Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: бТВ нов'ните
Публикувано на: 27 Юли 2004 14:39

Здравейте! Вие сте с новините на БиТиВи. Днес в емисията ще видите:
- Заложниците ни с МЕРАК
- Либиците ни в Мидия
- Наши войници отново пострадали в Ирак
- Както и още други актуални теми.
(Ани Салич, уплашено) Заложниците ни имали мерак за терористки. Това съобщиха доверени източници. Все пак всеки трябва да утолява нуждите си. Нашите заложници също са се оплакали, че нямат компютри, най-новите мп3-ки и бърза връзка с Интернет. Освен това, в къщата, където ги държали имало много хлебарки, което стресирало нашите.
ТЪДЪН!!!
(Юксел Кадриев, разтревожено) Либиците ни в Мидия ще бъдат задържани. Така заяви Маджух Годжух Ел Шпекери. Делото ще се води в плувен басейн, понеже заседателите не си затварят устата.
ТЪДЪН!!!
(Ани Салич, разревана) Наш войник отново е пострадал в Ирак. Този път, редник Атанасов си е паднал на задните части от камион. Друг, с по-малко наранявания си е наранил гърба докато се е дръгнал в една стена. Трети наш военен, сержант Минчев пък е пострадал в стола на базата. Понеже не бил виждал толкова шоколади, и то безплатни, ромът Минчев напълнил униформата си със сладки изделия, които в последствие се разтопили и запарили кожата на нашият боец.
ТЪДЪН!!!
(Ани Салич, усмихната и радостна) И завършваме с една добра новина. Баба Пенка от село Гугулигово е изплела 10 пуловера, докато е срещала козите. Това беше от нас. До утре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2004 14:51

Либиците ни в Мидия ще бъдат задържани

мисля че има куп други смешни неща но тва с медиците изобщо не е смешно :stooped:

Through power i gain victory
Through victory my chains are broken
The the force shall free me

Part of the Sith code

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2004 16:16

Ти ли ги измисли? Готино е. :wink: Имам едно предложение за теб, виждам че имаш талант. Само кажи дали са твои.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2004 18:37

Demis написа:
мисля че има куп други смешни неща но тва с медиците изобщо не е смешно

Целта на автора е не да се изгаври с нещастията и трагедийте, сполетели нашата страна, а да отрече абсурдността на медийте и откровенният им песимизъм, който наслагват у всички нас.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2004 19:40

phr34k написа:
Demis написа:

Целта на автора е не да се изгаври с нещастията и трагедийте, сполетели нашата страна, а да отрече абсурдността на медийте и откровенният им песимизъм, който наслагват у всички нас.

искаш да кажеш, че авторът е имал някаква цел? според мен просто е почивал между чикийте....

цензурата да го духа (с извинение хахахах)

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2004 20:14

Дам Мани от високо еродиран човек който казва каквото мисли и често е прав си се превърнал във средностатистическо лаино което вярно понякога говори истината или по точно изсира истината . Твоята персона е достаина за изучаване от най-великите ни психолози и философи . До преди време никът ти където се появеше се получаваше нещо ако не невероятно то поне добро - и обсъждания и разкази . В един момент ти теглиш една маина на всичко и се превръщаш в безличник . Аз съм сигурен че ако запитам някой от новите кой си ти той ще ми отговори " некъв ламер дето само глупости говори " . Ще ме извиняваш може да си надраснал форума но не е правилно да храчиш там дето си лизал . Поне едно обяснение можеш да дадеш какво доведе до тази промяна - ако не на мен то поне на тези който още значат нещо повече от поредния малоумен ник !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2004 21:49

EviL написа:
не е правилно да храчиш там дето си лизал

Тук ще трябва да се съглася с Ивъл. Напоследък в този форум забелязвам нещо, което изобщо не ми харесва...много от така наречените "стари кучета", които преди вдъхваха респект и страхопочитание у нюбитата, са се върнали... но само за да "изсерат" някоя неочаквана глупост. От позитивни, градивни и смислени постовете им са се превърнали в цинични и изпълнени с не съвсем заслужена ирония. Не е признак на особена мъжественост да се подиграеш на някой, който не може да се защити...защото ако трябва да бъдем честни, Мани може да го накара почти всеки тук да си говори сам, ако пожелае...и то без да каже и една нецензурна дума.

:die:

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 00:10

SneakyDude написа:
EviL написа:

Тук ще трябва да се съглася с Ивъл. Напоследък в този форум забелязвам нещо, което изобщо не ми харесва...много от така наречените "стари кучета", които преди вдъхваха респект и страхопочитание у нюбитата, са се върнали... но само за да "изсерат" някоя неочаквана глупост. От позитивни, градивни и смислени постовете им са се превърнали в цинични и изпълнени с не съвсем заслужена ирония. Не е признак на особена мъжественост да се подиграеш на някой, който не може да се защити...защото ако трябва да бъдем честни, Мани може да го накара почти всеки тук да си говори сам, ако пожелае...и то без да каже и една нецензурна дума.

И аз съм прав със Ивъл и Снеаки,преди като преглеждах всичките теми твоите постове ми правеха впечатление(Добро) а сега точно обратното.Не съм аз който трябва да те обсъжда но все пак това което правиш е абсурдно и тъпо.Ако не ти пука за форума то моля те не го развалай,форума и сега е в плачевно състояние.

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 09:18

high_till_i_die написа:
SneakyDude написа:
EviL написа:

И аз съм прав със Ивъл и Снеаки,преди като преглеждах всичките теми твоите постове ми правеха впечатление(Добро) а сега точно обратното.Не съм аз който трябва да те обсъжда но все пак това което правиш е абсурдно и тъпо.Ако не ти пука за форума то моля те не го развалай,форума и сега е в плачевно състояние.

Напушен,нали не си мислиш,че ще те послуша :roll:

А относно темата...НЕ МОГА да повярвам какъв глупак е създателя й :?: :!: Абе ей,алаине,как може да си толкова несъобразителен :x Терористите почнаха да ги колят,а ти се ебаваш :x Тъпак..ако на твои близки им се бе случило това :?: :roll: :? :x

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 18:48

Големи сте балами бе. Стар член - нов член - дръжки. Има ли значение кога си регистриран? Естествено, нали за един комп. маниак, комплексар, прекарващ времето си в интернет няколко цифрички са от изключително значение... Вдъхват респект в новите членове като мен. Утре ще се похваля, че някой стар член ме е скастрил и всички ще ми завиждат.
Мани Комбайнера, не те знам какъв си, ама мога да ти кажа, че само петниш този форум. Аз съм нов тук, затова все пак дай ми време... да знаееш, бързо напредвам.
Лорд Дарк - естествено. аз мразя плагиатите

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 21:05

темата заслужава киселото ми мнение. приемам и упреците ви.
само не разбрах какво искаше да каже SneakyDude - "защото ако трябва да бъдем честни, Мани може да го накара почти всеки тук да си говори сам, ако пожелае...и то без да каже и една нецензурна дума. "

Хай тил ай дай, и аз съм прав с останалите, които не ме подкрепиха в това активно мероприятие...

все пак темата е за "произведението" на алайн ( :lol: :lol: :lol: :lol: ), който по-скоро трябва да ми благодари за това, че му направих малко реклама хаха

шол мъст гол он

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 21:31

Каква смърт си ти ве?! Смешен си с този аватар на профила си (или това е целта?!). Ти просто искаш да застанеш на противното мнение. Напоследък така. На какво се дължи ли - скандали в къщи, проблеми в професионалния живот, комплекси...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 22:00

FORUM_GHOST написа:
Каква смърт си ти ве?! Смешен си с този аватар на профила си (или това е целта?!). Ти просто искаш да застанеш на противното мнение. Напоследък така. На какво се дължи ли - скандали в къщи, проблеми в професионалния живот, комплекси...

Форум_Призрак = бъркаш жестоко :arrow: замълчи :arrow: чети :arrow: чети много :arrow: после пиши :arrow: пиши по малко :arrow: после по повече :arrow: накрая може да ти писне :arrow: бъди Мани Калавера и ще си спечелил на някои хора уважението, на други ненависта.

Темата би трябвало да е хм... забавна ама нещо на мен лично не ми е, дано има пон някой дето да му е за да не се окаже че е нахалос всичко.

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 22:06

Mike написа:
FORUM_GHOST написа:

Форум_Призрак = бъркаш жестоко :arrow: замълчи :arrow: чети :arrow: чети много :arrow: после пиши :arrow: пиши по малко :arrow: после по повече :arrow: накрая може да ти писне :arrow: бъди Мани Калавера и ще си спечелил на някои хора уважението, на други ненависта.

Темата би трябвало да е хм... забавна ама нещо на мен лично не ми е, дано има пон някой дето да му е за да не се окаже че е нахалос всичко.

Хахахах
Мике :arrow: замълчи :? :arrow: ? :arrow: хм :arrow: ау :arrow: не съм кавалер, съжелявам :arrow: това ми е работата :arrow: още на вторият ми пост ме критикуват :arrow: какво лик ще е на 1002 :arrow: ще видим :arrow: дам :arrow: едва ли някой ще ме уважава в този имидж :arrow: харесва ми :arrow: ще пребъда :arrow: и ще внасям ред :arrow: хахахахахахаххххххх.....

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 22:11

Твой Избор :D
Мир да има няма да седна да се занимавам само с теб я :D
Гледай колко други потребители има :lol:

http://www.manga-kun.com
http://www.Captain-Tsubasa.hit.bg
"The Great Man Is He That Does Not Lose His Child's Heart"

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 22:15

Алаин:
Големи сте балами бе. Стар член - нов член - дръжки.
Аз също се регистрирах наскоро но искам да бъда едно от децатана(скорощната ми поява тук ме определя като дете)на този форум с кито той да се гордее.Не изкамда се държа като поредното лаино лишено от мозък и от силата да си кажат може би трябвада чуя този съвет.Мисля по-стрите и помъдрли като Evil примерно повечето случаи имат право освен ако поста им не е откровена конфронтация.
Алаин ако искаш все пак някой да те приеме по- на сериозно стегни се малко защото да сереш не е героиство.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 22:49

И всички нубове дадоха авторитетно мнение . Хора за разлика от моя приател Мике аз не съм стигнал до такъв равновес в моето вътрешно спокоиствие . Сега да видим .

Алаин - новоизлюпен . Какво друго да кажем ? Нищо защото той е още никой какъвто вярвам ще остане . Това че си написла нещо е похвално но не е похвално че се дразниш когато не е удобрено - то какво ли да удобриш на пет реда ама караи . А междо другото като нов тук не се държиш както подобава което естествено изключва възможноста да ти отпускам(е) кредити заради новаторството ти . И щом сме комплексари какво точно търсиш тук ? Можеби и ти си комплексар под прикритие ? Смешко когато словестно надвиеш някой от старите и уважавани членове ще си замина от форума и ще се гръмна ( реално ) . Смешник !

Форумен дух . Ето го още едно нубче явно посещавало и преди форума но не стигнало до никъде . А си кажи стария ник ! Или по добре не деи че само като го прочетем ще въздъхнем тъжно . Готин подпис иначе но не отива на голяматата ти уста която умее да дудне и нищо друго . Много се съмнявам да стигнеш до 1002 поста . Е винаги можеш да тръгнеш по суперскоростната магистрала на флуда и да ни изомиш колко може да е прост един човек и как за една седмица може да ме мине в постовете .

Иначе казано нубове не бързаите да давате генерални заключения най-малкото защото изглеждате смешно - ЛАМИ !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2004 22:55

[quote="EviL"]И всички нубове дадоха авторитетно мнение . Хора за разлика от моя приател Мике аз не съм стигнал до такъв равновес в моето вътрешно спокоиствие . Сега да видим .

Алаин - новоизлюпен . Какво друго да кажем ? Нищо защото той е още никой какъвто вярвам ще остане . Това че си написла нещо е похвално но не е похвално че се дразниш когато не е удобрено - то какво ли да удобриш на пет реда ама караи . А междо другото като нов тук не се държиш както подобава което естествено изключва възможноста да ти отпускам(е) кредити заради новаторството ти . И щом сме комплексари какво точно търсиш тук ? Можеби и ти си комплексар под прикритие ? Смешко когато словестно надвиеш някой от старите и уважавани членове ще си замина от форума и ще се гръмна ( реално ) . Смешник !

Форумен дух . Ето го още едно нубче явно посещавало и преди форума но не стигнало до никъде . А си кажи стария ник ! Или по добре не деи че само като го прочетем ще въздъхнем тъжно . Готин подпис иначе но не отива на голяматата ти уста която умее да дудне и нищо друго . Много се съмнявам да стигнеш до 1002 поста . Е винаги можеш да тръгнеш по суперскоростната магистрала на флуда и да ни изомиш колко може да е прост един човек и как за една седмица може да ме мине в постовете .

съмняваш ли се :roll:
Еви, не бъди глупак, ти най-добре знаеш каак :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2004 10:19

Мани, исках да кажа, че можеш с един-единствен пост да му затвориш устата и после да не смее да се покаже във форума две седмици... :lol:

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2004 18:43

Manny_Calavera написа:
phr34k написа:
Demis написа:

искаш да кажеш, че авторът е имал някаква цел? според мен просто е почивал между чикийте....

цензурата да го духа (с извинение хахахах)

EI BEZ DA SE GAVrish S 4OVEKA

MEDICITE SA VINOVNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com