Автор |
Съобщение |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 17:22
Anonymous написа: http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-clan-reports-players-solo.aspx?Gateway=Northrend&ClanTag=UB - solo clan ladder board-а, поздравления zorg, качил си най-много експириънс на клана ;] Btw може ли някой да ми обясни защо се получават толкова големи разлики в експириънса при аналогичен или доро по-добър stats ?
eksperiance zavisi ot ellto na protivnicite koito si bil. Kogato biesh hora s po golqm ell ot toveto polu4avash pove4e exp. Kato biesh s po malko ell po malko exp. az pone taka si go obqsnqvam
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 17:25
Anonymous написа: Някой знае ли как да си оправя DirectX-a?Нещо е бъгнат.
кво му е точно ? реинсталвайго...
http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp- ... ClanTag=UB
минах стфу
бтв..само хуманите ми бият..щото играта хуман вс орк е яко небалансиранаааа..като ти извади сорк на мастер и почваш да псуваш 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 18:20
pi4ove po4vayte da glasuvate za pepa v vot na doverie.ako tq igrae na finala 6e e po sini pra6ki 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 18:28
хм пуснах 3 смс а от на баща ми гсма и 2 от моя..дано играе по сини прашки 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 18:32
[LP]Rado написа: хм пуснах 3 смс а от на баща ми гсма и 2 от моя..дано играе по сини прашки 
омг шансът Пепа да мине Кембъла е нищожен ... Той днес беше 41%, а тя беше 20- ...
Аидеее нема нужда _-_
|
|
|
|
 |
XenoMorph
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 18:39
Да, да, да
WundaBaaa
Aбсолютно невъзможен(за жалост)
А и пък тя го каза, за да става шоу,тъй като идеално знае, че няма да мине кембъла!?!
А бе,хора,междудругото,какво е това кембъл 
___________________________________ When you dream there are no rules...People can fly...Anything can happen...
Until this time...Just keep...Searching For The UFO's
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 19:20
Looks like Grubby is moving to Korea with two of his 4K partners: Fury and Zeus.
FoV, Spirit_Moon and WCB_Rainbow will be their hosts in the Asian country.
More about this, coming soon.
тва излезе в реплаъес.ком
хмм ако грубу отиде в корея се отказвам да викам за него..кадс-крафт рулез 
LP forevar!
|
|
|
|
 |
Style
|
 |
|
|
Заглавие: Какво значи Кембъл? Публикувано на: 22 Юли 2004 20:46
Кембъл май означава такъв,дето такова животни.
P.S.:
Ама май.Не съм 100процента сигурен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 20:51
abe q napravete o6te 1 clan war vs data 6toto 6peki e ostanal s vpe4atlenie 4e te sa "nad" ub.igrayte re za da zamul4at.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Какво значи Кембъл? Публикувано на: 22 Юли 2004 21:20
Dobri написа: Кембъл май означава такъв,дето такова животни.
P.S.: Ама май.Не съм 100процента сигурен.
всъщност е такъв, дет такова много любопитни 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 21:28
Anonymous написа: abe q napravete o6te 1 clan war vs data 6toto 6peki e ostanal s vpe4atlenie 4e te sa "nad" ub.igrayte re za da zamul4at.
shpeki има прекалено ниска култура, за това давам по подобен начин...през трибуквието ми е с какво впечатление е останал, той е тъп леймар, можещ да играе само с експанд, а когато му го хванат противникът му е мапхакер. Айде няма да поствам риплеи, факт е че турнирчето им бе взето от член на UB.
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 21:52
eeasss написа: High_voltage написа: ееассс, втори герой - Таурен със шокуейв и е gg archers. Сигурен съм, че FS and TC, ще могат да убият всички арчъри САМИ! И както каза Радо - повечко грунтове прави.
Аре gl & hf! mana burn + scroll of healing > tc eto replaya ako nqkoi mi kaje kvo napravih greshno http://rack5.free.evro.net/free1/eeasss/oma.s.jack.w3g
абе реплай си е нещо си се объркал!
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 22:04
хмм прав си, но незанм джак беше хост явно той нещо я е барал в едитора нзн. Абе хора искам да ви питам, от 20 души който сме в клана в б-нет само 4-5 играят останалите не сам ги виждал он-лайн никога за какво изобщо са вътре?
I kakwi sa tiq dwamata mtw-winner i mtw neznam si kuv?
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 22:10
Тия двaмата ги киквай, казах им че трябва да играят, за да влезат, никви ги няма, пък и не играят...от другите, които не играят за кикване не е malkatarusalka...
|
|
|
|
 |
shpeki
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 22:24
Anonymous написа: Anonymous написа: abe q napravete o6te 1 clan war vs data 6toto 6peki e ostanal s vpe4atlenie 4e te sa "nad" ub.igrayte re za da zamul4at. shpeki има прекалено ниска култура, за това давам по подобен начин...през трибуквието ми е с какво впечатление е останал, той е тъп леймар, можещ да играе само с експанд, а когато му го хванат противникът му е мапхакер. Айде няма да поствам риплеи, факт е че турнирчето им бе взето от член на UB.
Кой ламер пак се е насрал от страх и не си е написал името?
___________________________________ DaTa.bG Clan - Warcraft III (Battle.NeT)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 22:26
unruly, защо, проблем ли виждаш ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 22:37
Щом не постваш, явно не, седи си там във вашата си тема, там се прави на добър, тук всеки ще те смаже.
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 22:53
абе аре стига сте се карали като малко деца за някъв тъп клан уар мноо сте зле!
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2004 22:56
Ми zorg, виж кой е почнал...иначе си прав, но то ниската култура не им позволява да спрат...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2004 00:29
Ето тва вече не е вярно... няблюдавайте последните постове в нашата тема.. на мене ми писна да се разправям.. обаче мисла ,че вие ни провокирате.. т.е. сори не сте вие е а е мистърхиксигреигрек.. плс някой да му каже да престане с тея глупости,аз отдавна съм забравил за тоя клан уор.. надявах се и вие да сте над тея неща (т.е. мистърхиксигреигрек) останал съм с впечатлението че той поства повече в нашата тема отколкото във вашата.. аз нямам нищо против да преиграеме клан уора но си има чийфтани за тая работа.. вземете пораснете и забравете тея детинщини
П.П. Пийс...
Екзодиа
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|