostrih vsi4kite si setiva. I to samo zaradi nqkakvi si punkari. Predstavq6 li si kak 6tqh da postupq ako jivota mi be6e v tolkovagolqma opasnost kato tvoite geroi? Vseki durji na jivota si!