Автор |
Съобщение |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 07:00
Ами iCafe9 спряха спонсорството ===>>> си махнаха името естествено...Един или 2
кръга играха като "Clanless power" и после играчите се разотидоха и отбора се разпадна.....Анулираха резултатите на всички срещу тях ,абе се едно изобщо не са играли...Както виждаш последния playday е 10....При 12 отбора би трябвало да са 11
както се сешташ ,но са махнали сичко......
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 07:46
Мг
Наистина многог добро микро (как си опази висповете само :Р) и оригинални идеи  И въпреки вси4ко направи някои гре6ки - събира6е големи ресурси, отказа по4ити готово трии ъф лайф ... а пък и орка не оказа никаква съпротива (като видя масата ар4ери ре6и да прави лайвърнс :Р ) ... според мен бараката с/у елф е задължителна
И все пак наистина много добра игра за муун-а
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 07:52
Цитат: WCReplays:Значи смяната е била заради парите?
SK.FaTC:Не!Въобще не!Самото състезание межди играчите ми харесваше.След един месец игра се запалих доста повече,дори мога да кажа,че Warcraft ми харесва повече от Brood War.
WCReplays:Ясно.Можеш ли да споменеш някои от турнирите,в които си участвал?
SK.FaTC:Участвал съм в CPL Cannes, XSarena philips challenge, ESWC, WCG Франция, ECG, WCG, CPL Копенхаген и CxG. WCReplays:И какви бяха резултатите?
SK.FaTC:9-ти CPL Cannes, 1-ви XSarena, 3-ти ESWC, 1-ви WCG France, 1-ви ECG, 5-ти WCG, 7-ми CPL Copenhagen и в top 10 CxG.
WCReplays:Можеш ли да споделиш,колко пари ти е донесъл Pro Gaming-ът и можеш ли да живееш от това?
SK.FaTC:Ако не смятам спонсорството,съм спечелил около 8000 euro от всички турнири.Но не мисля,че ще мога да си вадя хляба от това,пък и плановете ми не са такива!
WCReplays:Какво мислиш за азиатците,които играят по цял ден само и само да са най-добрите,и вярват,че Pro Gaming-ът може да е доживотна професия?
SK.FaTC:Ами в Кореа например е доста по-различно от Европа.Там има много повече турнири,паричните награди са много по-големи,въобще има голям интерес от страна на спонсорите и т.н.Но всепак има много малко геймъри които могат да се прехранват от това.Незнам...не мисля,сега Gaming-ът може да е професия,може би след няколко години...
WCReplays:Ако погледно в бъдещето виждам как ходим в геймърски университет,и изпитите представляват игра с някои Pro Gamer...
SK.FaTC:Ха-ха...това ще е интересно!
WCReplays:А всъщност каква е ролята на спонсорите?
SK.FaTC:Ами те ми плащат пътуването до разни турнири по света,хотел,храна,освен това ме снабдяват с хардуер.
WCReplays:Ти си в добре познатия клан Schroet Kommando.Как се присъедини към тях,и какво е чувството да си в такъв известен клан?
SK.FaTC:Присъединиш се към SK през август 2003,след като получих предложение от SK.NuKe.За мен е чест да съм част от Schroet Kommando.
WCReplays:Какво представлява клана като организация и спонсори?
SK.FaTC:В началото имахме проблеми с организацията на LAN турнирите,защото NuKe организираше on-line частта,но никой не се занимаваше с другите неща.Сега вече SK.Bds се занимава с това.Благодарен съм на нашите мениджъри, те наистина се стараят да ни мотивират и да намират спонсори за големите турнири.
WCReplays:Как избират кой играч в кой турнир да участва?
SK.FaTC:Ами много просто.Виждат кой е в добра форма, смятайки Ladder-a,и какве са постиженията на предишните турнири и така... WCReplays:Кои са най-добрите и най-лошите ти моменти откакто си в SK,разкажи някоя смешна история?
SK.FaTC:Най-добрия ми момент в SK беше,когато заедно с SK.Insomnia и SK.SuRviVoR посетихме Лас Вегас-беше велико! Лоши моменти...мисля,че нямам.Някоя смешна история...Когато пристигнахме в Копенхаген заедно с SK.ToD (вече aT-ToD б.а.) беше нощ и никой не ни посрещна,за да ни покаже къде ще е CPL-a.Качихме се в такси и шофьора караше през някаква пуста област с разни стари фабрики и складове,а ние си мислиме "по дяволите тоя е някъв откачен-ще ни убие",но всъщност CPL-a се провеждаше някъде там.Извадихме късмет,че срещнахме някакъв пич,който ни попита какво търсиме и след като му отговорихме: CPL-a-той ни посочи някакъв стар и мръсен склад!И така...
WCReplays:Ха-ха,добре!Посети ли WC3L турнира миналата събота?
SK.FaTC:Да.Живея близо до мястото,където се проведе.
WCReplays:Защо стана така,че SK не бяха на финала?
SK.FaTC:Ами не знам радвам се,че видях 4К на финала,но отношенията между двата отбора не са много добри.SK имаше проблеми с двама свои члена,които бяха изключени от турнира и това попречи да се класираме.Но ни очаквайте на финала догодина!
WCReplays:Каква беше атмосферата,когато 4К спечелиха?SK да спечели?Какво мислиш за шансовете на Arma Team (aT) след като при тях са ToD & DeadMan?
SK.FaTC:Какво да ти кажа...не се почувствах добре,когато 4К спечелиха...Очаквах 4К да спечелят,но не да смажат аТ така! аТ имат по-големи шансове с ToD и DeadMan...ще има трудни битки!
WCReplays:Един последен въпрос защо името FaTC?
SK.FaTC:Това е дълга история...просто прякор.
WCReplays:ОК,Как виждаш Pro Gaming-a в бъдещето?
SK.FaTC:Виждам електронните спортове,като нормалните спортове..,нали знаеш големи събития,големи заплати,спонсори и т.н.
Източник : http://wc3ft.board.dk3.com/2/index.php (преведено от някъде ;])
Превел : vortexx
|
|
|
|
 |
eeasss
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 10:00
мале човек кво чудо си превел иначе fatc mi e edin to lubimite igra4i
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 12:23
да отдавна съм го чел старичко е ,но все пак gj  ako има кой да преведе едно на Муун от корейски  хехех
FaTC и на мен ми харесва като играч....
Това са 29 от играчите за неделя ,не знам как ще изберат останалите 3ма.........
4K.Grubby
SK.Insomnia
4K.Zeus[19]
SK.FaTC
MYM]Bjarke
aT-Deadman.vWeb
DeliCato
SK.HeMaN
MaD)Q(Frog[Frienz]
4K.Myth NO
CareLess[pG]
aT-YoanM
eNvious
King.Crimson
Ghostridah
MYM]YsK
aT-Shortround-
SGC.Frido
Hunter[pG]
MYM]Gostop
Aether[pG]
Caravaggio
WrathOfBey
SK.SuRviVoR
SK.Miou NO
mTw-ThePig
aT-FoV
Panic_Wasano
DSky.DIDI8
___________________________________ Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
|
|
|
|
 |
Bagain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 13:07
stfu-n00b! написа: да отдавна съм го чел старичко е ,но все пак gj  ako има кой да преведе едно на Муун от корейски  хехех FaTC и на мен ми харесва като играч.... Това са 29 от играчите за неделя ,не знам как ще изберат останалите 3ма......... 4K.Grubby SK.Insomnia 4K.Zeus[19] SK.FaTC MYM]Bjarke aT-Deadman.vWeb DeliCato SK.HeMaN MaD)Q(Frog[Frienz] 4K.Myth NO CareLess[pG] aT-YoanM eNvious King.Crimson Ghostridah MYM]YsK aT-Shortround- SGC.Frido Hunter[pG] MYM]Gostop Aether[pG] Caravaggio WrathOfBey SK.SuRviVoR SK.Miou NO mTw-ThePig aT-FoV Panic_Wasano DSky.DIDI8
bla блаааааа залагам всичко за ГоСтоп !!!!!!!!
___________________________________ "Ако е за България, то времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме." - Васил Левски
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 15:34
4K_Grubby shte gi smaji vsi4kite we kvo se karate
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 15:49
4k.grubby li ima6 predvid ili 4k_grubby?? 
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 16:05
Аз пък не се наемам да залагам напълно непредвидимо e...Играят много равностоийни играчи.........Въпреки ,че наградния фонд е почти български  нивото на играчите е като за wcg.....Просто около 80% от играчите биха могли да спечелят.....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 17:46
stfu-n00b! и ckd в 20:00 гледайте да сте online за clan war-а...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 17:58
стфу гледа ли репа който ти дадох на мейла ?
МгХУУ
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 18:23
aиде там съм
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 18:49
Mnogo qsno 4e 4K_Grubby 6te spe4eli we sme6nik
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 22:21
clan war :
UB vs FC - 5:0 (3:0 + 2:0 служебни)
ckd, следващия път (ако се навиеш де...) ще играеш първата игра....
|
|
|
|
 |
stfu-n00b!
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 23:12
да GG рулираме яко  ...
Ето ги и последните трима :
4K-FuRy
aNc.SjoW
ocr-zYrAnO
Много съм разочарован от иментата......
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 23:17
stfu-n00b! написа: да GG рулираме яко  ... Много съм разочарован от иментата......
Гледал съм добри игри на тези, ти кой очакваше още да включат ? Btw предполагам че не опира само до покана, а и до участие, т.е. може някой да няма възможност и за това да не играе, а да са поканили друг на негово място...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 23:40
какви са тези кланове? за в хедоф ли става дума? кои членуват в тях? (пу, пусто любопитство  )
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2004 23:52
Аре бе Гипо, уж щеше да дойдеш на последния турнир, а никакъв те нямаше ;] Да, за headoff clan става въпрос - събирахме се и си направихме клан, "воювахме" срещу някъв клан, уж най-добрия и ги наплескахме ;]
High_voltage, ако си прав този верно ще ми падне в очите ;]
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2004 00:03
Anonymous написа: ..."воювахме" срещу някъв клан, уж най-добрия и ги наплескахме ;]
ами значи сега вие сте най-добрите 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Май 2004 07:27
Ами не, има предвид че те се имаха за най-добрите  Btw apm70 сдаде багажа и вече е на трето място в Европа на соло, вече има 3ма 50ти lvl.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|