Freedom Fighters – от другата страна на барикадата
-
LuDiQt`gReShNiK
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Ммм, май наистина не е никак лошо! Даже си е супер!
Ама да си призная тия български имена малко странно ми стоят там... Да, знам, просто съм свикнал там да има най-различни западни имена и заради това. Обаче пък и за разказа трябва да си е така, нали. Та продължавай в същия дух!
Ама да си призная тия български имена малко странно ми стоят там... Да, знам, просто съм свикнал там да има най-различни западни имена и заради това. Обаче пък и за разказа трябва да си е така, нали. Та продължавай в същия дух!
Never save anything for the swim back!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Споко Стелт, до Ямбол може и да стигнат, ама Сливен никога няма да го вземат отново! Ако трябва ще станем не "Града на стоте войводи" (повече са!), а "Града на стохилядите войводи" (повече ще са!), ама няма да паднем!
Иначе сега сериозно - разказчето е интересно и зарибяващо, макар и прекалено познато - от РА2-то... Ама няма лошо де! И много добре успяваш да пресъздадеш обстановката. И наистина много достоверно и реално звучат репликите и т.н. булшитове!
Продължавай!
Иначе сега сериозно - разказчето е интересно и зарибяващо, макар и прекалено познато - от РА2-то... Ама няма лошо де! И много добре успяваш да пресъздадеш обстановката. И наистина много достоверно и реално звучат репликите и т.н. булшитове!
Продължавай!
Never save anything for the swim back!
- SOVIETS_ARMY
- Обратна връзка:
Стелт какво да ти кажа!В твоя образ виждам един пробуждащ се писател!Наистина талантливо си написал този разказ и е жесток!Просто е невероятен.Много му се радвам продължавай го!!!
Memento mori!!!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
- SOVIETS_ARMY
- Обратна връзка:
Продължение,продължение,продължение!!!Жалко,че повечето които влизат в творческия форум макар и да са малко се захласват по фентъзи разказите,а това чудно произведение ще вземе да потъне в необятните дебри на страниците на форума.Моля те Стелт не го позволявай и ни освободи нас, малката групичка фенове на твоя разказ от дългото чакане.Вервам ти! 
Memento mori!!!
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
High_voltage написа:Честно казано, бях настроен малко скептично, тъй като мислех, че разказа е по едноименната игра (която не ми допада).
Но сгреших! Историята ме грабна още от първото изречение в статията на списанието!
Много добър замисъл за разказ, надявам се да има продължение!
Амм,кво да ти кажа,още като започнах да го чета разпознах белия текст който се появява в интрото...
Може да не е същата история,но има мотиви от играта,която само да те светна е МНОГО яка.Кво ся ше ми кажеш че WarCraft III е по-яка от Freedom Fighters?!
Ся и диабло ше ми искараш най-доброто РПГ,така ли?
Стелт,липсва ти креативност,следващия път се опитай да измислиш нещо чисто твое,не се мотивирай от някоя си игра.
- SOVIETS_ARMY
- Обратна връзка:
За съжаление едва ли ще има виж,че една седмица Стелт не е писал нищо тук!Вярвам обаче все още,че ще го довърши!!!
Memento mori!!!
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Stealth написа:Спокс! Следя темата отблизо, ще има продължение. Просто напоследък бях много зает. Сега като почна ваканцията, дано да имам повече време.
Иначе концептуално съм го завършил разказа, само трябва да го напиша.
евала
ние 6е 4акаме да постне6 дъ некст парт
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.