Игра : Познай играта!
- Zumbrucken
- optimista
- В момента играе: WOW
- Обратна връзка:
знам го ама нема да го кааSpider-Man™ написа:Ето ви още един шот с герой от играта :![]()
Сега вече не се ли сетихте ???![]()
P.S - Sorry за размазаните картинки , но нещо ми става с компа , само така изкарва всички картинки !!!![]()
Обичай жена си pc Counter Strike 1.5 и Age of Empires 2
Библията ни учи да обичаме ближния, а Кама Сутра ни учи как
точно.

Библията ни учи да обичаме ближния, а Кама Сутра ни учи как
точно.

- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Това не е ли War Cods???????????????Spider-Man™ написа:Ето ви още един шот с герой от играта :![]()
Сега вече не се ли сетихте ???![]()
P.S - Sorry за размазаните картинки , но нещо ми става с компа , само така изкарва всички картинки !!!![]()

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
А някой може ли да ми каже как да правя ScreenStot-ове? Аз имам програмата Capture Plus, но тя вече не бачка!!!!!!!!!!!
Аре да ми дадете линк за някоя сносна програма или да ми кажете името ù, щото може да я имам!!!!!
Сори, че пълня с това темата, ама ми трябва много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аре да ми дадете линк за някоя сносна програма или да ми кажете името ù, щото може да я имам!!!!!
Сори, че пълня с това темата, ама ми трябва много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
- Zumbrucken
- Zumbrucken