Spellforce:The Breath of Winter

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Infinite

Spellforce:The Breath of Winter

Мнение от Infinite »

:arrow: Моля нaй-любезно ако някой знае линк,от където мога да си изтегля Spellforce:The Breath of Winter да го даде.PLS PLS PLS :!: :mrgreen: :twisted: :!:
П.С:на data.bg,bol.bg и evro.net я няма.знам че излиза официално на 25,но ако някой знае..... :?: :!:
Every moment is another chance
Аватар
Найк

Мнение от Найк »

Щом излиза на 25, значи ще бъде по фрий сървърите най-рано към средата на юли. Това да не ти е филм, за да излиза на пиратския пазар преди официалния? Първо играта трябва да се кракне и чак след това да се дърпа!
... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Еее аз 4ак са разбирам 4е ще има нов.The Order of Down беш много як.
Infinite

Мнение от Infinite »

Найк написа:Щом излиза на 25, значи ще бъде по фрий сървърите най-рано към средата на юли. Това да не ти е филм, за да излиза на пиратския пазар преди официалния? Първо играта трябва да се кракне и чак след това да се дърпа!

:arrow: аз да няма да я тегля от някой фрий сървър.не е филм обаче и има игри които излизат преди официалните(хакерите са велики хора не ги подценявай).знам че първо требва да се кракне-много ясно(иначе щях да си чакам официалната версия). :!: така че...... .!. :?: :twisted: :roll: :shock: :!:
Infinite

Мнение от Infinite »

:arrow: никой ли не знае :?:
Chocho
Обратна връзка:

Мнение от Chocho »

Ами аз незнам да излиза такава игра !!! :( Знам само че излизе наскоро SpellForce The Order of Dawn
Infinite

Мнение от Infinite »

prdtr написа:Ами аз незнам да излиза такава игра !!! :( Знам само че излизе наскоро SpellForce The Order of Dawn

:arrow: на 25 излиза официално.ако намериш някой линк пиши едно ЛС pls. :!: играта е много здрава :P
zuzzar

Искам помощ за 1 мисия!

Мнение от zuzzar »

Можете ли да ми кажете в spellforce breath of winter мисията Bone Carver как се изпълнява или по-точно каде е Bone altar-a! Ако не дали има някакъв сайт за сълюшани освен DLH?
ShitNoob

Мнение от ShitNoob »

zuzzar написа:Можете ли да ми кажете в spellforce breath of winter мисията Bone Carver как се изпълнява или по-точно каде е Bone altar-a! Ако не дали има някакъв сайт за сълюшани освен DLH?
тая тема е от 2004 ...
Публикувай отговор