Автор |
Съобщение |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 17:07
abe hora nqkoi znae l i kakvo se e slu4ilo s http://www.replayers.com zashtoto na men ne mi go otvarq
|
|
 |
«†PlaGuE†™»
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 17:18
stfu-n00b! написа: Дай ми един P 4 на 3,2 Ghz ,че мойта щайга е на 1,8 и ще оредим въпроса...........  cdkeys струват пари (оригинални копия на играта),а с един НЕ могат да играят едновременно двама..... \
Щте ти дам един _|_ - дървен, искаш ли?
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 17:40
майка ти прави свирки на азис бе лайнар
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 17:58
И на мене не ми го отваря...Откога е така ? Сигурно е нещо малко ..проблем със сървъра или пък нещо реконструкция......
Britannicus ще се въздържа от коментар просто не си струва....
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 18:00
от преди 2 дни и аз си мисла че може да е от сървъра но поне да се бяха написали нещо
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 19:15
ам ебал им се е сървара.....дано го опрарявят скоро.....
аа тоя коментар кърти вани..просто ако не го изслушате.......нема да живеете..абе кви вани..цели бани кърту..просто луд
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 19:21
наистина слушайте го
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:04
4естит ви празник деца 
|
|
|
|
 |
«†PlaGuE†™»
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:18
eeasss написа: майка ти прави свирки на азис бе лайнар
Iz4ezni ot sveta, kat na babati posledniq menzis!
P.P. Azis ebe ba6ta ti. Kaji na ba6ta ti 4e mu se e razvalil rezbata. 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 20:53
Britannicus написа: eeasss написа: майка ти прави свирки на азис бе лайнар Iz4ezni ot sveta, kat na babati posledniq menzis! P.P. Azis ebe ba6ta ti. Kaji na ba6ta ti 4e mu se e razvalil rezbata. 
Ей инвалид отивай си играй срещу компютрите и ни се махни от главата бе.....Дееба тъпото копеле дееба...Казваме му ,че не се дават така ,той ше ни псува...Ми добре тоя урод дето наричаш майка да умре от рак на черния дроб дано.........Айде отивай да си чакаш CDKey-a.....Ще ти го дам да го посмучеш за другия 1ви юни не се отчайвай.....
Тоя горния разсипа страницата....
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 21:23
ROFL
имаш късмет че не сам в настроение да се заяждам пък и не е това мястото така че GO FUCK YOUR MOTHER
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2004 21:37
eeasss, братле евалата, не това е мястото.
Тоя най-горния верно прееба страницата...btw ламенца, поне в тази тема не бяхте
налазили...ще се радваме искренно ако няма нови попълнения към дискусията, особено
ако не се вслушват в думите на другите...
|
|
|
|
 |
Cyrax
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 12:09
Anonymous написа: eeasss, братле евалата, не това е мястото.
Тоя най-горния верно прееба страницата...btw ламенца, поне в тази тема не бяхте налазили...ще се радваме искренно ако няма нови попълнения към дискусията, особено ако не се вслушват в думите на другите...
скапани гости...за кой път прецакват темата...СТФУ сори че продължавам да те занимавам с глупости но все пак можеш ли да ми дадеш линк за програмката?аа бтв replayers-a ми го отваря.Явно са го оправили 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 13:01
Британикус ( бейби хД ) имам няколко похвали към постовете ти :
1. Това, че си тъп няма да го споменавам, ти го виждаш всяка сутрин в огледалото. ( ако имате такива може да си ги счупил )
2. Почваш да ругаеш след като получаваш отговор на въпросът си - да не би да имаш проблеми в семейството или просто комплексите те карат да го правиш ^^
3. Толко си ламав, че не можеш сам да прецениш че никой няма да ти даде ха така без пари кеу-ове за 110 лв.
4. Такива лами като теб не заслужават компютри като този който си написал в подписа.
ПП. Другите : просто игнорирайте такива пичове и не отговаряйте на въпросите/ругатните от тяхна страна. 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 13:50
|
|
|
|
 |
Billy-to
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 13:55
Имаш ли линк който да не е от техно-линк че на мене не ми го отваря?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 20:39
някой да знае от къде мога да дръпна кий чейнджър за рок, че си намерих кий, но съм загубил цд-то, рових се из търсачките, но работещ не намерих
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 20:56
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2004 20:58
stfu-n00b! написа:
тзтзтз
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2004 06:29
Аве в тоя форум модератори няма ли ?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|