Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
- stfu-n00b!
Взето от форума на wcreplays :
No comment...i dunno, today i played a guy who is lagging badly. Then he asked me to press ALT Q+ Q to stop the lag. i dunno if it works, so i didn't think of try at all. can any of u tell me what is this ALT + Q +Q thing ..
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- «†PlaGuE†™»
- Обратна връзка:
oh my fucking god what a dumb assstfu-n00b! написа:Взето от форума на wcreplays :No comment...i dunno, today i played a guy who is lagging badly. Then he asked me to press ALT Q+ Q to stop the lag. i dunno if it works, so i didn't think of try at all. can any of u tell me what is this ALT + Q +Q thing ..
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Bravo, Dido!
Bravo be, Denik - tvoita tema naistina bila baq golqma!!!!!!!!!!!!!!!!!
не дават СД-кий-ове беBritannicus написа:Adi v hora kajete cdkey za da moga da igraq na neta. T1rsil s1m i s1m namit1l cdkeyove no s tqh ne stava.
-
Гост
nqmam pari za original warcraft no puk imam kam 10 keya 
sorry no ne gi davam na nikoi nali vse pak i az trqbva da igraq
koito ima malko pove4e akul v glavata moje sam da si nameri v neta
е който иска мога да му дам баннат кей, с него не може да се играе ладер обаче custom moje
е който иска мога да му дам баннат кей, с него не може да се играе ладер обаче custom moje
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
-
Гост
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1 ... sc&start=0 - тия са подхванали rpg манията ;]]]
UB, другата седмица може да направим друг clan war, с nwa, от тяхна страна може би ще са nika и infection, така че този път сигурно ще е по оспорвано ;] stfu-n00b!, довечера ще тренираме ли ?
UB, другата седмица може да направим друг clan war, с nwa, от тяхна страна може би ще са nika и infection, така че този път сигурно ще е по оспорвано ;] stfu-n00b!, довечера ще тренираме ли ?
eeasss написа:nqmam pari za original warcraft no puk imam kam 10 keya
ee ман и кфо ше ги праиш тия 10 кеиа ?? ще си ги дурьиш до гроб =) ??
та никои да не може да ги позлава =(
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
ако става дума аз имам 3 кеиа ама 2та са АДСКИ ЗАЕТИ !
някаф дебил ги е постнал в някаф форум !
па и 3тия ми кеи е супер зает... хубу че съм ранобуден и като стана го заемам иначе Никакъф шанс да играя =)
някаф дебил ги е постнал в някаф форум !
па и 3тия ми кеи е супер зает... хубу че съм ранобуден и като стана го заемам иначе Никакъф шанс да играя =)
"Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
- stfu-n00b!
wc3m finals започва секи момент....Който иска да гледа waaahtTV ще е супер щото такова сборище от играчи може да не видиме чак до WCG......
Brackets.....
http://tournaments.wcreplays.com/index. ... id&TID=112
ЕДИТ
леле по 3-4 игри на един път не знам коя да гледам вече сега гледам като ,чели Fury ,ше падне от Miou..Гледайте
Brackets.....
http://tournaments.wcreplays.com/index. ... id&TID=112
ЕДИТ
леле по 3-4 игри на един път не знам коя да гледам вече сега гледам като ,чели Fury ,ше падне от Miou..Гледайте
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
- stfu-n00b!
МНОГО е сложно да се каже текат толкова много мачове едно временно досега съм гледал 2 ама паралелно са се изиграли 10тина....Сега гледам DIDI8 vs Survivor на gnoll didi тръгна с beastmaster....