RPG от MGR НОВО!!! (от 62 стр.)
-
TheGuardian
Седмица без нет и сте сложили около 10-20 страници, направо сте чуднички. Я кажете какво става накратко.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Ами хора, както казах на Гарда сега в чата, прочетете ги! Няма друг начин да разберете какво е станало. И не са чак толкова големи постовете, че чак голям зор да видите.
Мат, значи идеята ми е да може да се поства, когато ти е реда. Но казвам, че все още основните моменти, когато ще пишем ще е, когато се събираме тука!
Значи, Екса няма да го чакаме, защото ще се прибира доста късно... Така че ще играем без него. Всички други налице ли са вече?
Аз предлагам сряда от 9 най-рано. Какво ще кажете?
И още нещо - тези, които са пропуснали, не само да си прочетат какво е станало, но и да дадат мнение по въпроса!
Мат, значи идеята ми е да може да се поства, когато ти е реда. Но казвам, че все още основните моменти, когато ще пишем ще е, когато се събираме тука!
Значи, Екса няма да го чакаме, защото ще се прибира доста късно... Така че ще играем без него. Всички други налице ли са вече?
Аз предлагам сряда от 9 най-рано. Какво ще кажете?
И още нещо - тези, които са пропуснали, не само да си прочетат какво е станало, но и да дадат мнение по въпроса!
Never save anything for the swim back!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Значи, както забелязвам, прекалено много недоволни и/или неразбрали има относно новото ми предложение. И затова то отпада, караме си по старата система. И все пак предлагам да има постоянен ред на хората. Аз предлагам:
1. Сентри
2. Екс
3. Гард
4. КОЗмо
5. Мат
6. Зъл
7. Хамелеона
Така, това ще е реда засега. Това е изхождайки от бързината и рефлексите на героите и т.е. от възможноста им да реагират по-бързо. Така че се съобразявайте с реда. Предлагам също така и аз да управлявам неизползваните в момента герои. Ако искате обаче, може и друг да го прави.
Така, ден? Сряда, 9 часа? Айде, искам всеки който може или не може да е там, да постне! Или да прати ЛС на някого (на мен). Айде и да се разберем накрая като хората!
1. Сентри
2. Екс
3. Гард
4. КОЗмо
5. Мат
6. Зъл
7. Хамелеона
Така, това ще е реда засега. Това е изхождайки от бързината и рефлексите на героите и т.е. от възможноста им да реагират по-бързо. Така че се съобразявайте с реда. Предлагам също така и аз да управлявам неизползваните в момента герои. Ако искате обаче, може и друг да го прави.
Така, ден? Сряда, 9 часа? Айде, искам всеки който може или не може да е там, да постне! Или да прати ЛС на някого (на мен). Айде и да се разберем накрая като хората!
-
TheGuardian
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Значи, разбрахме се с Гарда, а и имайки предвид някои други "по-късни" птици... Та в сряда от 10 часа!
Айде всички да са там. Мат, извинявай мой човек, но на всички останали действиетелно ни е по-удобно към 10 и не по-рано. Айде, знам, че ще успееш да се справиш с домашния проблем. Ако трябва пробвай да седиш по-малко на джугана за да залъжеш майка си.
Та..., бъдете там! И дано аз да имам нет...
Айде всички да са там. Мат, извинявай мой човек, но на всички останали действиетелно ни е по-удобно към 10 и не по-рано. Айде, знам, че ще успееш да се справиш с домашния проблем. Ако трябва пробвай да седиш по-малко на джугана за да залъжеш майка си.
Та..., бъдете там! И дано аз да имам нет...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
И аз съм там, ще прочета страниците утре и в другиден.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Между другото имаме още един проблем - какво ще правим с героите на Рийв и Мат, които все още не са включени? Все пак съгласете се, че ще е тъпо изведнъж да цъвфнат насред бойното поле и да се включат в мелето. Така че мисля, че поне те ще трябва да изчакат края на битката и тогава най-рано да ги включа. Извинявам им се, но все пак така се развиха нещата...
-
TheGuardian
-
TheGuardian
-
TheGuardian
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Значи започваме. Засега тука са само Мат, Пазача и КОЗмо. Ако има и още някой, моля, нека "се покаже".
Спазвайки реда, но възползвайки се от това, че Рийва го няма, ще драскаме. За Рийв имам предвид, че ще го включа по-късно, ако не се появи самия той.
КОЗмо вече е писал, затова "изпуска" тая "врътка", но гледайте занапред да си спазвате реда.
Спазвайки реда, но възползвайки се от това, че Рийва го няма, ще драскаме. За Рийв имам предвид, че ще го включа по-късно, ако не се появи самия той.
КОЗмо вече е писал, затова "изпуска" тая "врътка", но гледайте занапред да си спазвате реда.
- MetalGearRex
- Обратна връзка: