Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 20:58

MetalGearRex написа:
The Chameleon написа:
Еми,никой :roll: :(

Я пак се замисли! Я пак!

Ти Рекс, ти си сериозния.

Профил

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:

Хе-хе... Както искате! Оставям ви! Хайде, обединете се срещу мене! "Саруманчо" и "Рексчо"... Хе-хе... Като сте толкова "Умни" и "Нахакани" (дам, това ще да е точната дума...) хайде - правете си РПГ-то, по-точно - карайте си се, там! Ами, чесно да ти кажа - не, не се замислих! Ако преди това не бях видял шитнята на Хами, но айде поне него да не намесваме! Айде - едно "гоуемо довиждане" на всички!

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:

Предполагам всяка моя намеса ще бъде посрещната на нож заради предишните проблеми но всепак .

Саруман виждам ника си сменил честито . Каизера е бил луд но това не променя факта че в момента не си в правото си . Това е разказ и когато те молят не е зле да ги послушаш .
Рекс спокоиствието движи нещата . Затова спри със селските изяви ( не се обиждаи ) и си поеми задълженията като създател . Когато си спокое си доста способен когато не си спокоен .. е това е там на друг разговор .
Момчета няма да ви говоря за флуд и тн. но ви препоръчвам поне личните работи да не намесвате във темата че тогава вече става страшно .
П.П. Аиде и с МИР ( и го казвам сериозно ) !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 20:59

Kaiser написа:
Ами,аз бях амбициран. Ако ще те накра да се чувстваш по-добре рекс,приеми моите извинения.

Амбициран? Бре, то и аз бях амбициран да направим нещо добро С МОЯТА ИДЕЯ! Ама май няма да се получи... И заради теб, амбицирани...

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:00

MetalGearRex написа:
The Chameleon написа:
Еми,никой :roll: :(

Я пак се замисли! Я пак!

Нали не очакваш да кажа -ТИ?!

Не се спря да се храниш с Кайзер!Като по-умен би трябвало да не му обърнеш внимание или поне не толкова ГОЛЯМО!Също така като свестен човек(аз такъв те познавам :) се надявам да му приемеш извиненията,да изстрием постовете,да се запознаем с него и Т.Н.!!!!!!!!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:04

"Саруманчо" (ще те наричам както си искам!), напомняш ми на бръснача с това твое самочувствийце!

Както и да е - това беше последният ми пост! (за днес...)

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:04

Постовете ми с тъпотии вече са заменени с достатъчно ясното "изтрито".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:05

Мат, "на тебе специално ще ти звънна "по мобифона", да знаеш!"
Ийвъл, нямаш си и представа колко си прав! Ама хич не мисля, че сега трябва пак аз да мисля как ще оправям ТЯХНАТА каша! И особено Гей=Зера... Създател? Явно хич не ме имат за такъв... Щом и не трябва да очаквам от тях да кажат "ТИ!". То май аз бях кретена дето до последно си играеше с героя "както трябва", ама то това е без значение. О, "Хами", виж к'во вика Били-то! Той май уж е безпристрастен, а? Щото той не губи в никой от случаите! А?
И Саруманчо, Гей-Зерчо или както тами си се вика и се има за голямата работа за това, че е от по-отдавна тука, явно хич не е добре с обноските. И не ми казвайте, че аз пък също не съм бил такъв!

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:06

Знаете ли че нищо не ми пречи да ви тегля 1 майна(както някои други :roll: )и да си изляза,да въря да спъ,а?!
Но,не,не бих го направил,защото ДЪРЖА на това РПГ и на тази идея,не искам да замира,защото ще съм ДЪЛБОКО огорчен!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:10

MetalGearRex написа:
Ийвъл, нямаш си и представа колко си прав! Ама хич не мисля, че сега трябва пак аз да мисля как ще оправям ТЯХНАТА каша! И особено Гей=Зера... Създател? Явно хич не ме имат за такъв... Щом и не трябва да очаквам от тях да кажат "ТИ!". То май аз бях кретена дето до последно си играеше с героя "както трябва", ама то това е без значение. О, "Хами", виж к'во вика Били-то! Той май уж е безпристрастен, а? Щото той не губи в никой от случаите! А?
И Саруманчо, Гей-Зерчо или както тами си се вика и се има за голямата работа за това, че е от по-отдавна тука, явно хич не е добре с обноските. И не ми казвайте, че аз пък също не съм бил такъв!

Рекс, ти си сериозен, но в момента си бая ядосан и пишеш глупости(не всичко, но има много)

Профил

Аватар
Заглавие:

MetalGearRex написа:

Да аз нямам какво да губя, просто мисля че ти си сериозния, защото това е твоята тема, с твоята идея, и именнто ти си този който иска от нея да излезе нещо. Това си е твоето творение и не може да се отнасяш несериозно към него.

Профил

Аватар
Заглавие:

Kaiser написа:
Очаквах твоята поява скоро,стари приятелю. Честито за заформящото се продължение на великия Един ден в Ада,в който до колкото си спомням май и аз имах щастието да участвам.Просто не можех да се сдържа,беше ми интересно да се включа в това новозаформило се рпг и исках да се включа.Вече се ивиних публично и се надявам да бъдат приети извиненията ми.Можете да забележите че до сега не съм използвал нито един циничен израз,което показва моето спокойствие в този напрегнат момент.

И аз очаквах да се появи и да ни каже, че сме много прости, щото явно СМЕ! Гадното е, че и аз съм с вас в кюпа. Рийв, Злото щял да каже, че си оправен в неговото РПГ? А защо не си в това? Съдя по това, което виждам, а тука виждам друго. То вярно, че Мат избълва най-много простотии, а Хамелеона с тъпата си гатанка породи всичко, ама и ти не се замисли. И какво като има "изтрито"? Трябва ли да има такова нещо? ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ НАЛАГА?
Саруманчо, и защото ти беше интересно и затова трябваше да преебеш допъкнително и без това преебаната ситуация? Данке шьон, дойч шпрехен ГЛУПАК!

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:15

MetalGearRex написа:
Kaiser написа:
Очаквах твоята поява скоро,стари приятелю. Честито за заформящото се продължение на великия Един ден в Ада,в който до колкото си спомням май и аз имах щастието да участвам.Просто не можех да се сдържа,беше ми интересно да се включа в това новозаформило се рпг и исках да се включа.Вече се ивиних публично и се надявам да бъдат приети извиненията ми.Можете да забележите че до сега не съм използвал нито един циничен израз,което показва моето спокойствие в този напрегнат момент.

И аз очаквах да се появи и да ни каже, че сме много прости, щото явно СМЕ! Гадното е, че и аз съм с вас в кюпа. Рийв, Злото щял да каже, че си оправен в неговото РПГ? А защо не си в това? Съдя по това, което виждам, а тука виждам друго. То вярно, че Мат избълва най-много простотии, а Хамелеона с тъпата си гатанка породи всичко, ама и ти не се замисли. И какво като има "изтрито"? Трябва ли да има такова нещо? ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ НАЛАГА?
Саруманчо, и защото ти беше интересно и затова трябваше да преебеш допъкнително и без това преебаната ситуация? Данке шьон, дойч шпрехен ГЛУПАК!

Еми какво да добавя-Рекс напълно си прав!Искрено съжалявам за ТЪПАТА ми гатанка,и ако има нещо с което бих помогнал веднага ще го сторя :oops: :(

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:16

Kaiser написа:
Рейзър...с него бяхме дружки, аколкото до замочувствието-нормално е,все пак се имам за повече от почти всички които познавам. Може би само с братята(Гошо и Светъл(До хамелеона) си се чувствам равен.

Ооо, Хамелеоне, що не каза, че и ти си от "дъртите" бе? Дължа ти преклонение, че "ще ми теглиш една майна". А не мислиш ли, че АЗ отдавна вече можеше "да ви тегля една майна". (Добре че уинАМП-а пусна "Лийв ю...", че да освободя малко отрицателна енергия). И съм си го мислил, всеки път, когато изпростеете. И да, искам да стане нещо от това, точно защото е МОЯТА ИДЕЯ, но не искам да си изразходвам всички нервни клетки за това. Мога да си пиша и собсвен разказ, в който всичко да става както трябва, ама не, не правя така. Седя си тук с вас и наистина тоя път съм много ядосан. Първо на вас, а после и на някакво "многознайче и самочувстърчо", дето "се намесва и оправя положението".

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:18

Не съм сериозен ли? Тази вечер, повярвай ми, имах доста неща, които да свърша. Плюс това си надвишавам лимита на нета, което е плаща(а аз плащам със собствени пари) и сега ми се натъква някакво абсолютно неандерталска гатанка, която Хамелеона не ще да смени и аз се опитвам в духа на героя си(!) да го накарам да направи нещо по въпроса.
[quote=MetalGearRex]
АААА, РИЙВ, ТОВА РУЛИРА ОТВСЯКЪДЕ!!! НАПРАВО ПАДНАХ ОТ СТОЛА КАТО ГО ЧЕТОХ! САМО ТАКА!
п.п. Това пак си беше малко флууд, ама нали е за купона![/quote]
След това не ми казвай, че насърчаваш простотията, която аз съм направил.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:20

СЛАВА НА ТЕЖКАТА МУЗИКА! Поуспокоих се малко. По-добре, че си го изкарвам на съседите, отколкото на вас! РАДВАЙТЕ СЕ!
Кайзер, мислиш ли, че ще те приема след това? Казвам "приема", щото НЕ ЗАВИСИ САМО ОТ МЕН. И да ти кажа, не е това начина. И да, мога да говоря като с човек, всъщност ти си първия, на който викам така в този форум! Ама ми писна от умници, дето едно елементарно мислене и досещане не могат да направят! Явно през времето, през което не си бил тука, си изпуснал доста неща. Що не наваксаш, а?
И сега к'во ще правим?

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2004 21:21

Съжалявам,ОТНОВО и ОТНОВО,за всичките простотии,които изръсих и ПАК казвам:ИМА ЛИ НАЧИН ПО КОЙТО ДА ВИ СЕ РЕВАНШИРАМ!

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com