То май не е и твоето Мат. Превъртял съм КК и мисля, че в началната анимация мутрата на героя беше нещо подобно.
Еминемчо, казвай вече коя е играта.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
играта е Age of Empires:The Age of King.аз си вземам 3 точки.някой иска ли да постне шот
резултатите до момента:
1. ДарК - 30
2. eminem4o - 21
3. Sеntry - 17
4. Spider-Man - 9
5. fredy/JackJazz - 5
6. Corporal_Hicks - 4
7. Protosson/High_voltage - 3
8. Resident/b0neS- 2
9. tanasi - 1
а ти Падан Фейн сигурен ли си че имаш 5 точки(ако имаш кажи на коя страница си отговорил и ще проверя)
b0neS написа:Сори ама така е малко тъпо не мислите ли,като постнете некои шот гледаите на шота да има поне 1-2 неща дето да навеждат на дадената игра,а не неква глава и това е.еминем4о тоиа шот може да е от всека игра много ясно че никои нема да го познае.Моля ви поскаите по свестни шотове за да е по-забавна играта.
b0neS написа:Сори ама така е малко тъпо не мислите ли,като постнете некои шот гледаите на шота да има поне 1-2 неща дето да навеждат на дадената игра,а не неква глава и това е.еминем4о тоиа шот може да е от всека игра много ясно че никои нема да го познае.Моля ви поскаите по свестни шотове за да е по-забавна играта.
b0neS написа:Ха ха.Играл съм го,но не се сещам за името.Игричката е направо луда като се има в предвид че има двоина и можете да се преебвате взаимно.
П.С. 10x JazzJack тази игра ми върна някои изгубени спомени.
Спукал съм се да я играя тази игра със сестра ми-по 5-6 часа на ден.Беше голяма мания!
b0neS написа:Ахахаххах тои е за 0.1 точка ама аиде играта е Мидтаун Маднес 1.
Всъщност е 2,ама айде.Дайте вие шот,защото почнах да раздавам точки ноляво-надясно с тея мой лесни въпроси.Ще се поразровя в нета и ще постна убийствено труден шот.Засега,обаче постнете вие!