Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: БЪДЕ6ТЕТО
Публикувано на: 22 Юли 2004 20:01

РАЗКАЙЕТЕ КАК СПОРЕД ВАС 6ТЕ ПРОТЕ4Е БЪДЕ6ТЕТО

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 21:53

Hehe :) ,ne moga da ne kaja,4e ne sym si mislil po tozi vypros :) ,spored men ima 2 varianta,ili 6te zapo4nem da se razvivame s gravolomna skorost i 6te po4nem da izrastvame vse pove4e v tehnikata si,no zatova pyk 6te zamyrsqvame vse pove4e i pove4e okolnata sreda,dokato ne osyznaem,4e tozi pyt ni vodi do uni6tojenieto ni ili ne izmislim zaobikolen na4in da ne pravim ni6to i vse pak da si jiveem po stariq na4in(kato naprimer 1 ideq,koqto sym q vijdal mnogo pyti-da se jivee na golemi viso4ini(ne me pitaite kak :) )),i dr e samouni6tojenieto na na6eto prekrasno 4ove4estvo,tyi kato oryjiqta stavat vse pove4e i vse po-mo6tni i se vodi ojesto4en konflikt(koi znae koq 6te e pyrvata zapo4nala strana-terorizma ili presi4ane na interesi),no 6te se upotrebqt oryjiq s mo6tnostta na atomnite(a koi znae,moje i da se poqvqt dale4 po-mo6tni),koeto 6te napravi na6ata planeta ili zapustqla i napylno li6ena ot vsqkakva rastitelnost ili 6te q vzrivqt :) .I v 2-ta slu4aq nqma da e priqtno,abe vyob6te spored moite ultradzverski nabliudeniq :D ,ako horata prodyljavat da se razvivat v tehnikata,a ne duhovno 6te prodyljava vse po-golqm upadyk na na6ata planeta,za6toto vseki misli,4e duhovnoto izrastvane e nqkakva glupost(ili o6te po-zle,ne sa 4uvali za nego,koeto men ne me pravi uravnovesen s vsi4kite mi setiva monah :) ,no pravq kakvoto moga :wink: ),vie si pravete izvodi,kogato bezgrijno izvhvyrlite poredniqt si bokluk na ulicata,samo za6toto znaete,4e nikoi ne vi spira i nikoi ne vi obry6ta vnimanie,za6toto vsi4ki go pravqt :wink: .

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 21:55

Вариант 1) Слънцето ще избухне преждевременно или метеорит ще удари земята и ще се изпари за една много малка част на секундата.
Вариант 2) Ще основа тайна анархистична организация, която ще взриви сградите на всички световни банки по едно и също време.
Вариант 3) Ще завърша образованието си и ще премина към вариант 2), ако вариан 1) не се случи.
Вариант 4) Ще се самоубия.
....................................................................................................................................................................................

ТИ НАЙСТИНА СИ УНИКАЛНО ТЪП...
ТОВА НЕ Е РАЗКАЗИ ПО ПОРЪЧКА!!!
ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ МАЛКО КНИГИ БЕ ГОВЕДО!!!

Що няма функция ignore във форума??? :'-(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 22:04

phr34k написа:
Вариант 1) Слънцето ще избухне преждевременно или метеорит ще удари земята и ще се изпари за една много малка част на секундата.
Вариант 2) Ще основа тайна анархистична организация, която ще взриви сградите на всички световни банки по едно и също време.
Вариант 3) Ще завърша образованието си и ще премина към вариант 2), ако вариан 1) не се случи.
Вариант 4) Ще се самоубия.
....................................................................................................................................................................................

ТИ НАЙСТИНА СИ УНИКАЛНО ТЪП...
ТОВА НЕ Е РАЗКАЗИ ПО ПОРЪЧКА!!!
ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ МАЛКО КНИГИ БЕ ГОВЕДО!!!

Що няма функция ignore във форума??? :'-(

Riiight,6te se napravq,4e razbira6 mnogo i si mnogo inteligenten...koeto qvno si proli4ava po tvoite strahotni vyzmojnosti(6te osnove6e taina anarhisti4na organizaciq?i kato vzrivi6 sgradite na vsi4ki svetovni banki(ne 4e moje6 dori da vzrivi6 sobstvenata si ky6ta...)kakvo 6te stane :?: i na vsi4koto otgore kato zavyr6i6 obrazovanieto si pak 6te premine6 kym tozi genialen biologi4eski variant...togava za6to go zavyr6va6,az kazvam o6te sega da vzema6 eksplozivite i da namira6 syratnici i nai-pritesnitelniq za men variant-variant 4,qvno si mnogo neuravnovesen 4ovek).Kakvo pove4e da kaja,ako moite varianti bqha ideotski dori ne moga da izmislq ni6to za tvoite...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 22:18

Ами за да се науча да правя нитроглицерин от подръчни материали... за това...

А иначе човек може да си помечтае нали... Всичките 4 варианта ще се радвам, ако се случат.

Абе, кога се превърнах във флуудър? Я да напишем нещо сериозно по темата, че вариант 4) приближава...

Еми ще се мре. Било то от война, било то от вариант 1)...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 22:55

Хаха :) ,аз си бях сериозен още от самото начало!(преди ти да ми резнеш гръкляна и да ми кажеш,че е мизерно,а аз наистина мисля,че така ще стане.
П.С. това е поздрав за първия ми вариант от 1 фен на 3Д програмите :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 00:16

Май се е получило малко недоразумение(мразя правопис)...

поста ми с говедото се отнасяше до нй-първия пост...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 00:56

Е,шом е така,значи няма проблеми :D (не че още отначало е имало,де :wink: ),и все пак моето си остава :P ,да чуем други мнения.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 09:37

phr34k написа:
Вариант 1) Слънцето ще избухне преждевременно

Айде стига простотии. Надявам се, че ще стане интересна дискусия
Аз лично предпочитам да съм оптимист. Да, може да има ядрена война, метеоритни сблъсъци, вулкани, природни бедствия, сривове в икономиката и т.н., НО (винаги го има) все някой ще остане жив накрая. "това, което не те убива, те прави по-силен" - всички сте го чували. Може би бъдещето ще бъде мрачно, но ще го има, а това е най-важното. Но аз лично не му мисля много на бъдещето - "Вчера е история, утре е бъдеще, днес е ДАР". Да правя планове за нещо повече от утре или най-много за другата седмица е глупаво, според мен.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 10:59

Бреи тука и екстрасенси имало ....... :shock:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 12:47

Питай бездомниците,които сега ровят в кофите колко би им се щяло да правят планове за бъдещето по-рано :lol: ,не че тази съдба чака всеки,който не го прави,но да не мислиш какво ще правиш за в бъдеще е глупаво,това означава да си пропиляваш времето :wink: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 13:10

Не, да мислиш за бъдещето е загуба на време. Времето, през което мислиш за бъдещето можеш да използваш за да живееш така, както искаш. Ако загубиш настоящето и живееш само в бъдещето, не само че няма да си щастлив, но и ще бъдеш по-зле от ония по кофите. Да, ще имаш това, което искаш, но ще бъдеш прекалено "отдалечен", за да го забележиш. А и какъв е смисълът да планираш всяка своя крачка, при положение, че така или иначе е ясно, че планът няма да се изпълни. Планирайки, сам се ограничаваш, поставяйки си граници, които не можеш да преодолееш. Аз живея живота си така, както се случва, без да се ограничавам. Не мисля, че съм нещастен, не мисля и че съм беден. А тея по кофите НЕ МОГАТ да мислят за бъдещето - те просто не могат.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 13:18

Човек живее в настоящето, а не в бъдещето. Наистина е безсмислено да планираш всичко. Живей както доиде. Живей за утре. Така е най-добре. Живота наистина е пълен с изненади. Аз например разбрах че ще работя на стриптииз шоу :D снощи един час преди да почне.. А то беше мъжко :shock: :notfair: .Няма смисъл да се губиш по бъдещето. То и без теб ще си дойде. :) :) :)

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2004 13:23

Не съм казвал да живееш в плановете си за бъдещето,които бавно ти убиват настоящето,но дори да не се замисляш за него означава,че това бъдеще ти се струва далечно,но то идва по-бързо отколкото си мислите и,когато дойде се замисляте какво всъщност сте правили през това време докато сте се "радвали" на живота.Нищо повече,нищо по-малко :) ,мислете преди да действате,а не обратното.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2004 20:09

mi hora ko da vi kaja as kato zaklet pesemist bih dal slednite predlojeniq:

zuchi banalno ma ko da pravq: zblisak ZEMQ vs. ASTEROID,KOMETA.. kvot si izberete (kat se ima prdevit kolko sa is kosmosa i s kakva golemina sa vazmojno e)
ekologichen katakalizam v stil ,,SLED UTRESHNIQ DEN,, ne iskluchen i si e napulno realen

P.P. fakti koito sam prochel v naucni stati:
1) Slanceto e umirashta zvezda sled 5 milqrda godini(nesam sigoren za cifrata) shte se prevurne v bqlo dguge takeche......nas ni otpishete

2)spored nauchnite sredi MLECHNIQ PUT i ANDROMEDA se priblijqvat edna kam druga i edin prekrasen den shte se zbluskat

vse pak tva she stane v dalechnoto budeshte taka che imame vreme da si porkame navilq :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2004 22:17

Ами повлиян от тазвечершния филм(препоръчвам ви го) смятам че ще стане това,което и там:
Ще дойде огромна армия от друго измерение,но не извънземни,а полу-мъртви,идващи от мястото,където можеш да започнеш отначало,ще завладеят планетата ни за една нощ и ще направят хората част от своята армия в похода си срещу Вселената.Но тогава един герой,представител на древна раса,овладял до съвършенство изкуството на убиването ще спаси нашата мижава и изостанала раса и ще победи полу-мъртвите веднъж за винаги.И тогава оцелелите ще започнат отново да израждат своя свят,от останките на старата и несъвършена цивилизация на Хората.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2004 07:47

mmmda vinagi ima edin polojitelen geroi koito da opravi poredniq bolamach zaburkan ot neprosvetenata ni i za sajalenie poizostanala rasa. Ama kat se zamislq vinagi dobroto i polojitelno pobejdava. Ako znaete kak mi se iska pone vednuj prosto taka za sporta :D da pobedi zloto i hausa. Ne che sam nekav izvratenqk ama kolko otricatelni geroi sam haresval pak to kvo nakrq vinagi gi precakvat. As mai se otlkonoh ot temata ma aide kakto e kazal edin drug redoven posetitel na foruma citiram

ZLOTO VINAGI SHTE E PO-SILNO..... :twisted:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com