ДарК,май ще си остана с процесора,а ще взема дъно и рам.Ама не съм обърнал внимание...А64 на друг сокет ли е или ще може да се сложи на това дъно в бъдеще?
В момента K7 са на Socket 462, сегашните A64 са на Socket 754, а бъдещите Athlon 64 ще са на 939 и 940 Socket...така че за момента това не е абсолютния Athlon 64...всмисъл че ще може да се изстиска още от този процесор
lamiata написа:a we hora A64 moje li da se ovarklokva i gore-dolu kolko
a nekoi e ovarklokval de shtot 2000Mhz mi zvuchi malko mani4ko
Може да се "оварклоква", но и така ще ти е достатъчно мощен. Инъче при "оварклок" едва ли ще вдигнеш повече от 200 MHz, пък и ще ти трябва хубава памет, за да не ти спъва клока
Значи реално ако купя дъно сега,то няма да мога да го ползвам за А64,т.е. ще мога да сложа максимум 3200+ Бартон (което не е лошо),но мисля,че едва ли ще ми трябват повече от 3.2Ghz близките година и половина.
А какво ще кажеш за разликата между NF2U и NF3?Има ли смисъл да чакам,защото като гледам нито дъната ще поевтинеят скоро,нито A64.
П.С.Все се каня да те питам коя е тая от подписа и аватара ти,че ми е позната .
Ами по-добре се ориентирай към K7 система (NF2U) най-вече защото има AGP/PCI Lock...ABIT-а си е отличен избор, направо го вземай без да мислиш. Ако пък ще гониш високи шини - задължително DFI Infinity/Lan Party...но пък са много капризни за останалия хардуер (проблеми с памети и други такива...)
И тоз момент го има...ако намериш Barton-M 2600+ дето да вари на 2600 реални проблема ти е решен 10х260 със стабилна памет (БХ5 на 3.3волта най-малко...) и ще летиш
Най-трудно е да намеря видеокарта,защото си мислих,че ще се продават евтини втора ръка,но до ега не съм видял 9800Pro за по-малко от 240$.Иначе този процесор хич не знам...даже като се замисля много малко неща съм чел за Barton-ите (още от както видях,че ще са бозичка),така че ще е добре да даваш повече инфо ,например цена .
Ako tova e kakto ti go kazva6 evala neznam ne sam sigoren oba4e 4e 9600 e bokluk no wse pak 6te vidim kak 6te otgovorqt i drugite vav foruma no misli6 li 4e e mn golqma razlikata mejdu 9500 i 9700 radeon za6toto wse pak ne mi se davat 400$ za Ultra 5900 A ako nqkoi mi kaje ot kade da si kupa video karta na 2ra upotreba 6te mu bada blagodaren Po vazmojnost da e ot Sofia aide 4a0 hora
Сега искам да ви попитам нещо което не е точно свързано с темата но коя файлова система е по-добра?
Фат32 или НТФС(май така се пише не съм сигурен) защото ми бяха казвали че втората била по-надеждна но по-бавна пък други дето се водят че разбират ми казаха пък че НТФС е по-добра от ФАТ32 във всички отношения?
az sam na FAT32 abe de da znam ama misla si 4e FAT32 e po dobra no neznam (li4no mnenie) a i az iskam da pitam za edna danna platka zna4i moita v momenta GB 7VT600-L po hubava li e ot ASUS A7N8X-VM NFORCE2 DDR400 VGA+AGP SB5.1,LAN,ATA133,USB 2.0? za6toto misla da q vzema tazi dana platka ? kajete mnenie ako mojete aide i kakvo ozna4awat wsi4ki teq ne6ta koito gi ima az nqkoi gi znam kato naprimer DDR400, Lan,USB znam ama drugoto ?