Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 07:24

е сега какво стана бе?? СКД победи ли 3-тата игра??

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 09:48

Проблема е решен :).

i wont let u go

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 12:10

ЦКД братле ако наистина си ял пица докато плау клан уор-а си се поизложил малко. А иначе войната не е загубена, още повече, че се убедихме, че дяволът не е толкова черен - цкд все пак се справи добре, стфу изигра 2 перфектни игри, с които доказа, че вече е усвоил до съвършенство УД.
А и да не забравяме, че броя на взетите карти е равен 4:4, въпреки че на мачове ни водят с 2:1.
МгХУУ

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 12:26

Ta az igraeh war3 do predi mesec mnogo zapaleno(po 3 4asa na den) no mi pisna.No se ga kato 4eta za vaste clan wars mi se doigrava.No neznam na kakvo nivo ste vie za tova moze li da si kazete nikovete v bnet.Az bah lvl 17 rt a solo ne igraeh.Imam dosta igri at s parvia ot headoff jv)ne koito po kasno joinna bhs i stana bhs.jv)ne.BTW az i oste edin friend sazdadohme clan GSP koito bese dosta dobar no kato gledam sega iako suxx zastoto i moia priatel prekrati war3.Ta kazete si nikovete i ako sme na edno nivo bih joinnal klana vi.

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 12:51

някои добър орк с ип да се конектне към хеадофф
Мг

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 13:36

Първият българин лвл 50 ще бъде опса http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp- ... rName=opsa при положение че е покъртително некадърен, ебаси топ 20 заприлича на незнам кво е тоя progamer.ru 3 пъти ни е мачвало в ладера и 3 те пъти го разкъртих като циганска Цензура нямам думи просто

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 14:33

abe ti insomnia ne go l ismqta6 za bulgarin.opsa e 42lvl a insomnia 43.ne mi se vqrva opsa da go izpravari skoro

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 15:25

insomnia не играе много лейдър геймс от 1.15 .
А ве стфу ти стана про и вече едно здрасти няма,а ... В смисъл намини в хеадофф по някое време.
Мг

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 18:11

абе пич опса вдигна 10 левела за 9 дни аре моля те плс инсо си стой 43 левел от 1 година

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 18:44

ееееее аз ме нямаше дълго време спряха ми и 2 та нета.. ебаххх
я кажете кфо става с тоя вар3 някфи новости няма ли ?
Бтв време е да се напиемммммммммммммммммммммммммм

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 18:46

http://www.pix8.net/files/TheGrubbyConsciousness.gif
ГАВРА С АПМ70:))
ми аре лол ама няма аз да те носа до вас после

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 01:06

Тъй като все пак някой от тука може да се заинтересува ,а гледам мина време и никой не постна (поради липса на време предполагам ) ето резултата ни от clanwar-a :
DaTa 3:2 UB
DaTa.MurdeR.bG VS CKD 2:1
DerZer VS Cutie_Huntress 0:2
DaTa.shpeki.bG VS Cobra_4 2:1
DaTa.Exodia.bG VS MrXYY 0:2
(Clan DaTa) StrikeR & shpeki VS (Clan UB) Sanctify & MrXYY 2:1

Т_Т :cry:

Всички игри може да намерите тук :
http://replayers.data.bg/Clan%20Wars:%20DaTa%20-%20VS%20-%20UB/
*Едната игра на Exodia е кръстена грешно
**Играя под ник real_revenger ,което е акаунт на приятел който използвам понякога за чат в каналите на някой кланове и игра на wc3m докато си вдигна моя достатъчно.

Еми GG аз викам събота и неделя яко да поциклиме ,че тия просто немаха право да ни бият....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 05:04

Не ми се спи седя си ,чета форумите на bnet и размишлявам над баланса в играта....
Попаднах на няколко интересни теми именувани от рода на "My patch 1.16" и реших и аз да напиша на ламерите :) свойто виждане...Опитах се да бъда напълно обективен и ето какво се получи постнах го там поствам го и тука в еднакъв вид...

Human
-decrease Storm Bolt damage to 75/200/300
-decrease Arcane Tower range to 700 instead of 800
-decrease militia base armor to 2 instead of 4
-increase Archmage base strength by 1
Undead
-decrease Death Knight base armor by 1
-Destroyers can no longer absorb mana from statues,but their attack damage are increased by 10 and food required decreased by 1
-decrease Spirit Towers damage by 5
-Gargoyles HP increased by 50 ,but ground damage decreased by 3
Orc
-Level 3 Wolves invisibility removed
-decrease Hex duration
-Spirit Walkers base damage increased by 10
-Ensnare can't be used on heroes
-Bat Rider Unstable Concoction damage decreased to 450 down from 550 ,Liquid Fire slow repair by 50% instead of making structure impossible to
repair
-increase cost of Reinforced Defenses to 200/200 instead of 50/200
-increase cost of Watch Towers by 50 gold
-Scroll of Speed are now accessible to purchase at tier 2
Night Elf
-increase all Ancients base armor by 2
-increase Archers HP by 30 and they have permanent 25% spell
resistance in order to make them less vulnerable
to AoE spells
-increase Driads mana pool to 400
-decrease Fiery Fire duration down to 60sec instead of 120sec
-decrease Chimeras build time by 15sec

Знам ,че на eeasss и другите орки не му харесва ,но ако искате мога да се обоснова за всяко едно...
И още нешо в което се обедих за пореден път днес докато играех ladder и четях форуми...
С орк не само ,че кадето има noob с 0 майкро той задължително ще играе с тях ,ами и 90% от играещите с расата каточели се стремят случайно да не надминат зелените си армии по интелигентност и маниери.
И още нещо когато играещите с орк не могат да доминират над нещо то задължително е "IMBA".Еми да destroyers са imba и то една голяма imba :) , но ако си мислите ,че с тях се печели по-лесно отколкото орк печели срещу елф с towerrush много грешите.
Айде тва е моето лирическо отклонение след малко ще го напиша и на английски ,ще го постна и да има
"Start Flaming" :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 05:30

stfu-n00b!, прави си не можехме да паднем така от DaTa. Аз попреебах малко работата, ама си имаше и причини ;]]] Събота и неделя ще играем, btw мисля преди следващия clan war да направим мини турнирче, за да видим кой е в най-добра форма и съответно той да играе (в него ще участваме аз, stfu-n00b!, ckd, mrxyy и sanctify - така този, който е в най-слаба форма няма да играе ;]). Хмм, така като гледам наистина си поорязал орка, но аз съм се отказал да говоря за баланса, защото ми е писнало да споря, винаги има недоволни (1.16 може и да се наложи fiends vs orc (destros), за това не съм казал нищо ;]).

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 05:39

аре УД имбааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. ДК имбаааааааааааааааааааа.
А в "малкото турнирче" ще имат шанс да участват всички от УБ, които имат желание.
П.С. МгХУУ имбааааааа :P

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 06:06

stfu-n00b! написа:
Тъй като все пак някой от тука може да се заинтересува ,а гледам мина време и никой не постна (поради липса на време предполагам ) ето резултата ни от clanwar-a :
DaTa 3:2 UB
DaTa.MurdeR.bG VS CKD 2:1
DerZer VS Cutie_Huntress 0:2
DaTa.shpeki.bG VS Cobra_4 2:1
DaTa.Exodia.bG VS MrXYY 0:2
(Clan DaTa) StrikeR & shpeki VS (Clan UB) Sanctify & MrXYY 2:1

Т_Т :cry:

Всички игри може да намерите тук :
http://replayers.data.bg/Clan%20Wars:%20DaTa%20-%20VS%20-%20UB/
*Едната игра на Exodia е кръстена грешно
**Играя под ник real_revenger ,което е акаунт на приятел който използвам понякога за чат в каналите на някой кланове и игра на wc3m докато си вдигна моя достатъчно.

Еми GG аз викам събота и неделя яко да поциклиме ,че тия просто немаха право да ни бият....

Еми ти май се беше сдухал от тоя ДерЗер ама си го размаза :wink: Бтв 10х за хоста :P И все пак не трябваше да иска6 последната среща да се играе вчера :twisted:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 06:08

Цитат:
tier one..orc cant do squat.......destroyers wipe out grunts in few moments....kotg piks em off...grunts are too fat n slow n week.....

Тоя е от мойте любимци дето прават 2 казарми BladeMaster ,после 15 грънта ,после още 10тина трола и само в краен случай стига tier2...

Съгласен съм за турнирчето ма трябва да е всеки срещу всеки може би...Освен това ще е нечестно да имаме възможност само ние ,поне и малко по-напредналите от останалите в клана.

А за орка ще ти кажа.
Левел 3 вълци мажат сякакви стрелци в промишлени количества +int герой + почти не можеш да се предпазиш от тях (помните Grubby)
Hex >Entangled Roots Hex= free kill
Spirit Walker-ите мисълта ми е да станат нещо като единица с магически поражения щото си нямат.Все пак така ще има над 30.
Повече от 2 ridder-a с ensnare =невъзможно да измъкнеш герой без ТП
Bat Riders почти е невъзможно да се спре атаката с Liquid Fire в хедоф никой не го прави ,но не и в бнет.
Окопаването е твърде важно (примено да го сравним с овеличаването на маната на кладенците на елфите на
Tier3).
По труден towerrush (ехх що и тука не е като в Корея да го смятат за лош маниер и никой да не го прави...)
освен това повече пари при окупация ,щото замислете се единствено orc може да tech напълно безопасно без казарма и то дори и до tier3.
Scroll of Speed =безпрепятствено отстъпление , грунтове за части от секундата при стрелците или пък мигновен surround на героя ,доста добър предмет за да е достъпен веднага.

НП за хоста.Беше ме страх само да не ме drop и да се преебе работата щото ти казах оня ден 4 пъти...Иначе
без проблем хоста без лаг в бнет :wink:
Ми виж бате няма какво да го проточваме имахте шанс само на ЛТ ма те пък не са го сложили...
А Derzer ме е бил едно време когато играех елф 1 път и то много лошо за това имах някакви притеснения....
Общо взето ме беше шубе да не загуба "алкохолик" :D от harass когато това мина си доиграх напълно хладнокръвно играта ^^.А втората игра като почна да пише глупости просто седях и си мълчах за да не се изнервям.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 07:21

ами СТФУ съгласен съм с теб но мисля че демиджа на дестросите не трябва да се увеличава!!То по-добре с mana absorb!

бтв тва с Гръби и АПМ ме накефи яко :D 10х че го постна еееасс :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 07:45

орките са наи-яки

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 08:40

ако се намали дамиджа на бат райдерите още повече стфу кажи с какво се спират 5 destroyers i 1 frostwyrm samo wyverni? ok.... sa znam 4e bat raider se izpolzvat predimno za counter na light air units no 440 dmg e prekaleno malko... posle za vulcite hmm iskash da kajesh 4e vulcite sa po golqma gadost ot lvl 3 hawk? ili lvl 3 bear? ili 2 lvl 3 water elementela mi te da gi napravat s 200 kruv i -5 bronq mai shte e nai dobre 8)
a za wolf raideri prime mi 4e tova + hex e hero killera na orca ....

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost