Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2004 21:38

Аууу, кво става тука бе?
Хамелеона няма да го има... Какво ще да правим сега?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Май 2004 21:52

Момчета, айде да се уговорим пак, а? Ден, час?

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 07:27

Ами Хамелеона го нема, щото са му спрели нета и така ще бъде до към средата на Юни, а пък аз заминавам на море на 16... Значи аз по принцип съм съгласен винаги, но ни трябва ново ДМ... Та аз не искам да съм въпросният, а предлагам... Рекса! :wink:

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 11:22

Мен? ...
Мнението на другите? Честно казано и на мен ми се иска да пробваме наново, а понеже Хамелеона донякъде се издъни (но като за първи опит беше добре! :live: ), а по-важното - няма го, та ще ни трябва друг Мастър... Мнението на другите?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 15:44

Момчета The Chameleon ще се върне скоро. Що то ще си пуска интернета. Аз съм от неговия клас.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 18:51

Наш Хами... може би, луди Макс ;) Но докато не го направи... нищо е е сигурно. Аз съм "ЗА" Рекс да е ДМ ;) Дори и мене да ме сложите като ДМ ще бъда съгласен. И знаете ли защо? Щото искам да правим нещо ;) Макар че аз нямам право на глас, имайки се в предвид че мен ме няма много често ;) Да не кажа само веднъж... :P

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2004 22:42

Да ви кажа честно аз още от началото мислех аз да съм Мастъра, ама понеже не бях сигурен дали щях да мога да се справя, а Хамелеона изяви желание, та му предотставих тази възможност. Та сега отново с чудя дали да не съм аз Мастъра, та да видим дали аз ще успея да го направя добре.
Освен това, дори и аз да стана Мастър, това не означава, че РПГ-то на ХАМстера ( :) ) ще остане недовършено, т.е. можем да го довършим по-късно. По принцип нямам нищо напротив аз да изпълнявам тази роля, но не знам дали ще имам време. Това е единствения ми проблем. Ама ще си помисля. Та от вас искам да ми кажете дали искате да участвате! ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИ; изявили и изявяващи желание, т.е. всички, не само тези, участвали вече. Т.е. прави се ново парти!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 11:00

Така, навит съм да съм Мастър! Т.е. ще направим ново приключение!
Условията са същите. Обаче има едно ново - искам литературна стойност на писанията ВИ, т.е. искам да не са от сорта на "скачам напред и замахвам с меча". Точно затова и искам като "давате заявки" за героите си, да ги опишете добре, с литературна част, та да мога да преценя дали ще можете да се справите. И ако има много кандидати, то ще си избера няколко точно по този критерий. И така, чакам ви! Поствайте тук героите си!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 12:45

ОК, може ли си опиша нов герой или оставам със скелета си?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 14:11

Рекс, нужно ли е да ти се доказвам още ;) ?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 15:22

Takaaaaaa... :)
Върнах се "малко" по-рано,ама здраве му кажи :)
Рекс и аз съм съгласен ти да си Дм-то(поуморих се) :D
Е,решете си дали ще го доиграваме приключението...ако не то поне да ви кажа как свършва :P
Ще намина вечерта :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 15:30

Ами ако ще го изигравайте - изигравайте го ;) Ама по-бързичко ;) А хами - ти си запази края, може да го вметнеш някъде другаде ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 17:47

Ами аз си оставам със стария герой... Рекс, както каза Екс-а, прецени дали имам достатчно "литературна стойност"! :wink:

p.s. Хами, че ти се върна! :D Ами кажи как свършва, щото не ми се доиграва на мен...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2004 22:13

Existence написа:
Рекс, нужно ли е да ти се доказвам още ;) ?

Да!
Значи решихме! Аз ще бъда Мастъра (благодаря на Хамелеона, че не се сърди (или поне че не го показва)). Кога обаче ще можем да започнем не знам. Най-рано в събота, но и за тогава не е сигурно.
Сега да се разберем за някои неща, още от сега.
1. Групата ще е максимум от 5 или 6 човека! Ако някой се откаже или нещо такова, или изобщо ще се приема някой нов, АЗ решавам това! Това се отнася и за такива, които са изпуснали нещо. Т.е. гледайте да не пропускате, защото не знам дали после ще мога да ви включа. Това не значи, че трябва да пренебрегвате личния си живот заради "мен", но искам сериозни хора, които ще могат да си планират нещата за след седмица.
2. НИКОЙ от старите членове не е с "резервирано" място! Затова и Екс, ще ми се "доказваш" още. Това се отнася за всички, т.е. "нови" и "стари" играчи. "Квалификациите" ще се осъществят чрез представяне на героите ви. Ако някои иска да играе със същия герой, нека само го постне още веднъж, като, ако иска, може да го опише наново. (Рийв, може да не си със скелета си). За предпочитане е "по-интересни" герои, които да "крият нещо в себе си", някакъв потенциал, някаква история. Герои от типа на "Пешо, човек, воин" въобще няма да се взимат под внимание!!! Също не се приемат герои тип "Супермен"!
3. Няма преднамерено да "убивам" героите на хора, които "не ми харесват", т.е. "не играят добре" (т.е. пишат неща от сорта на "казвам "Огнена топка" и изпепелявам орка" или "вадя си меча"), РАЗБЕРЕТЕ МЕ ПРАВИЛНО, но си запазвам правото на негативно отношение спрямо тях.
4. За предпочитане е, играчите да бъдат с поне малка доза инициативност. Т.е. да могат дори и сами да създават приключения, а не да чакат само мен да им кажа "Бармана ви заговаря". Не трябва да чакате само мен, а сами пишете това, дори и този разговор да се окаже напълно безсмислен. Почти задължителни ще са разговорите между членовете на групата (разбира се, ако има за какво)!!! Точно за това ще е добре да можете сами да си създавате играта. Освен това, съгласете се, така всичко ще бъде много по-истинско и много по-забавно.
5. Желателно е, почти наложително, да се познават правилата, по които ще играем. Т.е. какво може и какво не може да се прави. Те са описани някъде в началото на темата, препоръчвам да се прочетат. Ако на някои не му се прави това, то да помоли някой да му ги обясни. Може и мен, но не знам дали ще се навия. Поне за сега...
6. Приемат се и се обсъждат всякакви предложения относно всичко. Това означава относно стила на писане, начина на водене на приключението, системата на писане и т.н. Искам вашите предложения. Може да приема дори и предложения относно историята (особено в момента, понеже все още нямам такава).
7. Ако имате въпроси, ЗАДАВАЙТЕ ГИ! Или в темата, или на ЛС, няма значение, искам всичко да е кристално ясно!
8. ОЧАКВАМ НОВИ КАНДИДАТИ!

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 13:29

Рекс,харесват ми правилата!
Сега...нека да разкажа моя "велик" замисъл:
1.Ако имаше умения всичко щеше да е различно...
2.След като дракона ви каже гатанката(вече намерих много ...благодарности към Лорда на Драконите) или щяхте да познаете или щяхте да се измъкнете чрез мъдрост(силата беше чиста смърт в тоя случай и Рекс,ако джуджето ти се бе опитало да одари драконааа :roll: )
3.След това щяхте да се озовете на върха на кулата,където щяхте да видите празна стая с 1 огледало да стената.В това огледало щяхте да видите НАЙ-ГОЛЕМИТЕ си страхове и след като всеки ги беше преодолял,огледалото щеше да се спука...и да разкрие изхода от кулата.Долу щяхте да забележите вода и нищо нямаше да ви попречи да скочите(м/у другото 1 от начините да преминете дракона беше Екса да направи някаква илюзия,която дракона да подгони...).Там щяхте да видите БЕЛИЯ МАГ,заедно с мъртвите герои(ако има такива...поради глупост или лош подход)и щяхте да разберете,че това е било просто 1 изпитание от БЕЛИЯ МАГ,с което той е искал да се докайете за следващата ви мисия...търсене на медальон в Мрачния лес...ноооо няма значение :) (вече)
Таааа ако имаше левели,тея които бяха оцеляли щяха да вдигнат ниво...ТОВА Е :)

П.П.Рекс,ще си постна героя по някое време :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 20:37

Аз си написах героя, надявам се да ви хареса.

Тъжна фигура седеше на ръба на скалата и наблюдаваше близкия град. Той бе изпълнен с живот, но от тук изглеждаше заспал. Пушек лениво се издигаше във въздуха и подсказваше за кладата. Днес бяха екзекутирали още една вещица. И защо?
За да покажат, че са по-силни от тях? Дали наистина беше вещица или поредната обикновенна женица нежелаеща да се омъжи за поредният градски големец?
Фигурата стоеше и наблюдаваше. В това той беше най-добър. Години наред просто беше наблюдавал и му бяха плащали за това. Беше стоял на пост при атаките на тъмните елфи и дори лично бе спасил принца.
Сега беше просто странник в непозната земя. Знаеше, че този “лов на вещици” не беше нищо повече от обикновенна разправия с по-силните жени. В патриахалното общество те винаги страдаха. В неговото общество това не можеше да се случи... или можеше? След това, което му бяха сторили не вярваше на нищо.
Той вдигна лъка си от земята. Беше къс лък, но му служеше вярно много години. Всъщност не чак толкова много за годините на един елф. Той беше още млад, но беше видял много, повече отколкото някои биха видели през целия си живот. Жестокостите на живота го бяха наклонили към тъмната му страна. Сега той разбираше тъмните си събратя и дори би предпочел да е с тях отколкото със собствения си народ. Дали тъмните елфи не бяха по-добри?
Това нямаше значение сега. Беше видял, че всички народи са жестоки и нессправедливи... но той... той не беше ли по-различен? Правеше това, което смяташе за правилно, но достатъчно ли беше това?
В далечината се чуха писъци. Поредната жена щеше да гори на клада. Не можеше повече да търпи това.
Изправи се и синьото му наметало покри отново почти цялото му тяло. Под него той стисна късия си меч и закрачи по зелената трева. Слизаше от хълма. Повеите на вятъра отместваха плаща му и през кратките моменти на разкритие се виждаха метални отблясъци. Елфът носеше лека броня. Покриваше цялото му тяло, но беше тънка и лека. Не беше тръдно да се пробие от меч или да се огъне от боздуган, но предпазваше от стрели, изтреляни от по-слаби стрелци. Наметалото му беше прикрепено за нараменниците и това му придаваше почти благороднически вид. Косата му беше вързана на опашка, но не цялата. От едната страна самотен кичур коса се развяваше от вятъра. Като малък се чудеше дали рижата коса е характерна за елфите. Не беше.
Наближи портата на стената и видя как двама стражи водеха млада жена. Тя се дърпаше, но те я държаха здраво. “Причиняват и болка- помисли си той- но тя нищо не е направила” Приближи се още малко.
- Веднага я пуснете- извика той, след което прибави по-тихо- пуснете я да си върви!
- Кой си ти, че да ми казваш какво да правя,- излая едииният страж- аз съм закона тук.
- Пуснете я!- едва доловимо прошепна той, след което отметна наметалото си и се видя как стиска къс лък в лявата си ръка. Другата страна на тялото му все още беше скрита.
- Какво си мислиш, че правиш?
- Мисля, че е време да престанете с този цирк! Умряха достатъчно невинни жени.
При тези думи той вдигана лъка. Стражите се втрурнаха към него. Не направи нищо. Те тичаха към него и когато вече бяха достатъчно близо той се завъртя, като по инерция те минаха покрай него. Скритата му ръка се появи изпод плаща и острието на меча се впи в плътта на втория страж. Той изквича и падна на земята. Другият се объна точно на време за да види как туловището на другаря му пада и след няколко секунди бива пронизано от къс меч. Елфът стоеше на коляно и натискаше острието си по-навътре в тялото. Войнът се обърна и започна да бяга. Елфът се изправи и се видя, че на крака му беше прикрепен малък колчан стрели, като част от бронята. Той извади една и я сожи върху лъка.
- Нееееее, не го убивай- изкрещя жената.
Елфът поседя няколко секунди колкото да премисли и пусна стрелата. Тя излетя от лъка след няколко секунди се заби в гърба на пазача.
- Нееееее! Защо го направи! Зашо?- жената отначало крещеше, но след малко се задави и сълзите потекоха от очите и.- Защо, защо- хриптеше тя.
Елфът извади меча си от трупа, избърса го в неизцапаните части от дрехата на войника и го прибра на кръста си.
Още една място, от което трябваше да изчезне. Едно от многото. Казваше се Ален. Някога беше в армията на елфите. Беше един от многото обучени за това. Беше обучен с лъка, но негов приятел от легионерите го научи да върти меча. Той твърдеше, че е от добър, но никога няма достигне класата на професионалистите. Жалко, че точно него би в дуел... Но той не бе от най-добрите. Едно беше сигурно- той нямаше никаква представа какво му готви следващият ден.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 20:46

Сори за флуда, но не ми се единтваше толкова голям пост.
Дайте мнение за героя. Мислех да го пусна в отделна тема в творческият форум. Мислите ли, че трябваше?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 20:58

Сентри героя е готин , а като цяло и разказа бива - макар доста да натякваш че не е прекалено силен ( това заради заръката на Рекаса ли е ? ) . Можеше веднъж да споменеш че не е най-добрия и това е . И това за бронята готино но се набива на очи ! Очевидните опити за отслабването на защитните и функции ! Иначе разказа си е ОК !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 21:22

Знам, че опитите за отслабване на героя са прекалени, но това е заради Рекс. Бронята ми трябва да е също и лека, защото бързината мисля да е основното качество на героя. Бях си измислил и други неща, но реших да си оставя идеи и за друг герой, все пак чакаме новия ти проект :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юни 2004 22:24

Рийв, героя ти е готин, но нещо пак малко по-як отколкото трябва да е ми се струва. Нещо прекалено лесно закла двама стражи (прекалено, без да му мигне окото), малко прекалено добре стреля с лъка, малко прекалено спокоен и уверен е... Ама нищо, остави го така, а в разказа го давай "по-полека".
Или дори може би трябва да направим героите "добри" в поне едно нещо? Ако искате, нека бъде така! Т.е. изберете си нещо, в което героя ви ще бъде прилично добър (това не означава, че ако си изберете нещо от сорта на стрелба с лък, ще можете да уцелите летяща муха в задника от 300м). Така и ще се появи този така желан от Хамелеона и някои други елемент с умения, но искам те да бъдат така описани, че да не се разбира "Умение: хвърляне на ножове" или "Добър в: огнени магии". Искам така да опишете нещата, че да изглеждат като умение на героя, нещо с което той се справя добре. Например Рийв пише, че "героя ми е бърз, може да ползва меч, но истинската му сила е в стрелбата с лък, в което той се справя достатъчно добре"... Предполагам ме разбрахте.
Искам някой нов! Това го казвам, защото уж имаше много кандидати и т.н., а сега, когато е момента да се включат, никой не пише. Дори и уж "запознатите" и навити да пробваме, също не проявяват забележим интерес. Да, имате още време, но нека поне напишете, че сте заинтригувани (ако има такива де)!
п.п. Рийв, тоя "Ален" от филма "Легионерът" ли го взе? Името и споменаването на "Легиона" ме навеждат на такива мисли...

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com