Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 11:48

xмм първо трябва да имаш оригинални копия на РоК и ТФТ...после да изтеглиш 1.16 от близзард/дата/хеадофф и ще играеш без проблеми
п.с потърси малко надолу по страниците...имаше линк за пача

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 13:15

Такам.. ънрули игра добре признавам.. само дето може би забрави да допълни какво стана в игрите срещу мене (екзо) ... ще ви разкажа на кратко.. после ще ъплоудна риплейте играхме 4 игри.. ънрули ме победи 1 от тях.. първите 2 игри бяха на ТМ (той избра картата) играта беше наистина трудна.. непрекъснато битки.. грънтове мрът като пилци.. непрекъснато ТП и т.н. играта беше над 20 мин доколкото си спомням и беше на път да завърши гибелно за мене.. докато той не направи грешка и остави 5 левел ДК да му умре в решаваща битка.. точно в този момент нещо стана с нета на Нърд и той лефти.. -> дисконектна ни... (в точките водех с 20000 може и да е заради експанд абе нзн).. решихме да преиграеме картата.. ок нп.. нещата се развиха по подобен начин.. аз бях с 2 експанда ънрули с 0.. имах таурени грънтове и уиндове .. той имаше 3-4 фиенда .. (преди това имаше няколко битки в които ънрули беше принуден да се ТП) беше на път да дойде решаващата битка и точно в този момент моя нет реши че трябва да спре.. (аз пак водех с 20000 точки) и героите ми бяха 5/5 левел а неговите 5/4 или 4/4 не съм сигурен имаше една ситуация където бях пуснал експанд и той се нахвърли към него чак събираше крийпове след себе си.. нямах съмнения за хак.. после когато следях другите игри тогава сметнах че е възможно.. след това гледах репа и видях че си светнал там (съжалиавам че те обвиних..) та няма значение ... 3 - игра беше на Плъндер.. пак имах експанд.. той направи някоя друга грешка и аз взех играта.. следваше решаваща игра на ЛТ.. (по принцип тази карта.. я непонасям) та какво стана там.. хвана ми няколко пъти експанда , обаче не мога да го оправдая в хак защото наистина е логични след като предишните няколко игри имах сравнително ранен експанд да провери най-близкото мина до базата ми.. та така.. след това той дойде с 3 героя доста фиендове.. аз преди това бях загубил много много грънтове.. и уби ми героите и гг.. ако бяха оживяли можеше и да имам по-голям шанс.. гг ,но това му беше 1-ствената победа...

човека има скилове.. признавам ,даже и не е цъкал ,за да не го заподозреме в нещо :Р , но в крайна сметка гг.. не казах гг единствено на ЛТ защото се бях ядосал заради игрите на ТМ.. за МХ наистина не си ползвал.. но това че си ме победил честно и после дето почваш да постваш насам натам не е съвсем "вярно.."

Екзодиа..

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 14:40

Unruly написа:
Та...какво се случи на clan data solo турнира :

Викам си брей, не сме можели да губим според clan data, били сме ламери, headoff балъци и т.н. Е, за това че не можем да губим - напротив, аз мога да губя, съвсем спортсменски честитих победата, въпреки заядливите им постове. Та към въпроса - чета си аз в датата "скоро може да организираме турнир" и си викам - хубаво, защо и аз да не си регна един дата ник и да се пробвам, въпреки че съм ламер. Първия ми acc не бе приет - бил прекалено дълъг, хубаво, аз все пак искам да съм от клана, ще си регистрирам друг, така ridicule беше заменено с mockery. Идната събота-неделя играя showmatch за присъединяване към клана, ебавам се с някакъв елф. По пътя ня логиката бях приет. Скоро играх 2 игри с shpeki, резултат 2:0, вече наистина мислех че може да стигна далеч в турнирчето, въпреки че съм ламерче. Та към турнира...почваме, играем, всички се държат любезно, gl, ала-бала (exodia искрено се радваше и ме поздрави за победите до тук). Е, идва и мача vs exodia, след който естествено бях обвинен за мапхакер. Ами какво да кажа - clan data не могат да играят без експанд, логично е че ще scout-вам като луд, ще гледам да хващам експандите, но това естествено е хак. Играем на lt, при положение че почти постоянно се бием той просто не може да е крийпнал друг експанд, освен своя => не може да пусне експанд на друго място. Е, и тук бях обвинен че съм хакер - 2 пъти съм му бил влезъл, като е пуснал експанд...np. Иде полуфинала на winner bracket vs shpeki. Първата игра размазване, втората късно усетих че прави експанд (забележете - играем на lt, той не creep-ва нищо в центъра, което разбира се не предполага че ако не прави, то поне creep-ва експанд, но при положение че clan data не могат да играя без експанд - ясно). Иде игра на 2 rivers (нея я нямаше в картите, които се играеха на турнира, но по взаимно съгласие се игра на нея...интересно защо на последвания финал ми се отказа да играя на 2 rivers, като се опитах да я избера). Тук се излигавих малко, викам си - малка карта, няма да хване експанд без да го видя, сигурен win. Та по същество - правих free hits с dk по ghouls (gosu), на втория surround, оставих си героя да умре, за да не си хабя tp (действието се развива на моя остров). Понеже всички членове на UB знаете че играем предимно на 2 rivers на тая карта просто аз и cutie сме свикнали да знаем винаги какво става...след гореописания момент бях почти сигурен че ще ми creep-не мината, крийпна го, но аз дойдох с май бяха 4 fiends за creep jack - цитирам : "...а когато с мапхака видя че 2 ghouls са му на малко кръв и дойде да му ги убиеш ?". Е, играта тръгна на лошо за мен, не можах да го creep jack-на и на неговия експанд, той тръгна на gargs + ghouls, аз frost wyrms + fiends. Логично с gargs ще иска да ми тормози експанда, ще откарам fiends нататък, но и това беше мапхак. Накрая - казвам ви честно, ако гледах когато ми влизаше (ако имах хак щях да видя още когато си излиза от базата) щеше да е gg, но не гледах, изпуснах ff с wyrms vs ghouls и ме би. Никакво спортсменство от никой от clan data - никой не казва gg като падне, нищо. След горната игра shpeki естествено не пропусна да се заяде - "ти само на wyrms + fiends ли можеш да играеш ?". Викам му аз - np, бях почти сигурен че ще играя пак с него на финала. Ето го и героя murder - в рази игра не разбрах кога дори се е предположило че ползвам хак...хвана си експанд момчето, доби 14000 злато срещу 10000 за мен, направи 34 peasants и пак падна. Е, накрая пак никво gg, само обвинения в хакерство. Трябваше да играя финал с shpeki на tm (аз я избрах - беше ми отказана молбата той да избира пръв, въпреки че миналия път пак аз бях избирал), същата история като миналия път на същата карта...в началото показва колко добро микро има, като губи ghouls на поразия, опита се да хваща експанди, ами не успяваше...хвана си моя, но по това време и аз реших да си го ловя и отидох да creep-вам там, това също е хак. Ето и последната игра на plunder...цял ден си бях мислил за нея, как мога да го изненадам, да не играя на fiends + wyrms, просто на тази карта ghouls + gargs е доста по-добре за creep. Бях измислил няколко възможности - dk + ghouls за surround + towers за да не ме abuse с lich, кулене и т.н. При положение че бях спечелил първата игра реших да играя хазартно - оставаха две възможности - едната да го куля, която по съвет на къдърен ud играч изключих, другата...лично производство - предположих че пак ще играе на lich + ghouls и ще се опита да ме abuse...Та стратегията - минавам от ляво на plunder, като съм пуснал ранен graveyard (едно за заблуждаване, друго за да имам 2 кули като ми влезе, така няма да може да ме abuse, а аз ще мога - ще го забавя в tech-a и gg). Той взел че тръгнал на fiends...ами дали бих хабил толкова ресурс да upgrade towers ако знаех че е на fiends ? После no chance. Естествено пак мапхакер...никакво gg, никакви поздравления освен от няколко от клана, които не участваха в турнира. Striker вика - ще гледам риплеите и ще преценя кой е победителя от турнира. Е : "поради много съмнения че си мапхакер, съм сигурен че си" или нещо такова...изключен си от клана. Браво clan data, когато някой печели турнира ви с добър map control вместо поздравления вие го набеждавате за мапхакер. Само сравнете моите поздравления на клан war-а с вашето държание сега. Турнирчето ви беше спечелено нито от най-добрия член на UB, нито от maphacker.

Няма да коментирам обърканата турнирна схема, където аз естествено открих грешката.

Няма да коментирам обвинението че съм гледал в съседния монитор, просто е невъзможно да е така, поради причини, описани в темата за clan data.

Няма да коментирам отношението ви към добрия map control.

Ще коментирам че въобще не съм най-добрия от клан UB, има още поне 5 толкова добри играча от клана, което не ми попречи да ви взема мизерното турнирче. На вас пък нищо не ви попречи да ме набедите за мапхакер.

За финал : I got the 1st place, you tried !

А СЕГА НА БАЛГАРСКИ!!!!!!!!

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 15:09

Еxodia sloji reps pls

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 15:09

Екзо, щом искаш ще играем пак, да видим кой е по-добър. От тия 4 игри завършихме само 2, резултата - 1:1. На tm щеше да паднеш, но ми лагна и не можах да си tp героя и въпреки това не се знаеше още изхода, въпреки че водеше. Питай striker - аз исках да преиграем, а не да ти се зачете служебна победа когато те дискънектна. Е, така се случи, ако беше победил murder пак щяхме да играем, но ти падна...за което съжалявам, наистина си по-добър от него. Един съвет - не го приемай толкова навътре, наистина трябваше да си топ 3 на турнира, но просто лош късмет. Айде, повече късмет нататък ;]

P.S. радвам се че някои от клана ви започнаха да не са толкова сигурни че съм ползвал мапхак. Като отмине ядът от пропуснатите възможности се мисли по трезво, гневът е лош съветник.

unruly

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 18:27

http://www.worldofwarcraft.com/info/sto ... ter5.shtml
вижте ги сичките чаптари..заслужава си

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 18:38

Какво имаш предвид с тез епизоди :?: Да не би да говориш за записи на срещи :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 18:55

XePo1n4e написа:
Какво имаш предвид с тез епизоди :?: Да не би да говориш за записи на срещи :roll:

ми не ..тва е цялата история на варкрафта ;) ..а и май ще има и нов варкрафт...както пише в chapeter 6"the new age " " coming soon"
четенето си заслужава

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 18:57

YAAAA! :twisted: WundaBAAA 8)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 19:03

ХАха мн е яко :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 19:11

хах нерд тва твойта клавиатура ли е ?
много е яка наистина :)
хмм на мястото на "е" е по удобно да лепнеш картина на импале :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 19:21

[LP]Rado написа:
хах нерд тва твойта клавиатура ли е ?
много е яка наистина :)
хмм на мястото на "е" е по удобно да лепнеш картина на импале :)

хехе не е моя мн ясно ;) Аз играя хуман :)

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 19:24

Да,клавиатурата е маниашка.На кого е можете да разберете от :
http://www.schroet.com/forums.php?id=20164&forum_id=3

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2004 20:07

emi osven i az da si naprava edna takawa tukmo ima priner cveten v rabotata:P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 08:33

хмм ееаасс...може да направиш и една клавиатура за мен :lol:
аз ще ти пратя моята по пощата :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 08:34

http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp- ... ClanTag=UB - solo clan ladder board-а, поздравления zorg, качил си най-много експириънс на клана ;] Btw може ли някой да ми обясни защо се получават толкова големи разлики в експириънса при аналогичен или доро по-добър stats ?

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 09:49

браво на зорг...аз съм на 3то място :) ...днес мисля да поиграя повечко и да направя някоя друг победа/загуба :)
аре гл/хф
бтв стфу ти орк ли играеш вече ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 11:54

Няма ъплоуд в дата.бг... ще трябва да почакате за риплейте.. макар че не вярвам ънрули да не ги е сейвнал.. абе нзн !

Екзодиа

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 15:59

Някой знае ли как да си оправя DirectX-a?Нещо е бъгнат.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2004 16:38

emi sa kato hora na rabota samo ve4er moga da igraq i to ne po mnogo vreme taka 4e skoro nqkoi bi trqbvalo da me mine:P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost