[game]Познайте разказа !
[game]Познайте разказа !
Ами гледам много игри започнаха да се въртят и реших и аз да направя една такава.Всеки пуска кратък откъс от разказ,който другите трябва да познаят(не разкази от форума!).Имате право на 3 жокера и тогава трябва да се назове името на разказа(кратки разкази!).Позналият разказа дава свой откъс.Аз ще започна:
"Съмва се,сенките с отдръпват,предметите отведнъж стават разноцветни,а небето -синйо,изгрява смъртта.След няколко часа тази изгряваща звезда ще изригне и ще се слее със своята планета в единна огромна ясна материя.Ще изгори всичко около себе си.Но не и човешката истина.Аз не я бях познал навреме.Бях останал сам.Последния човек,който ще умре на Земята"
"Съмва се,сенките с отдръпват,предметите отведнъж стават разноцветни,а небето -синйо,изгрява смъртта.След няколко часа тази изгряваща звезда ще изригне и ще се слее със своята планета в единна огромна ясна материя.Ще изгори всичко около себе си.Но не и човешката истина.Аз не я бях познал навреме.Бях останал сам.Последния човек,който ще умре на Земята"
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Ех,човеко човеко.Подразбира се(представи се),че:grisom написа:Играта,която си измислил едвали ще може да бъде реално играна защото по света има милиарди разкази и те само в една област(като фентази например).Едвали дори със 100 жокера ще можем да познаем разкас които никога не сме чели.
1.Разказите са поне малко известни
2.Издавани са в България в хартиен вариант(преведени са на български)
3.Едва ли са на неизвестни автори.
Това стеснява избора доста
Но то явно наистина няма интерес затова няма и да продължавам играта.Нека си тъне в забрава
http://wkoz.net - rap shit 24/7
-
Culture Nineteen
-
Culture Nineteen
-
Culture Nineteen
-
Culture Nineteen
-
The.Rampage.Rado
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Аз пък съм съгласен Фантома нека даваме откъси от игри
Познаите т'ва:
Ужасяващо откритие на най-висшите магъосници праща непокорния заклинател Ронин на рисковано пътешествие из контролираните от орки земи на Каз'модан. ЗА да спаси Азерот Ронин ще трябва да сключи опасен съюз с древни цъщества от огън и въздух
[/b]
Познаите т'ва:
Ужасяващо откритие на най-висшите магъосници праща непокорния заклинател Ронин на рисковано пътешествие из контролираните от орки земи на Каз'модан. ЗА да спаси Азерот Ронин ще трябва да сключи опасен съюз с древни цъщества от огън и въздух
MOHAXA is ending!!!
- SneakyDude
- Обратна връзка: