И какво точно искаш да ми кажеш Саруман? Че не ставам? Че темата ми е глупава и не на място? Уважам мнението ти, разбира се - друг е въпросът дали го приемам.
Не ти убягват модните тенденции, това е фкат - но как така си пропуснал да забелижш , че е много модерно куцо и сакато да тръби наляво и надясно "стари сме, стари сме, стари сме" , вкючително и във възвишената част от форума, каквато е творческия раздел.
И... отговарям ти, за да разясня целта си...Написах произведението си по прицип - бил съм във всякакви форуми - този на училището ми, такъвсамо за някоя игра, за филми, за излагане на мнение по някой наболял въпрос и потребителите винаги са създавали подобни взаимоотношения помежду си.... и са си изграждали някакъв образ. Реших да го направя по принцип - да представя нещо ежедневно по интересен начин и да зарадвам чиатателите си така - и - за мое щастие на повечето хора наистина им допадна и се вживяха в изложението ми и придърпаха темата към себе си ... логично е да си помислиш, че съм я написал специално за форума на pcm , но не е така - тя е общовалидна за много форуми
Пък и не ми е за пъри път - още преди да се появи възвишената творческа секция написах една темичка, която беше посветена на форума и хората в него - и хората я хареса, нищо че беше по постна от тази - харесаха я, а на мен ми достави удоволетворение.
И кои са блъди и ЛорД ? Изявени потребители, които са били - сега вече не са. Как очакваш да ги помни някой, който се е регистрирал след като са оставили форума? Това е неествено просто - е, аз ги помня, помня и много други, понмя времето, когато тук ми беше станало забавно и знаех, че има хора от Русе, от Варна, от Пловдив, които държат на мнението ми, и че и аз държа на тяхното - това ми е първия по-сериозен форум... помня - и сега има други, с които се чувствам по същщия начин - това е жестоко ... а знаеш ли какво - пичовте си остават пичове - и аз ще си ги помня винаги... ти казваш, че сме стари ... но... мога ли да те попитам - ти откъде се появи изведнъж - забелязах те чак днес .