Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 11:14
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 11:43
Реплаи има и на всреплайса.Та групата на Инсо започна да играе и искам да узнам едно нещо ----
Какви трябва да са настройките на туй шибано Уаааагх ТВ?Пиша всякакви настройки и пак ми пише дискънект?ПЛС
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 12:21
inso bie v purvata si sreshta.
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 12:28
[LP]ki®oman написа: Реплаи има и на всреплайса.Та групата на Инсо започна да играе и искам да узнам едно нещо ---- Какви трябва да са настройките на туй шибано Уаааагх ТВ?Пиша всякакви настройки и пак ми пише дискънект?ПЛС
Начи на вцреплейса има 4 репс. На тва фтп има на 50 +. По-горе съм дал сърварите за ваагхтв. ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 14:58
gg no ре Инсомниа би СкиВард за 6минути на търтле рок. ХАХАха нооб 
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 15:08
дам ама и касмет извади инсо как го хвана докато криипваше огретата
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 15:26
Х-а винаги е бил добър на мирор и срещу ъндед.....Очаквах го...
И само ще вметна ,че на тези позиций за ъндед е МНОГО трудно защото просто преди да си направил tier3
нямаш единица с която да спираш всичко това...Ghouls без frenzy за нищо не стават...Единствената надежда е да surround&nuke геройте му като по този начин ги убиваш или го принуждаваш да отстъпи за да печелиш ценно време.....
И добре ,че така стана защото можеше да стане следното от което се опасявах :китаеца бие сички ,а единия бразилец бие инсо ,тогава когато трябва да играят един срешу друг този който няма шанс пуска победа на другия и той се класира на 2ро място....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 15:38
baси днеска за 2 ри път ми забива компа в игра утре ще има формат с: аз така го виждам
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 15:40
бах нарочно ли го правите ^^
са ще ме карате да си дърпам пак уаагх
няя да чакам тоа по лан да ми го шеърва =)
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 15:43
Кофти бате ,после сичко наново....
Еми то по сериозната игра поне за мене ще е като почнеме да трупаме статс щото сега....
По-късно ще вляза да играя де щото после трябва да играя с един от дата при това с елф ,което е нещо толкооова далечно  ...
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 15:45
я дайте 1 линк че съм го загубил моя =)
пак яхуто нещо не вади кат ората =)
___________________________________ Не ме ебе къде е купона.
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 15:56
http://www.clan-ork.com/waaaghtv/wtvClient.rar
Тоя линк ,ако кажа ,че съм го дал 100 пъти ,ти кажи 200....
Х-а е машина беее....Не очаквахй така да гази ,впредвид играта му ,но явно огромния му опит от големи турнири си казва думата.....
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 16:47
ha inso se класира 100% бие пато китаеца пада
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 22:20
ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!
Та няма ли някой които да отговори на стария нууб(демек аз)!!!!!!!!!
Искам да си инстална Уааагх ТВ-то ,НО след като го разархивирам и въведа сървъра и порта просто ми пише че съм дискънектнат!!!!!!!!!!Всеки път......Ненужно е да казвам че това ме ДРАЗНИ!!!!!!!!!МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ........Ако някой знае защо е така----->Външния ми нет е 10К........
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 22:49
кои сървър пишеп уаагх са са го преместили на друг сървър ама не се сещам името ходи в irc #waaaghtv i go vij tam go pishe az pone taka naprawih i vsi4ko si e ok
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 23:18
stfu-n00b! написа: Х-а е машина беее....Не очаквахй така да гази ,впредвид играта му ,но явно огромния му опит от големи турнири си казва думата..... да ама виж кво вика тъпата Цензура груби Цитат: My top 5 are FoV, GoStop, Wizard, Sweet, and FaTC, because they have tournament experience and are consistently good, unlike Deadman, Envious,[size=7] Insomnia[/size], Aether, Miou, MaDFRoG, and KaJ
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2004 23:26
Ми Grubby e бил на около 11 години, когато Х-а е ходил на WCG години преди да излезе WC...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 08:14
Цитат: Сори кюти... неска се чувствах ужасно... и в този момент спах... сори !
Хехехе, братле остави ги бе, нека си играят самички, какво им четеш форума да се ядосваш само ;]
Айде, аз се върнах довечера ако не ми се спи много може да потренираме. Аре аз бегам навън ;]]]
unruly
|
|
|
|
 |
SZ
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 09:20
Мразя ЯПОНЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2004 10:37
lol досега харасвах груби..ама нещо почва дда ме дразни...ха..то инсо май е ходил на най-много вцг-та отколкото останалите..ама явно нещо груби го е яд на исно и останалите
ае идвайте в б.нет
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|