Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 18:46
Там е работата, че ги закла без да му мигне окото и без дори да слуша жената, щом я спасява е редно да и уважи желанието, а той действа механично и донякъде сбъркано. Все още не съм разкрил характера му и има доста неизвестни.
Това, че лесно ги уби също беше и малко ефект на изненадата за първия, а този който остана жив просто не се би, той беше застрелян от растояние.
Също така не мисля, че чак оцелва муха в гъза от 300 метра, но добре би се справил с главата и врата на елен, ако не мърда.
Когато мислех име ми минаха няколко през главата. Първото мисля, че беше добро, но се отакзах по някаква причина(прекалено много напомняше за нещо, но сега не се сещам какво беше), другите не бяха подходящи за елф или звучаха глупаво. Ален беше първото свясно име, което ми дойде- не беше често използвано т.е. изтъркано от употреба и беше някак странно, подходящо за елф. Иначе филма мисля, че не съм го гледал. Мисля, че имаше нещо с Ван Дам със същото заглавие, то ли е? Когато мислех за легиона повече си мислех за древен Рим, отколкото за времето на този филм.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 21:49
Абе давай да върви с тоя героий, ама ти си знаеш, че не трябва да има "изцепки"! Нали?
Филма наистина е с Ван Дам, ама няма значение...
АРЕ БЕ, НЯМА ЛИ ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ????
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 22:49
Само неща от рода" той замахна и повали мърлявия тежащ само 50 тона дракон с меча си"
Споко бе, няма да има.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 22:54
Или пък "той пръдна, замириса на чесънче и вампира умря на място"...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2004 12:45
Аз си мислех за нещо от рода на " той си вдигна ръката и дори орките се разбягаха от вонята"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 04:21
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 04:55
Разбира се, че може! Само си напиши нещо като герой толкова! Както казах, "новите" правила са на 62 страница, та поне тях прочети.
Обаче не знам дали ще можем да се справим с часовата разлика?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 12:09
Е незнам.Надявам се да не е толкова зле със часовата разлика. добре утре пристига героя ми и се пазете.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2004 18:05
Aми ще се пазим тогава...
Останалите правила са някъде около първите страници, та няма да е лошо и тях да прочетеш. Както и да е, лесно ще схванеш какво трябва да правиш и какво да не правиш.
При теб колко часа е разликата?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 08:30
Смут се разнесе във северната база на хората от Асерот.Изглеждаше така че във близката гора е забелязан нощен елф.Това беше опасно.Във замъка рицаря със блестяща брония се приготвяше.Приготвяшесе за битка.
Бронията беше бяла със златни надписи и знакът на Кралството Асерот.Рицаря беше във стаята си когато оръженосецът му почука на дървената врата.
-Кой е там? попита рицаря.
-Това съм аз Сър вашия оръженосец-каза слугата му.
-Можеш да отвориш вратата-каза рицаря.
-Сър Дарлен един от селянините казва че е забележил странна фигура да
Сри хора ама МАйка ми казва да си лягам че е 12 часа и ми пищи тука си лягам.Утре ще продължа.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 10:47
Добре, ама да знаеш, че НЯМА да сме във вселената на уора, така че най-добре зарежи тоя Азерот!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 21:27
...съвсем скоро ще постна описанието...
П.П.Това не го ли бях писал преди
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 21:44
Koe по-точно? Напушен, все още ли си "вътре"? Ако да - довърши си представянето на героя!
Така, искам да кажа на всички, че съм напълно сериозен в това, което ще правя и просто за момента съм го оставил, защото съм/сме в края на годината и даскалото зове за финален напън. Но след като свършим, започваме!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 21:54
MetalGearRex написа: Koe по-точно? Напушен, все още ли си "вътре"? Ако да - довърши си представянето на героя! Така, искам да кажа на всички, че съм напълно сериозен в това, което ще правя и просто за момента съм го оставил, защото съм/сме в края на годината и даскалото зове за финален напън. Но след като свършим, започваме!
Рекс!Напълно съм съгласен с теб,сега имам още класна и бла-бла-бла
Само още 2 седмици и
Надявам се да не почваме преди 22 нали?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 23:00
Aми да ви кажа, мисля си, че преди края на годината няма да стане. А и честно казано ми се гледа европейското!
Обаче кофтито е пък, че после почват кой по море, кой по планина... Аз например най-вероятно за една седмица няма да съм си у нас в началото на Юли...
|
|
|
|
|
Till Death Comes
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 04:27
Ам, аз с'я тръгвам на моренце!
Ай, със здраве на всички, чакайте ме да се върна!
Аз нали съм записан, а ако не - със стария ми герой се записвам!
p.s. Довиждане за 10 дена!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 11:04
Явно и Мат няма да е тука... 10 дена каза, значи до края на месеца. Ами може би чак към 10 юли ще можем да поиграем. Някой друг, който няма да е тук?
|
|
|
|
|
Demis
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 23:22
ok ама само героя ли трябва да опи6а или със некъв пазказ за фон
ако требе само героя и ако рекс ми позволи да играя а ето го и греоя
Той бе6е слуга на тъмната страна.без колебание убива6е кагато му се налага6е.отдаден на гнева.
войн който бе6е се отказал да служи на някой,а само на себе си(тва 6е се промени)
отраснал в беднотия и страдания той се бил нау4ил да се оправя сам за вси4ко,но не винаги успявал
за това лежал 10 години в затвора за "непристойно"поведение като се опитал да убие 6 4овека
за това 4е не са го пуснали в дома му.обикновен разпит за последното убиийсво в града.
и все пак той бил по силен от другите войни в града заради ме4а който му позволявал да манипулира
умовете на хората които се исправяли сре6ту него(не вси4ки умове са слаби)без родители,без никой който да го оби4а,забравил 6то е 4уство,той знаел само да убива.
ЗАБЕЛЕЖКА:аз съм само на 12г. така 4е сори ако не ви е харесало.
отправяийте всякакви критики плс.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 23:42
Значи честно казано за момента няма толкова много проявили интерес, така че ще се приемат всякакви предложения. От вас засега искам само да следите темата, когато има нещо ново в нея.
Демис, точно нещо такова имах предвид. Ако искаш напиши и нещо като разказче (малко!) с него, някаква случка с него.
|
|
|
|
|
Sweety
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 23:52
И аз ще се включа,ако може да съм Серафимка (от сакред)
Име - Ангел
Носи брадва и блестящ син меч,има червени крила извиква кон ако иска да избяга или да стигне до някое далечно място.Друго трябва ли?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|