ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХХАХАХ
Тоя човек е НЕВЕРОЯТЕН........За downwhere става думаа леелелел.Спира да прави коментари ида играе warcraft ,но прощалния му коментар простоооо.....Нямам думи.....НИКОГА досега не съм се смял толкова на нещо свързано с wacraft........
Леле първо коментира с скорост 10тина думи в секунда (на ебавка)...
После се прави ,че коментира на корейски (което е най-смазващото в целия коментар..Който не го намира смешно значи не е слушал как коментират в корея по техните прогейминг телевизии или по лошото няма чувство за хумор.)
После говори с различни хора от персонала на wcreplays като си прави ебахти ебавките хаахах......
После си прави ебавка с tillerman като говори така умряло като него и с неговия акцент само за имбалансите в играта и направо получава оргазъм при споменаването на Staff of Lightning Shield.....Как се пали като му stormbolt-нат героя.....
След това прави списък с новостите в 1.16
Следва топ10 на глупостите които са писали хората на RT bnet....
Интервю с Майк Тайсън който играе яко ladder

.....
Интервюта в "съблекалните" на различните раси.....
Яко ругатни ,спор дали това е gargoyle или wisp............................................
Изрод.................
Качих го на БГ сървър за да можете по-лесно да го чуете който иска.......Препоръчвам ви го не с две ми са 10 ръце.......28МБ 98минути МР3 формат..........Между 35 и 60 тата минута може и да го изпуснете не е толкова готино , но просто хора ВИЖТЕ ГО опа ЧУЙТЕ ГО....Ще умрете от смях и няма да съжалявате за тоя час ,час и половина някой моменти съм си ги връщал по 10 пъти толкова са култови........
СТРУВА СИ сериозно ......................
Айде стига реклама ето ви и линка :
http://ftlbg.com/Marcinko/Other/dwfinalcommentary.mp3
А забравих и "разговора" с CrazyAssasin и неговото обращение към народа на САЩ....И неговите размишления около мапхака.....
Тоя човек е трябвало да стане актьор........