Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 19:06

6to izlezе ве ман :Р

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 19:21

ах 6то вси4ки излизате трябва ми бг хост :Р

Аватар
Местоположение: Пазарджик; Професия:Bad Boy 4 Life; Интереси:Красиви Момичета
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 19:43

а бе пи4ове за да играя в баттле.нет требе ли оригинален цд-кей или и само с па4 1.15 6е стане

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 20:32

trqbwa origiнален...
Бтв по време на турнира си говорех със Гръби :lol: Заговарям го - никаква реакция. И след това му казах, че Инсомния е мн по-добър от него и явно уцелих болното му място. Следва околко 10 мин разговор, вкойто той твърдеше, че Инсо няма да му убие и грунт ако играят... Накрая сещате се как завърши вси4ко :twisted:
Бтв инсо и мад форг не играха.
А стфу-нооб се беше изнервил много яко - споко плей фор фън :wink:

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2004 23:27

High_voltage написа:
stfu-n00b! написа:
А най-високото което съм виждал е 466 ,ама не знам каде е риплея..
А и да добава ,че в StarCraft прават по 600+ :)

Добре де.... :) Прав си, но не мога да разбера защо на СтарКрафт правят толкова висок АПМ. Все пак, там микрото не е толкова важно като в Уоркрафт. :?

Най-високият АРМ който съм виждал беше 481 на Sentimental vs Sweet,rep от Replays.net на 1.14b.Тоя WCB_Rainbow е ненормален направо,вече го виждам да заболява от артрит.Та неговият APM не може да бъде достигнат и от най-бързите BW gosus.Но те в никакъв случай не правят 600+,даже такъв peak не могат да стигнат.За сведение Xellos прави 400 понякога.Boxer има ок.200-250 и като стана въпрос за него,ето как цъка най-великият прогеймър:
Boxer keyboard sample FPVOD

На BW е необходим АРМ 150+,защото макрото играе по-голяма роля отколото във WC3-управление на няколко експанда,много производствени сгради,атаки от няколко страни едновременно и т.н.Микрото в BW е толкова важно колкото и във War3,по-трудно е за изпълнение поради липсата на вездесъщия Alt,но много трудно да биеш само на микро без да имаш необходимото макро.Въобще SC е по-трудна за овладяване игра от War3.

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 08:07

Микрото в SC е много трудно щото няма shift за добавяне към контролни групи, а и там масата units е много по-голяма ;) ,,,

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 09:27

High_voltage написа:
Корейците са просто луди хора!
Гледайте това филмче! :lol: :D

http://mamavi.data.bg/mamavi/Other%20Movies/mwpl4op1.wmv

Якоооо!

neznam na men pove4e mi prili4at na shaika oligofreni...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 12:04

High_voltage написа:
Корейците са просто луди хора!
Гледайте това филмче! :lol: :D

http://mamavi.data.bg/mamavi/Other%20Movies/mwpl4op1.wmv

Якоооо!

ХАХАХАХАХААХАХА

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 12:15

лооол ква тъпа тема се падна само...тъпата една българка...адаш ти написа ли нещо ? щото аз си написах тва дето го знам и се надявам на над 4...лол а ако играят груби вс инсо..не се знае дали наистина ще загуби грунт(той нема да може барака да си направи :lol: )

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 12:36

a be taq tema akо не се пада за 5-ти пореден път па на...

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 13:05

Anonymous написа:
Микрото в SC е много трудно щото няма shift за добавяне към контролни групи, а и там масата units е много по-голяма ;) ,,,

Явно не си запознат, има.

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 13:05

Anonymous написа:

hahahahahahahahahahahaхаххахахахах

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 14:34

знаете ли след колко време се ънбанват кииовете баннати от ледър, че си намерих неизползван,но е баннат :(

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 14:47

[LP]Rado написа:
лооол ква тъпа тема се падна само...тъпата една българка...адаш ти написа ли нещо ? щото аз си написах тва дето го знам и се надявам на над 4...лол а ако играят груби вс инсо..не се знае дали наистина ще загуби грунт(той нема да може барака да си направи :lol: )

ми влез в темата в общия форум и ше разбереш.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 17:36

Ta az igraeh war3 do predi mesec mnogo zapaleno(po 3 4asa na den) no mi pisna.No se ga kato 4eta za vaste clan wars mi se doigrava.No neznam na kakvo nivo ste vie za tova moze li da si kazete nikovete v bnet.Az bah lvl 17 rt a solo ne igraeh.Imam dosta igri at s parvia ot headoff jv)ne koito po kasno joinna bhs i stana bhs.jv)ne.BTW az i oste edin friend sazdadohme clan GSP koito bese dosta dobar no kato gledam sega iako suxx zastoto i moia priatel prekrati war3.Ta kazete si nikovete i ako sme na edno nivo bih joinnal klana vi.Pak ste vi pitam dali ste me zemete v klana.Ne sam igral mesec no sled sedmiza ste si vazvarna umeniata.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 17:53

Цитат:
Just a quick reminder that the three finals of the WC3 Masters May Finals will be played today! The winner bracket finals between MaDFroG and Grubby starts at 1700 European time (1100 Eastern USA, 0800 Western USA). The loser of the two plays aT-FoV in the loser bracket finals, and where the winner plays the winner bracket finals in the grand finals.

English cast (KidArctica): http://www.gamesports.de/kida.pls
Както се сещате има и Waaagh!TV.....

2:0 за MadFrog ,Grubby отива да играе final losers vs FoV и победителя от тях ще играе Bo5 финал срещу MadFrog.
Жабата се прибра в Швеция кадето няма лаг както от Корея и......ето един цитат който ми хареса..

Цитат:
MadForg PWND grubby with no destroeyrs so what is your pathetic excuse now gurbbyfanboys, Lag???,Abuse????,lack of attention???? what ever it is it's bullSH!t. GJ madFrog.

frog was far too good for grubby!
:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 18:05

Е много ясно как нема да се радва човек... :)
Ето и двете игри
Игра1
[url]http://www.wcreplays.com/_replays/6043/20040621/[wcr20040621]4K_Grubby_(O)_NaWe_(U)_1.w3g[/url]

Игра2
[url]http://www.wcreplays.com/_replays/6043/20040621/[wcr20040621]4K_Grubby_(O)_NaWe_(U)_2.w3g[/url]

FoV vs Grubby започна.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 18:18

Гледал съм го :D ...

1:0 за FoV с CL/DK+Fiends+Destroyers

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 18:22

ludiq jabok e dalech po-dobur ot kirtaka grubby ama ... i bez Destroyerz UD si e hyper imba .... se pak paqci + evtinite Buci ! ! ! + nqkolko kurvi deto curse-vat i aidee Ggg Ggg ggg Ggg gGG

i wont let u go

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2004 18:36

2:0 и едно голямо ДОВИЖДАНЕЕЕЕ GRUBBY...
Опит за бърз експанд за Grubby но неуспешен.Отново CL/DK+Fiends+Destroyers+Abos..

Final
MadFrog vs FoV

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost