Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Игра : Познай играта! Публикувано на: 09 Юли 2004 00:24
Пичове, взех тая идея от форума на free.evro.net.Значе един човек поства svreenshot-и или дава кратко обяснение за една игра и другите се опитват да я познаят.
Ето и правилата :
1. Препоръчително е Screen-a да е от филмче , спецялно за стратегии или RPG-та , но може и от Gameplay-a на играта. 2. Най-добре е всеки, който поства да качва своя скрийн на hit.bg Така, няма да има оплаквания от това, че не може да се види скрийна, защото hit.bg или BOl.bg се вижда от най-много интернет доставчици. 3. Също ще има и списък с игрите. 4. Препорачително е Screen-a да е от игра която е ИЗЛЯЗЛА , но може и от все още неизлязла игра 5. При три погрешни опита за познаване за дадена Игра или след изтичане на 5 часа от постването на скрийна, човека, който е дал загадката трябва да даде поне един жокер. 6. За да е по-красива играта, нека всеки, който ще поства, първо да погледне първата страница и по-точно този пост и да огледа списъка. Този, който е наход, трябва да ни изпита с някоя нова игра! 7. Когато някой познае играта, което става след отговор на този, който е дал загадката, то той е наред да задава. 8. При 24 часа неотговаряне от страна на този, който дава загадката, наход е този, който е задавал предния рунд , като печели 5 точки. 9. Не забравяйте да кажете за колко точки е загадката ви. 10. ВАЖНО - Картинките трябва да са с размер максимум 640/480 !!! 11. Нека снимките да са в .jpg , .jpeg формат , а не .bmp 12. Тези който не мислят да играят повече от един час, да не почват изобщо... 13. Участниците да бъдат само регистрирани се юзъри , а не гости. 14. Щеима и класация , точно под листа с използваните досега игри. 15. Игрите трябва да са по-новички ..... не да дадете някоя от 1831 година ..... да са максимум от 1990 година !!! 16. Последното и най-важно правило е - забавлявайте се !!!!!!!!!!!!!!
10х Спайдър-Мен пупреждение за хората с по-бавен нет и тези на трафик : тъй като тук ще се публикуват screenshot-и които може и да са по-големи, имайте го в предвид за да не ме обвинявате после чесъм ви натрупал трафк!
Игрите ще бъдат всякакви - може и конзолни.
Ето първи въпрос, носи 2 точки.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 00:28
hmмммммм zatrudni me bratle gadni4uk si!!!
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
Resident
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 00:29
SILLENT HILL
|
|
|
|
|
Infinite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 00:29
подскажи малко
___________________________________ Every moment is another chance
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 00:38
Resident написа: SILLENT HILL
Позна!Самоче ще е желателно ако играта е серия да казвате е точно коя част...Така, 2 точки за Resident!Между другото, това е от Silent Hill 4 - The Room!Сега това е по-лесно, за 1 точка
П.С.Ако някой изяви желание и той да пита да прати ЛС.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Infinite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 00:43
кажи 1-та буква
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 00:44
eminem4o написа: :D кажи 1-та буква
E, така е много лесно!Играта излиза есента на 1997-ма и е първата игра на компанията създател.
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 00:49
gta 2
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
Infinite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 01:05
а бе хора ей сега(преди 2-3 мин) си ънинсталирах DAP-a и си инсталнах Flashget-a.и сега като всезна в темата и не ми отваря картинките.някакви идей какво да правя.pls help me
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 01:24
Първо да каже че не критикувам но все пак:
1.Такава игра имаше преди много време, мисля че идеята беше на Resident;
2.Не е много умно името на картинката да е еднакво с името на търсената игра;
3.Направи като Resident, прилагай само фрагмент от картинка, така ще стане по-забавно и ще бъде по-добре за хората на трафик;
4.Предлагам тези картинки да ги качиш на hit.bg защото в момента към data.bg няма нито download, нито upload
___________________________________ Shit happens
|
|
|
|
|
Infinite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 02:03
ДарК написа: защото в момента към data.bg няма нито download, нито upload
хм...значи затова не ми ги е отваряло
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 07:50
Ми ето и от мен един шот.Познаите играта:
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 07:51
Да бе, 'убаваа игра /донякъде/, но не е зле да не пише името на играта в линка към картинката. А това е от ГТА1, как може ГТА2 да казвате, бре, че двойката ми е любимата от ГТА-овете въобще, след нея много се комерсиализира работата и стана някак си доста тъпичко. Аре, и вече да знаеш да не пише името на играта в линка към нея!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 07:55
Падан Фейн написа: Да бе, 'убаваа игра /донякъде/, но не е зле да не пише името на играта в линка към картинката. А това е от ГТА1, как може ГТА2 да казвате, бре, че двойката ми е любимата от ГТА-овете въобще, след нея много се комерсиализира работата и стана някак си доста тъпичко. Аре, и вече да знаеш да не пише името на играта в линка към нея! Оправих го споко
|
|
|
|
|
БИЛБО ЧАНТОВ
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 08:02
Gothic 2?
___________________________________ THERAPY-FEMTEX
|
|
|
|
|
Cyrax
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 08:05
може би WoW.Но и аз мисля че е Ghotic
|
|
|
|
|
БИЛБО ЧАНТОВ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 08:23
Ами значи първата игра е някоя от серийте Silent Hill (като гледам има доста добра графика и значи трябва да е по-нова) а втората игра според мен е GTA 1 понеже втората част има леко подобрена графика и уръжията вече са долу в дясно !!! Подготвям ви един скрийншот на който съм почти сигурен че никой няма да познае !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 08:24
D00MGuard написа: Ми ето и от мен един шот.Познаите играта:
Мисля че играта е Gothic но точно коя от серийте не мога да ти кажа !!!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 08:33
@Spider-Man@ написа: D00MGuard написа: Ми ето и от мен един шот.Познаите играта: Мисля че играта е Gothic но точно коя от серийте не мога да ти кажа !!! Позна.Готик 2 е.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|