Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие: Re: po temata
Публикувано на: 12 Юни 2004 22:52

actimel написа:
http://hkkk.fi/~laari/lodger/ilove.html :) edin klip koyto iska da vidi

Яко флашче , ама незнам кво общо има с темата ..... :?:

Профил Skype

Аватар
Заглавие: интерпретация
Публикувано на: 12 Юни 2004 23:46

Темата -> "Гадно но все пак това е реалноста"
интерпретация -> "Еми тва е"

Профил WWW

Аватар
Заглавие: "doorsteps"
Публикувано на: 13 Юни 2004 14:38

Щом те кефи 'флашчето' можеш да видиш още едно на http://hkkk.fi/%7Elaari/lodger/lodger.html

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2004 14:53

dadi написа:
много е добро но колкото е добро толкова е и психарско.Но все пак в някои аспекти реалния свят е то4но такъв
П.С-абе кво му се дразните на правописа бе.Мене не ми направи впе4етления ама вие.Щом сте го разбрали зна4и правописа нне такъв проблем.Еи тва ме дразни - хората да не обръщат внимание на съдържанието а на правописа
Просто като е написано неграмотно изглежда някак... простеещо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2004 18:28

Вие сега си мислите че не мога да пиша добре аз просто не съм внимавал и го написах както пиша в чата или тук във форума :oops:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2004 19:47

grisom написа:
Вие сега си мислите че не мога да пиша добре аз просто не съм внимавал и го написах както пиша в чата или тук във форума :oops:

Значи да формулирам изречението ти... Ти поставяш на едно равнище чата и форума... А форума да не ти е чат? И какво като си го писал, както тук? Това не е оправдание, защото и тук трябва да се пише четливо и разбираемо, с ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ, които липсват в горния цитат!

А за 'творението' нямам какво да кажа - изтъркан до болка 'сюжет', некоректно (с множество правописни и пунктоационни грешки), без достатъчно описание... А за ЛОТР разказа ти мога да кажа почти същото, е, малко по-добре е, но е далеч от наименованието 'творение'! Постарай се повече, особенно откъм правопис!

p.s. Не приемай този пост като заяждане, (и никой друг да не го приема като такова) защото не такава беше целта ми!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2004 22:05

Левиатан /new/ написа:
grisom написа:

Значи да формулирам изречението ти... Ти поставяш на едно равнище чата и форума... А форума да не ти е чат? И какво като си го писал, както тук? Това не е оправдание, защото и тук трябва да се пише четливо и разбираемо, с ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ, които липсват в горния цитат!

А за 'творението' нямам какво да кажа - изтъркан до болка 'сюжет', некоректно (с множество правописни и пунктоационни грешки), без достатъчно описание... А за ЛОТР разказа ти мога да кажа почти същото, е, малко по-добре е, но е далеч от наименованието 'творение'! Постарай се повече, особенно откъм правопис!

p.s. Не приемай този пост като заяждане, (и никой друг да не го приема като такова) защото не такава беше целта ми!

Не,него приемам като заяждане дори се радвам,че има отрицатели мнения.Без тях нямаше да е интересно.Разбрах какво искаш да кажеш и ще се постарая да се подобря. :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 22:15

Малко е пресилено...Не бих казал, че ми хареса. Когато пиша, обикновено се съобразявам с правилото "Разказа да предизвиква интерес, но не към :113: по килима. Всички четем вестници, всички знаем какво става... Но точно благодарение на подобни истории баба ми не смее да излезе да си купи хляб, че аз трябва да й го мъкна (говорим за запаси за цялата седмица). То вярно, че тука каквото го постнеш, се някой ще го одобри, ама ти се оля. Отделните части на историята приличат на извадки от в."Шок", или "Нощен Труд".
Ще добавя само едно - Истината не е такава, каквато ти казват другите. Тя е това, което виждаш с очите си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2004 23:35

uN-ReaL.pro|DeaD написа:
grisom написа:

Казвате,че неговия разказ е далеч от реалността?А нека видим колко далеч от StarCraft реалността е разказа StarCraft Story на един от изявените критици Матт.Е,да ама не!Матт е популярен и ако някой гъкне срещу него той ще го затапи с втръсналото на всички слово "Може да съм на 12,но съм по умен от теб!".Това ще последва и след малко,ще видите...После получава подкрепата на останалите "изявени" членове.И така става театъра...
Разказа на човека може да не е съвършен.И какво от това?!Всеки се учи от грешките си.И ти Матт преди пишеше като,че си в чата,нали?Оправи се?!А защо и той да не се оправи?!Защо всички тук сме тръгнали да се затапваме,само и само да покажем колко по не-newbie-та(тоя израз сам си го измислих,така че не се смейте) сме в сравнение с другите.Защо всеки път,когато някой направи дори малка стъпка встрани от "нормата" някой трябва да го "вкара" обратно с хокане ?!Кога всички станахме толкова съвършенни че да определяме работата на другите.Сократ е казал:
"Не можеш да съдиш другите,ако самия ти не си надминал техния труд"
Това се отнася за почти всички определили разказа като безнадежден,и най-вече за АшаманБГ и Левиатан/new/

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com